2009-12-02

Lunta sataa - It's snowing

Tänä aamuna pihamme näytti tältä.

This morning our yard looks like this.


Porot ja lumiukko ovat ihan oikeasti lumen peitossa, ainakin hivenen.

Reindeers and snowman are covered with real snow, at least a little bit.

Voi sitä riemua, kun näimme ikkunasta lumisadetta.

How exciting it was to see the snowfall from the window.

Lumiukkokin selvästi hymyilee.

Even the snowman is smiling.

Pikkuneiti ei olisi halunnut edes kouluun, vaan jäädä pihamaalle tekemään lumppareita. Lumisadetta luvassa luultavasti myös perjantaina, jei-ii!

And our little one didn't even want to go to school, but to stay home and do some snowballs. But more snow is in the forecast for Friday, jei-ii!

20 kommenttia:

Mirtzi kirjoitti...

Voi onnelliset! Minäkin toivon tänne lumisateita, tänään saatiin sentään vähän pakkasta ja kuuraa, kaiken kuranvellin keskelle.

Suzhouren kirjoitti...

Suomessa sataa kuulemma vettä ja teillä Teksasissa lunta. Maailmankirjat ovat sekaisin :)

Sari kirjoitti...

Moi Mirtzi. On tämä ihan outoa! Lumesta saa yleensä Teksasissa vain uneksia, joten olimme aivan ällikällä, kun aamulla heräsimme lumisateeseen.

Lumisade on nyt jo vaihtumassa vesisateeseen, mutta perjantaille luvassa lisää lunta, toivottavasti, sillä meidän pikkuneitimme olisi onnensa huipulla, jos pääsisi hiukan lumessa leikkimään.

Hei Suzhouren. No sitä samaa täällä mietin, kun aamulla soittelin Suomeen ja kuulin, ettei esim. Keski-Suomessa ole lumesta tietoakaan.

Mia kirjoitti...

Olipa kylla ihana tapa herata aamuun, lumisade taalla tuntuu niin eksoottiselta. Ihania nuo koristeet, varsinkin tuo lumiukko.

Sari kirjoitti...

Moi Mia, kyllä vaan, lumi saa kummasti kaiken näyttämään valoisammalta. Voin kuvitella, että teilläkin R on ollut intoa täynnä, kun sai ihastella lumisadetta!

Sooloilija kirjoitti...

Ajattelin ihan, että kuvassa on tekolunta, ja että olet taiteillut sitä pensaiden ja lumiukon päälle. Kuvien lumi on ihan kuin elokuvista! Sellaista 'tuprulunta', täällä on silloin tällöin satanut lähinnä 'märkiä rättejä' eli räntää tunnin verran, ja sitten on taas maa mustana. Mutta valkoisen joulun toivossa vielä eletään.

Tosi suloinen pihan teillä!

Sari kirjoitti...

Moi Sooloilija, no ei sentään. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä, mitä sitä epätoivon vallassa tekee, kun ei sitä lunta yleensä täällä aitona voi kokea.

Aamulla lunta tuprutteli kyllä ihan kunnolla, nyt se tosin taitaa jo alkaa sulamaan pois. Harmi!

Mutta toivon mukaan uutta lumisadetta luvassa perjantaina. Jo lapsen vuoksi toivon, että lisää lunta tulisi, niin oli silmät ymmyrkäisenä tänä aamuna, kun sai todistaa lunta pihamaalla.

Ja kiitos, piha on kyllä pienen pieni, mutta nuo jouluiset koristeet hiukan tuovat jouluisempaa ilmettä etupihalle.

Mari kirjoitti...

Teillähän on enemmän lunta siellä :) Nyt on hieman pakkasta, toivotaan että mekin saamme!

Sari kirjoitti...

Moi Mari, ihan uskomatonta! Mutta arvelen, että lumipeite sulaa jo iltapäivään mennessä pois. Nyt pidämme peukkuja pystyssä, jotta saisimme lisää lunta perjantaina.

Nyt sattui joku kylmä rintama tähän meidän kohdille, joka tuo lunta tullessaan jopa näille leveysasteille. Täällä sataa lunta yleensä kerran tai kaksi talvessa ja lumisadetta ollaan saatu yleensä helmikuun tienoilla, joten on tämä kyllä harvinaista herkkua meille!

Yaelian kirjoitti...

