2009-10-21

Hello Kitty

Jokaisella pikkutytöllä on varmasti ne omat suosikkinsa. Meidän pikkuneidin yksi suosikki on ehdottomasti Hello Kitty! On paitaa, on pehmoa, on hiuslenksua, on korua, on korvista.

Every little girl has her own favorite character. Our little one really likes Hello Kitty! She has shirts, has hair bands, has necklaces, has earrings.
On Hello Kitty laukkuja, ainakin neljä... Näistä suurin osa on ostettu käytettynä.

She has Hello Kitty purses, at least four of them... And most of them we have bought used.

Ja sängyn päältäkin löytyy tällä hetkellä kaksi hauskaa Hello Kitty-hahmoa.

And on her bed you can see couple of Hello Kitty-characters.

Voitte ehkä arvata, mistä äiti nämä Hello Kitty-hahmot on löytänyt? Käytettyinä garage saleista. Molemmat ovat käyneet pesukoneessa ja ovat minusta ihan uuden veroisia, käytettyinäkin.

You may already guess, where from mommy has found these Hello Kitty-characters? From garaga sales, of course. I just washed them in the washing machine and they look like new.

Onko teidän pikkuisilla joku tietty hahmo, josta erityisesti pitää? Tai jota kotoa paljon löytyy?

Meillä ei tämä Hello Kitty ole kyllä ainoa hahmo, josta tykätään, nyt on tyttärellä ihan uusikin suosikki, josta kirjoitan lisää myöhemmin tällä viikolla ;-)

Does your little one have a certain favorite, that she/her really likes?

Hello Kitty is not the only favorite in our house hold. There is this new favorite, that I am going to reveal later this week ;-)

14 kommenttia:

Marsuliini kirjoitti...

Olet kyllä taitava löytämään kaikkea ihanaa ja hyödyllistä. Meillä on juuri vaihtunut Salama McQueen Spidermaniin :) Onnittelut vielä joulublogista, linkitin sen heti suosikkeihini, että voin seurailla jouluisia puuhiasi :)

Mari kirjoitti...

Meidän 8 vee tyttö sanoi heti kun näki nämä kuvat että "ihania" :)

Vekarus kirjoitti...

Prinsessat (erityisesti Ruusunen, koska hänellä on vaaleanpunainen mekko) ja Hello Kitty ovat tytön suosiossa.

Poika pitää Tikrusta ja Felix-pupusta.

Vekarus kirjoitti...

Ja Salama-auto :-)

Teija kirjoitti...

Meillä Puuha-Pete. Just nytkin tuossa pöydän päässä askaroi Pete-puuhakirjan parissa ja rallattaa "Puuha-Pete kaiken korjaa, Puuha-Pete, Tietenkin!!" Välillä myös Salama-innostus nostaa päätään.

Hello Kittystäkin Oskari tykkää, ja välillä kaupasta valkkaa jonkun siihen liittyvän karkkijutskan :)

Marja kirjoitti...

Oi ei.. ihanat löydöt :) Meidän molempien tyttöjen suosikki on juurikin Hello Kitty - toki on muitakin suosikkihahmoja mutta Hello Kittysta pitää kumpikin. Löytyy puseroa ja pehmoa (tosin pieniä kun isot maksaa niin paljon)... ja Espanjasta kesällä ostettiin muutama laatikollinen Hello Kitty -keksejä - suklaatäytekeksejä, ja jokaisessa paketissa mukana pikkuruinen Hello Kitty -hahmo. Jopa minä olin innoissani ;D

Paivi kirjoitti...

Söpiksiä :) Kai teidän lähellä on joku kauppa josta näitä saa? ;-)

Meidän tytsyllä on edelleen suosikkina Buzz Lightyear - Barcelonan reissulta löytyi Buzz-pyjama (joka kai pojille pääasiassa on suunnattu, mutta mitä turhia). Viime aikoina myös Totorosta on paljon puhuttu, ja Bolt -koira on tärkeä. Tietty myös perinteiset Muumit, mutta se ihan ensimmäinen suosikki, Late Lammas on nyt jäänyt vähemmälle.

MariaK kirjoitti...

Suomessakin pikkutytöt tuntuvat olevan hulluina Kittyihinsä.
Miikulla on Salam-kausi vaihtunut Viiru ja Pesonen -kauden kautta Katto Kassinen -kauteen. Nuori herra on nyt "verldens besta Maikhol..." :D

Tuija kirjoitti...

Hello Kitty ja prinsessat ne meilläkin on muodissa. Petshopit ovat kovaa vauhtia tulossa kuvioihin mukaan meidän nelivuotiaalle. Taitavia nuo markkinamiehet ja -naiset: joka puolella maailmaa lapset intoilevat samoista asioista. Postilaatikkoon kolahti tänään uusi joululelukuvasto; en vielä näyttänyt neidille, ajattelin säästää seuraavaa pidempää automatkaa varten. On tytöllä mielenkiintoista tutkittavaa ja matka sujuu joutuisasti (paitsi: "äiti!, tää olis kiva ja tän haluisin ja tän ja tän ja...")

Sari kirjoitti...

Moi Marsuliini. Meilläkin tykätään Salamasta, vaikkei poikia ollakaan ;-) Ja kiitos, joulublogi on minulle kiva piristysruiske pitkään syksyyn, joten innolla olen sitä aloittelemassa!

