2009-12-03

Willow Tree enkelit - Willow Tree Angels

Meillä on olohuoneessa kokoelma Willow Tree enkeleitä. Niitä on saatu lahjaksi ja muutama on itsekin ostettu.

We have a collection of Willow Tree Angels in our family room. Some of them are gifts from friends and we have also bought couple of them.

Joulun alla laitoin hiukan punaista koristusta enkeleiden rinnalle.

Now that it's almost Christmas time I decided to add some red decorations with the angels.

On isoja ja pieniä enkeleitä. Osa enkeleistä on löytynyt garage saleista.

We have big angels and little angels. Some of them are finds from garage sales.

Edessä olevan ystävä-taulun olen saanut Yhdysvalloista jo vuosia sitten poismuuttaneelta suomalaiselta ystävättäreltä lahjaksi. Taustalla viime vuoden kerhokuva pikkuneidistämme.

The Willow Tree-wall hanging in front is a gift from a friend that has already moved out of U.S. The framed picture in the back is our daughters school photo from last year.

9 kommenttia:

Karo kirjoitti...

Noi on kyllä ihania noi enkelit :) ja toi sun tekemä hieno lisäys tuohon isoon enkeliin :) ihanaa että seillä on jo luntakin satanut, täällä on tullut vettä ja huomattu että oho kaupungissa ei ole toimivaa viemäriverkostoa...paljon ihmisiä kuoli ja taloja tuhoutunut.
Mut turvassa me ollaan, ja kohta onneksi suomessa...terkkuja! ja mukavaa joulunodotusta:)

Sari kirjoitti...

Moi Karo ja kiitos kommentistasi. Miten mulla nyt tuli yhtäkkiä sellainen olo, ettemme vain olisi saaneet yhtä enkeliä sinultakin? No voi hitsi, saatan kyllä muistaa väärinkin.

No voi apua, millainen hätätila siellä on meneillään! Onneksi te olette kunnossa, vaikka kuulostaa kyllä kauhealta, että ihmisiä on kuollut. Huh!

Milloin muutatte takaisin Suomeen? Jouluksiko ehkä? Mukavaa joulun odotusta myös sinulle ja terkut myös Jussille!

Sydämellä kirjoitti...

Ihania enkeleitä olen niitä itsekkin ihaillut.
Tiina

Mari kirjoitti...

Tottakai saat linkittää...
Voi miten kauniita enkeleitä! Kaunis myös tuo kuva tytöstäsi <3 Niin kuin prinsessa konsanaan :)

Marsuliini kirjoitti...

Heippa! Mullakin on yksi tuollainen enkeli, sain sen viime vuonna äidiltä joululahjaksi ja pidän siitä kovasti! Oikein mukavia hetkiä jouluisten puuhailujen parissa sinne kauas ♥

LillaFlisan kirjoitti...

Your Daughter is just soooo cute!

Can't belive you got snow in Texas!!!

I'm so jealous, we just have frost.....

Hugs

Flisan

sariw kirjoitti...

Kaunis asetelma ! Punainen väri tuo kivaa jouluista väriä....
Nuo Willow Tree enkelit ovat upeita, niin puhuttelevia.

Sari kirjoitti...

Hei Tiina, Willow Treen enkeleitä tuli kerättyä jokunen vuosi. Nyt luulen, että tässä ovat kaikki haluamani enkelit. Muutama on jo siirtynyt säilytyslaatikkoonkin, kun alkoi olemaan kaapin päällä jo niin tunkua.

Hei Mari, linkitys tehty. Ja kiitos, pikkuneitimme osaa poseeraamisen taidon. Tuolla nyt katselee piirrettyjä, on reppana kuumeessa ja strepto-kurkussa kiusana.

Moi Marsuliini. Mä olen kans saanut enkeleitä lahjaksi, muutaman olen sitten itseki raaskinut ostaa, hmm, käytettynä tosin... ;-) Ja kiitos samoin mukavaa joulun odotusta sinnekin suuntaan!

Hi Flisan and thank you, she is a typical little finnish girl with her blonde hair. Yeah, I couldn't almost believe it myself yesterday. But hey, the snow is gone already. Hopefully we'll get more tomorrow.

Moi sariw. Mä kans rohkaistuin laittamaan hiukan punaista kotiin, kun kaikki on ollut niin valkeaa. Hiukan jo kaipasin lisäväriä kotiin. Jokaisella Willow Tree enkelillähän on tosiaan oma sanomansa enkelin pohjassa, ja ovat jotenkin herkkiä esineitä kaikki.

kirsi kirjoitti...

Taalla Kapissa nuo Willow Tree enkelit ovat suosiossa. Olen ostanut niita Suomeen rippilahjoiksi muutamia,(ensi vuonna vien Suomeen ainakin 4 kpl) samoin esikoisellamme on niita ja tana jouluna saa yhden lisaa.