Ihan satumaisen näköistä teilläpäin,tuosta tuli ihan ikävä lunta.

suklaamarenki kirjoitti...

:D Piti oikein tätä ihmettä tulla tänne katsomaan.Satumaista! Täällä vielä haaveillaan lumesta. Maa oli tänään kimaltelevassa kuuraassa ja pientä pakkasta piti koko päivän joten toivossa eletään :)

sariw kirjoitti...

Ihanat kuvat ! Voi kun meilläkin kohta sataisi jo lunta... Lumesta tulee niin ihanan jouluinen tunnelma : )

tiina kirjoitti...

Thanks for the link love, Sari!

Tilu kirjoitti...

Voi kunpa meillekin tulisi valkoinen joulu!
PS. Prismassa on lumitähden muotoisia piparimuotteja :D

lumiomena kirjoitti...

Oi, nauttikaa lumesta ja toivottavasti saatte lisää lähipäivinä. Hetkellinenkin lumi tuo ihanaa valoa!

Anonyymi kirjoitti...

Pistä sitä lunta tänne Floridaan päin, pliis...täällä aivan hirveä tuuli, ei viitti ulos lähteä.

Terkuin Mari

ps.joulukuusi paikoillaan..vielä kun joku jaksais sen koristella..

vanamo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
vanamo kirjoitti...

Heipä hei! Piti sanoa siis, että siellähän on talvisempaa kuin täällä:)

Ainosofia kirjoitti...

Hei Sari,
ja mukavaa joulun odotusta sinne kauas :)

Onpahan jännä nähdä miten teillä on siellä lunta ja meillä täällä Oulunkin korkeudella on niin musta maa kuin voi olla. Mutta kiva nähdä kuinka erilaista siellä on :)

Te olette kuusen jo laittaneet - sanoin tänään miehelleni, että ensivkolla laitetaan kuusi, koska minusta on nautinto näin ennen joulua sitä ihailla.

Antoisia joulunodotushetkiä.

terkuin Ainosofia

Sari kirjoitti...

Moi Yaelian, oli kyllä kaunis näky, mutta nyt on jo ikävä lunta minullakin. Suli jo pois... :-(

Suklaamarenki, no joo, on tämä kyllä jonkun sortin ihme. Mutta siis, lumi suli jo pois, mutta eihän sitä tiedä, jos satelisi uuden lumipeitteen perjantaina. Toivossa eletään. Kyllä se lumi sinne Suomeen suuremmalla todennäköisyydellä kuitenkin satelee kuin tänne ;-)

Hei sariw. Lumi kyllä tuo joulutunnelman heti koko ympäristöön ja itsekin olin koko aamun suu korvissa!

Hi Tiina, you're welcome!!!

Moi Tilu, kyllä se tulee. Täällä tuskin lunta on jouluna, tämä oli nyt tällainen harvinainen hetki, kun lunta tuli näin joulukuussa. Hii, kiva juttu, että löysit lumitähden muotoisen muotin!

Moi Lumiomena. Niin juuri, ohutkin valkoinen lumipeite päiväksi pariksi saa jo sekin ihmeitä aikaan!

Hei Mari, ei ole lunta täälläkään enää, mutta nyt pidetään tosiaan peukkuja, että jos vielä hiukan perjantaina satelisi. Voi ei, nyt kyllä laitoit liian pahan pyynnön. Enpä ole vielä kuullut, että lunta olisi Floridassa sadellut. Nyt vaan reippaasti kuusta koristelemaan! Se nostattaa kummasti joulumieltä. Meillä on kuusessa valot joka ilta ja kyllä se vaan näyttää tosi kivalta kaikessa koristuksessaan!

Hei Vanamo. No joo, hetkellisesti taisi olla. Nyt on taas vetistä ja pimeää. Höh!

Moi Ainosofia. Siis tämä ei ole tosiaankaan normaali tilanne, että täällä on lunta ja siellä Suomessa ei. Tuntuu kyllä oikeasti siltä, että maailmankirjat on jo hiukan sekaisin. Mutta joo, lumi suli jo pois ja pimeää on taas täälläkin.

Kuusi on ollut olohuoneessa jo reilun viikon verran ja kivasti tuo kyllä jouluista tunnelmaa. Valoja poltellaan joka ilta ja ikkunakranssitkin valaisevat ikkunoissa kivasti!

Mukavaa joulun odotusta myös sinulle!