2009-10-19

Kurpitsan koristelua ja joulublogi

Hei taas ja mukavaa maanantaita kaikille!

Hi everyone and happy Monday to all of you!

Viikonloppu meni hurjaa vauhtia taas tuttuun tapaan. Ja mikä sen ihanampaa, sillä ha haa! aurinkokin on taas uskaltautunut esille pilvien raoista ja ohjelmassa oli ulkoilua, kyläilyä ja askartelua.

Pikkuneidin tehtäviin kuului tehdä maanantaiksi koristeltu kurpitsa koulun kurpitsajuhlaan ja tarkoituksena oli koristella kurpitsa jonkun lemppari-hahmon tai sankarin mukaan. Valitsimme Angelina Ballerinan.

Our weekend went by so fast, as usual. And ha haa!!!, the sun is back here again!!! and we were outside, visited our friends and did some crafts.

Our little one had a task to decorate a pumpkin for a Pumpkin Parade in her school. We decided to do Angelina Ballerina.


Tällainen siitä sitten tuli.

And here it is.

Tänään on myös alkanut jo aiemmin vihjailemani joulubloginikin! Jippii! Nyt pääsen jo hiukan fiilistelemään joulusta, sillä tunnustaudun heti olevani jouluun hurahtanut höppänä, joka suunnittelee jouluisia juttuja jo näin lokakuussa. Mutta voisin veikata, etten ole kuitenkaan ainoa, joka joulusta tykkää ja sitä haluaa jo aikaisin suunnitella.

Mutta tosiaan, seuraavan kymmenen viikon ajan kirjoittelen jouluun valmistautumisestamme Kotilieden jouluosiossa ja toivotan kaikki teidät Pinkpioniesin lukijat tervetulleiksi lukemaan jouluvalmisteluistamme Kotilieden webbisivuille. Toki kirjoitan jouluvalmisteluistamme myös tänne omaan blogiini, mutta Kotilieden sivustoilla on hiukan enemmän ideoita ja syvällisempiäkin ajatuksia jouluun valmistautumisestamme.

And today I started my Xmas themed blog in in a finnish women's magazine Kotiliesi. For the next ten weeks I will write about all the preparations connected to Xmas in this web-page, even though this is in finnish, you are welcome to go and take a look at least.

22 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

No johan mä sinne kerkisin ja sanaakin levittelin vanhoille tutuille. Ihana juttu.

Nätti lyhty kuvassa. Mä haaveilen sellaisesta lähes metrin korkuisesta ulkolyhdystä, mutta kun ovat aika makean hintaisia (eivätkä edes mokomat ainakaan viime vuoden joulun jälkeen olleet alennuksessa), joten saa nähdä, koska mä raaskin sellaisen ostaa. Mutta kyllä mä joskus sellaisen vielä hankin!

Tuija kirjoitti...

Siis kerkesin sinne blogiin kurkkaamaan.

Teija kirjoitti...

Kivaa, lähdenpä seurailemaan :)

fräulein klein kirjoitti...

Oh, what wonderful halloween - pumpkin! And your dekoration are so nice!
And now I must have a look on your themed blog in the finnish magazine!
Have a wonderful week!
Lovely greetings, Yvonne

Sari kirjoitti...

Hei Tuija. Itsellä on vielä ihan epärealistinen fiilis tästä blogista. Että siellä se nyt ihan oikeasti on, eka postaus. Tosi kivaa tämä on kyllä, ja ihan syyhyttää jo tehdä uusia juttuja tuonne blogiin ;-)

Hei Teija, juu, tervetuloa! Ja rohkeasti kommentoimaan!

Hi Yvonne and thank you! The pumpkin task was actually a lot of fun! And you're welcome to visit the finnish blog, even though the text is in finnish I am sure you will sense the Xmas theme. And there will be more ideas about the xmas decorations and so on in the future. Amd some links to other useful blogs too, maybe yours too!

Mari kirjoitti...

Ai niin. Teillä taitaa kohta olla halloween-juhlat :) Ihana lyhty kuvassa... Nyt menen kurkkaamaan joulu-blogiin...

Sari kirjoitti...

Moi Mari, Halloween se lähestyy tosiaan hurjaa vauhtia! Pari viikkoa enää! Ja käy ihmeessä tutustumassa myös blogiini, siellä tulee enenevässä määrin jouluaiheista juttua ja ideoita aina marras-joulukuulle mentäessä. Ja kommentit ovat aina tervetulleita! Niin sinne kuin tännekin!

titta kirjoitti...

Joulublogi korkattu :)Mukavaa jäädä seuraamaan ja toivottavasti jossain matkan varrella minuunkin tarttuu joulufiilis.

Sari kirjoitti...

Moi Titta, kiva juttu ja eiköhän se joulufiilis saada tarttumaan sinuunkin! Usko pois vaan!

suklaamarenki kirjoitti...

Joulublogi korkattu :)) Aivan mainio juttu! Ihan innolla odottelen täällä uusia jouluisia juttuja ja kauniita kuviasi teidän puuhista :) Hieno kurpitsa, kyseinen balleriina on myös meidän tyttöjen suosikki. Mukavaa tiistaita :)

Sari kirjoitti...