Mari, siis Hello Kitty faneja ollaan sielläkin. Hmm, pidänpä tämän mielessä... ;-)

Vekarus, meillä kanssa prinsessat kovana kakkosena, erityisesti Ariel on prinsessoista se ehdoton ykkönen ja sen jälkeen tulee Jasmine ja muut prinsessat. Tikru on tykätty myös meillä, kuten Salamakin.

Teija, voi että, Puuha-Pete on kyllä tosi tomera ja touhukas. Onko siellä muuten telkussa Handy Mannya? Mikähän se nyt sitten ois suomeksi. Touhu-Tane? No eih, en tiedä, mutta täällä Handy Manny on tosi suosittu. Meidänkin neiti seuraa innolla.

Marja, siis Hello Kitty innostusta sielläkin suunnalla havaittavissa. Pakko muuten myöntää, että täällä perheessä taitaa myös äippä olla hiukan ihastunut Hello Kittyyn. Johtuneeko sitten siitä, että muuteskin tunnustaudun hetimiten kissaihmiseksi ja Hello Kitty ihastuttaa ehkä siitäkin syystä myös äippyliä... ;-)

Moi Päivi, juu, kyllä täältä löytyy myös ihan oma Sanrion kauppa, josta löytyy TOSI paljon Hello Kitty aiheisia ihanuuksia. Miltei jo kyllästymiseen saakka, sinne nimittäin kun erehtyy menemään, niin ei ihan heti pois pääsekään. Siitä pitää jälkipolvi huolen... ;-) Buzz Lightyear on meidänkin neidin lemppis, mutta taitaa kyl tykätä viel enempi Woodysta. Ja Bolt oli meillä jonkun aikaa kova juttu, mutta nyt mennään taas Hello Kitty, My Little Ponies, Pet Shop, Prinsessa linjaa... Ja uutena ihanteena on rämäpäinen Junie B. Jones. Ja tämä neiti se todella jo aiheuttaa kohta äidillekin harmaita hiuksia...

Maria K. Hello Kitty taitaa olla ihan maailmanlaajuinen ihanne pikkutytöillä. Aasiassa etenkin tytöt ovat ihan hulluina Hello Kittyyn ja aasialaiset ystävättärenikin keräävät Hello Kitty sarjan jutskuja. Voi ei, Katto Kassisen muistan omasta lapsuudestanikin! Näkyykö se tas telkusta! Aivan mahtavaa! Tykkäsin Katto Kassisesta ja Peppi Pitkätossusta! Niitä tuli aina seurattua! Niin ja Pikku-Aasia, se vasta oli jännää, kun Pikku Kakkosesta aina seurasin joka ikusen jakson!

Moi Tuija, no niin, pulassa olet! Nimittäin jos Pet Shopit alkavat jo kiinnostamaan. Meillä on niitä kasapäin ja mä jo jotenkin kuvittelin, että kohta loppuu tämä villitys, vaan mitä vielä. Yhä vaan leluosastolla osoitellaan Pet Shoppeja ja luetellaan juuri tuohon tapaan, että tän ja tän ja tän ja tän mä pyydän pukilta. Neiti kun jo tietää, että kauppareissulta ei leluja irtoa ;-) Mutta Petsien lisäksi suosikeiksi on nousseet Little Poniesit ja uutena ihkuna juttuna Polly Pocketit. Että juu, kyllä tätä leluvalikoimaa alkaa olemaan ja äitiä jo hiukan puhalluttaa...

fräulein klein kirjoitti...

Dear Sari, my little daughter loves hello Kitty. We have many things from it! I must show her your photos!
Have a fine day,
warm greetings, Yvonne

Teija kirjoitti...

Onkos se Handy-Manny (Manu?) se, jolla on ne työkalut kaverina, jotka puhuu ja liikkuu..? Oskari tykkää siitä myös, tosin en tiedä, tuleeko täl hetkellä mistään kanavalta. Muita ei nyt tuu mieleen..

Mukavat viikonloput sinne, me koitetaan hytistä möksällä viikonloppu :)

Olivia kirjoitti...

Hello kitty on meilläkin ykkönen. Esikoinen sai synttärilahjaksi juuri Hello Kitty-pelin sekä pikkuruisen kahvilan, jossa ihania tavaroita. Hello Kitty miellyttää myös äidinkin silmää ;)Myöskin Muumit ja Ti-Ti-nallet ovat edelleen suosittuja. Kuopukselle ei tälläisiä suosikkeja vielä ole tullutkaan.

Sari kirjoitti...

Hi Yvonne! So Hello Kitty seems to be the favorite of many little girls, no matter where in the world you live. Have a nice week!

Moi Teija, no hyvinkin voisi olla Manu, ja Handy Mannylla on tosiaan ne puhuvat työkalut, joten varmasti on sama hahmo. Täällä tosi suosittu muksujen keskuudessa!
Ja mukavaa viikonloppua myös sinulle sinne möksälle! Lämmintä päälle vaan ja kuumia juomia, niin eiköhän tarkene!

Hei Olivia. Hello Kitty kahvila kuulostaa aikas ihanalta! Pelejä meillä ei myöskään ole, sekin kuulostaa kiinnostavalta. Titi-Nalle oli meilläkin suuressa suosiossa vielä reilu vuosi sitten, mutta nyt ovat voiton vieneet Hello Kittyt ja muut ihanuudet ;-)