2009-10-22

Oven vieressä - Next to the door

Hei vaan kaikille täältä jälleen kerran sateisesta Teksasista! Ulos ei ole tehnyt juuri mieli nenäänsä pistää, kun taivaalta satelee vettä välillä kaatamalla ja taivas on uhkaavan harmaa. Mutta sisällä sen sijaan olen tänään nauttinut kodin järjestelemisestä ja järjestinpä taas hiukan huonekaluja uusille paikoille.

Hi everyone from the once again rainy Texas! I really don't feel like going out on this kind of weather, when the rain is pouring pretty hard at times and the sky is so uninvitingly gray. So I have instead stayed inside and arranged some furniture.

Tämä kuva on otettu suoraan ulko-oven vierestä ja siihen on löytänyt paikkansa vanha antiikkinen koulupöytä, pienenä lastenversiona tosin. Sen päälle olen kerännyt erilaisia vanhoja esineitä, ja nämä kaikki esineet ovat löytyneet pihakirppareilta.

This photo I took next to the main door and here we have this old school desk, kids size I mean. On top of it there are several old items that are old finds from local garage sales.

Viimeisin löytö tämän pöydän päälle on tuo taustalla näkyvä Coca Cola kyltti. Se oli aivan hirmuisen ruostekerroksen peittämä ja siinä jo tuumailin kylttiä silmäillessäni, että näinköhän tästä edes saa mitään aikaiseksi. Mutta parikymmentä minuuttia sitä kotona puunattuani alta alkoivat enempi ja enempi paljastumaan nämä kaksi Coca Colaa siemailevaa neitosta. Toki kyltin reunoilla näkyy vielä ruostetta, mutta oikeastaan se ei haittaa, vaan tuo oman lisänsä tähän hauskaan, Vintage-kylttiin.

My latest find is this Coca Cola sign. It looked pretty awful covered with a thick layer of rust and I almost decided to pass on it, but I am glad I didn't, since after coming home and cleaning it carefully for about twenty minutes these two ladies started to come clearer and I actually really like this look now. There are still some rust marks, but I kind of like them and feel they belong to this Vintage-sign.

Ei meillä tosin perheessä edes juoda limpparia, mutta jostain syystä Coca Cola on sellainen klassikko, että mieluusti tuollaisia kylttejäkin esillä pitää.

I have to admit that we don't really even drink Coca Cola or any other soda brands, but I feel like Coca Cola is such a classic, that I am happy to have this sign up on display.

10 kommenttia:

vanamo kirjoitti...

Sari: Voit ilman muuta, ilo on minun puolellani;)))

Aika hauska vintage-kyltti.

vanamo kirjoitti...

Ai niin; Meillä 4,5 v fanittaa tuota edellistä. Tykästyi niihin siellä päin muaailmaa asuessamme:)

Kesäkukka kirjoitti...

Upea tuo Cola-kyltti! Ja ruoste vaan pukee sitä :), vaikka sitä ei kyllä tuosta kuvasta ainakaan paljoa näe.

Mari kirjoitti...

Vau! Tuo Coca Cola taulu on kyllä hieno löytö kerrassaan! Ja tuokoulupöytä on ihana... Tuollaisen haluaisin meillekkin :)

Yaelian kirjoitti...

Ihana nostalginen Coca Cola-taulu,olet kyllä taitava tuossa löytöjen etsinnässä...

Sari kirjoitti...

Moi Vanamo ja selvä juttu, pidän tämän mielessä! Hello Kitty onkin täällä tosi suosittu. Miten minä en olleskaan muistanut, että tekin olette täällä asuneet. Missäpäin olette asuneet ja kuin kauan?

Kesäkukka, kiitos. Minäkin tykkään, että ruoste oikeastaan vaan tuo lisää särmää tuolle kyltille. Lähinnä noissa reunoissa on vielä ruostetta. Aika hyvin sain kaiken töhnän poistettua.

Mari, koulupöytä löytyi jo viime talvena ja ihastuin kyllä siihen heti! Vähän on lakkapinta kulunut ja välillä tuumailen, että josko maalaisin sen valkealla, mutta ehkä en sittenkään.

Yaelian, kiitos. Oikeesti toi kyltti oli kyllä ihan hirveän likainen ja ruosteinen, et piti kyllä kaks kertaa miettiä, ostanko olleskaan. Mutta sain pienen keskustelun jälkeen kolme Cokis-kylttiä kahdella taalalla, joten se hiukan helpotti tuota päätöstä, vaikka niistä kaikki oli tosi likaisia ja varmaan jostain varaston pohjalta kaiveltuja. En sitten tiedä, ovatko oikeasti vanhoja, vai jotain uusproduktiota.

fräulein klein kirjoitti...

Dear Sari, your cola- sign is so great! I love these vintage metal signs.
I wish you a wonderful weekend!
Lovely greetings, Yvonne

Sari kirjoitti...

Hi Yvonne! And thank you. This sign didn't look too fancy when I bought it, but now I think it adds a little charm to our family room after I cleaned it. Have a nice weekend!

Chany kirjoitti...

Que hermoso blog rosado que tienes, un abrazo Chany.-

Sari kirjoitti...

Gracias Chany! Sorry my spanish is very poor, so I cannot comment in spanish, but I am glad to have a new reader! Have a nice week!