Moi Suklaamarenki ja kiva juttu! Innolla odotan jo joulu-blogini etenemistä minäkin, sillä jouluun valmistautuminen se on aina yhtä hauskaa! Kurpitsasta tuli aikas vinkeä, ja Angelina on meillä ihan ehdoton suosikki, neiti kun muuteskin harrastaa balettia. Mukavaa tiistaita myös sinne suuntaan!

Auli kirjoitti...

Oikein lämpimät onnittelut joulublogistasi. Olen NIIN jouluihminen ja blogisi on kuin minulle tehty. Suurkiitokset sinulle Sari.

Jutta kirjoitti...

Hei, hieno juttu tuo joulublogi, onnittelut! Mukava seurata, mitä kaikkea jouluvalmisteluja syntyykään :)

Sari kirjoitti...

Hei Auli ja kiitos lämpimästä kommentistasi. Kiva huomata, että meitä jouluihmisiä on täällä blogistaniassa runsain mitoin.

Moi Jutta ja kiitos. Tuo joulublogin kirjoittelu tuo myös minulle itselleni mukavaa vaihtelua ja lisäintoa joulun valmisteluihin ;-)

Mari kirjoitti...

Voi mikä hieno juttu tuo joulublogi! Onnea:) Todella mielenkiintoista seurata teidän joulupuuhasteluja;) Menen heti kurkistamaan...

Sari kirjoitti...

Hei Mari ja kiitos mieltä lämmittävästä kommentistasi. Kovasti olen tästä asiasta itsekin innoissani ja lähiviikkoina tuolta joulublogista löytyy enenevässä määrin myös erilaisia ohjeita jouluun liittyen. Joten kannattaa käydä aina välillä sielläkin kurkkailemassa!

vanamo kirjoitti...

Heissan! Onnittelen sinua tuosta kotilieden joulublogista. Koskaan ei tiedä, mitä siitä poikii myös jatkossa niinkuin ammatillisessa mielessä:) Tulen innolla seuraamaan jouluista blogiasi.

Mukavia halloween valmisteluja, onko varastot jo valmiina:D?

Hanna kirjoitti...

Tosi kiva seurata joulublogiasi :) Kaikki mahdollinen piristys tähän pimeyteen on tervetullutta.

Mukavaa viikon jatkoa!

ps. Kiva että ilahduit kun vastasin "7 kyselyyn" ja kiva kun jätit siitä viestin. Ilahduin siitä kovasti. Pitkään mietin mitä sen kanssa teen. Kun saa "ikäviltä anonyymeiltä" kommentteja, ei oikein tee mieli paljastaa mitään itsestään.

Sari kirjoitti...

Hei Vanamo ja kiitos sinulle. Ja eihän sitä tietty koskaan tiedä, mitä mistäkin poikii, mutta olen kuiteskin jalat maassa tyyppiä, enkä hirmusti uskalla elätellä mitään liikoja pilvilinnoja asioiden suhteen. Mutta kyllä kaikesta tällaisesta varmasti jollain tapaa on hyötyä tulevaisuudessakin.

Josta tulikin mieleeni, että minulla on sinulle kysymys ja toivon tietty, että vastaat siihen myöntävästi... ;-) Kunhan tulen vierailulle, niin kysäisen asiaa.

Halloweenin osalta on varastot vielä hiukan vaillinaiset, mutta eiköhän ne tästä hissukseen ala varastot täyttymään. Ulkona on jo Halloween-koristeet ja niistä pitäisikin laittaa tänne oma postaus.

Hei Hanna ja kiitos kommentistasi. On kyllä kivaa, jos saan sinutkin tuonne joulublogiini lukijaksi! Ja tottakai ilahduin, kun vastasit kyselyyn, sen vuoksihan sen sinulle laitoin, utelias kun olen... ;-) Nuo anonyymit ihmiset on kyllä ilkeitä. Mikähän sellaisiakin ihmisiä riivaa, jotka ihan tarkoituksella aiheuttavat toisille mielipahaa. Minä veikkaan vahvasti kateutta!

Anonyymi kirjoitti...

Joulublogi, ihanaa. Luulin, ettei mistään löytyis vielä tämänvuotisia joulusivuja. Nyt ei tarvii ainakaan yksin intoilla joulusta. Ainiin ja Angelina taitaa olla suomeksi Anniina. :)

vanamo kirjoitti...

Sari: Kysy ihmeessä, tulin uteliaaksi;)

Sari kirjoitti...

Hei Anonyymi! Kyllä joulusivuja jo löytyy ja nuo omani taas päivittyvät ensi viikolla! Kiva huomata, että meitä jouluintoilijoita on useita! Anniina balleriina siis suomeksi. Hyvä tietää tämäkin, meillä ollaan kyllä kovasti balleriina-faneja ;-)

Moi Vanamo, juu kyssäriä kuuluu, kirjoittelen piakkoin. Tässä olen viel silmät ristissä, kun just vasta heräsin... Täällä on kello 7 aamulla.