2009-09-16

Päivän pelastaja - The saver of the day

Päivän voi joskus pelastaa pieni extra-herkku. Tänään kiertelin ostarilla etsimässä pikkuneidille uusia leggareita nuhraantuneiden ja polvista rikkoontuneiden tilalle (jostain syystä meillä leggarit meinaavat nyt koko ajan rikkoontua polvista, liekö liittyy tähän touhukkaaseen eskari-ikään...). No mutta, löytyi sieltä ostarista parit kivat leggarit tytölle. Ja sen lisäksi sitten tämä...

Sometimes it doesn't take more than a little extra treat to save your day. Today I was at a mall close to us trying to find some new leggings for our little, since for some reason all her leggings have holes in knee areas ( I guess this has something to do with the courageous Kindergarten age). Well, I found some nice ones and then I also found this...


Rocky Road suklaalla kuorrutettu omppuliini Chocolate Factory-liikkeestä. En kyllä ihan heti keksi, mikä on tämän makoisampi pikkuherkku???

Rocky Road chocolate covered apple from Chocolate Factory. What can possibly be more yummy than this???

Tämä herkku hävisi kyllä suihimme ihan liiankin nopeaan. Olis pitänyt ostaa kaksi...

This delicious treat disappeared in seconds. I should've bought more than one...

Kysymys kuuluu, saako tämäntyylisiä omppuliineja Suomesta?

The question is, can you find these (or something similar) from Finland or Europe in general?

32 kommenttia:

Kazza kirjoitti...

Tuo näyttää kyllä aivan syntisen ihanalta! :D Kyllä maistuisi juuri nyt, sen verran paha makean nälkä on.. Täytyy käydä fiksaamassa itselle peanut butter & jam sandwich, jos vaikka auttais ;D

Sari kirjoitti...

No sitä se nimenomaan on ja en mä voi edes katsoa tota kuvaa, kun tekis mieli toista samanlaista. Tässä olenkin pohtinut, josko osaisin itse valmistaa vastaavan herkun... Eikun omppuja ostamaan ja sitten tuota hörsöpuolta. Noh, harkitsen asiaa...

Mari kirjoitti...

Näyttääpä hyvälle! En ole kyllä täällä tuollaisia nähnyt. Omppu on vissiin kypsennetty jotenkin?

Heidi kirjoitti...

Todella hyvältä näyttää :)) Valitettavasti en ole kyllä tällaiseen herkkuun täällä törmännyt. Täytyy alkaa kehittelemään omaa versiota. Voisi olla aika kiva lisä vaikka joulumyyjäisissä :)

Johanna kirjoitti...

Ei noita täältä saa :( Tuli syötyä useampi lomamatkoilla. :) Erittäin yksinkertainen ja suht terveellinen herkku. On vaan aika sotkuinen syötävä. :) Nuo kuorrutukset on vaan niin hyviä.

Sooloilija kirjoitti...

Ai että on ihanan näköinen. Miksei täällä myydä tuollaisia! Eli ei ole näkynyt.

Tuija kirjoitti...

En ole minäkään tällaisia täällä Suomessa nähnyt, mutta viime aikoina ei ole paljon tullut kierreltyä kahviloita tms. herkkuherkkuhyllyjä. Mitä tuossa itse asiassa on päällä? Suklaata ja ? Aika ihanan näköinen, vaan oliko kovin makea?

Marja kirjoitti...

Nam :P Periaatteessahan tuo on ihan terveellinen herkku... ;) Harmi tosiaan, ettei täältä päin moisia löydä.. Toinen mitä kaipaan on Starbucksin valkosuklaakahvi.. nam. Tosin onneksi sitä ei täältä saa, pysyy kilot kurissa hieman helpommin :)

Lisay kirjoitti...

Israelissakaan en ole tuollaisia nahnyt,mutta sellaisia kyllakin,etta omenan paalle on pyoritelty jotain punaista imealan makeaa kastiketta,joka on sitten jahmettynyt siihen paalle.
Lapset tykkaa,mina en.

Mari kirjoitti...

En ole ikinä nähnyt noin herkullista omenaa;) Nami!

Johanna kirjoitti...

voi, tahtoo kyllä noita amerikkalaisia herkkuja.. Taco Bell on ihan suosikki samoiten In-N-Out-hampurilaispaikka, joita on vain länsirannikolla, Panda express Mandarin chicken tai Wendys:in spicy chkicken sandwich. Oijoi.. Pitänee keväälle ruveta suunnittelemaan lomareissua taas Amerikan mantereelle :)

Jael kirjoitti...

Yummy yummy, oli varmaankin ihanaa!

Tilu kirjoitti...

Heips,
Sinun pitää alkaa keräillä tuollaisia ameriikanherkkujen reseptejä muistiin ja jos jokus palaatte Suomeen (onko paluu suunnitelmissa?), niin laitat tänne herkkupuodin, missä myydään kaikkia noita meille uusia makunautintoja. Bisnes, bisnes ;)

Jutta kirjoitti...

En ole ainakaan itse ikinä nähnyt. Voi itku kun olen nyt kade, tahtoo tuollaisen! ;)

Miia kirjoitti...

Näyttääpä herkulliselta! Radiossa mainostettiin vähän aikaa sitten jotain nettisivua, mistä sai tilattua amerikkalaisia herkkuja mutta en nyt löytänyt sitä enää..

Hanna kirjoitti...

On kyllä herkullisen näköinen omena! Taitaisin tykätä tuosta itsekin =). Olit löytänyt kivoja juttuja garage salesta. <3

Sari kirjoitti...

Ensinnäkin kiitos teille kaikille ihanille naisille, jotka olette tänne jättäneet näin runsaasti kommentteja! Tämä oli iloinen yllätys harmaaseen keskiviikko-aamuun herättyäni ;-)

Moi Mari, siis voi mahdoton. Eikö näitä tosiaankaan saa Suomesta? Omppu on ihan raaka, eli sitä ei ole kypsytetty millään tapaa.

Suklaamarenki. Ihan samaa tässä jo mietin itsekin. Onnistuisinkohan loihtimaan samanlaisen herkun itse?

Johanna, no voi sun... Mä kun salaa toivoin, et näit ois jossain myynnissä. Mä olen näihin ihan hulluna! Nam!

Sooloilija, olen epätoivoinen. Mä tosiaan luulin, et edes jostain näit löytyis.

Tuija, tämä on suht makea, mutta omena tasapainottaa makua. Päällä on suklaata, vaahtokarkkia, pähkinää ja muuta hörsöä. Näitä on täällä ihan älytön määrä erilaisii versioita. Mut tää on mun oma suosikki.

Marja, ja omppu päivässähän tekee tosiaan vain hyvää... Hiukanhan tässä voi tosin olla kaloreita noiden hörsöjen muodossa. Mutta...

Lisay. Siis ei tätä herkkua sielläkään. Hmm, mitähän se punainen mössö sitten mahtaa ompun päällä olla? Mä olen muuten nähnyt täällä jotain vastaavaa, mut en ole uskaltanut kokeilla.

Mari, voi ei, tää on just ihanaa. Miten voi olla, ettei näit oo Suomessa?

Johanna, miks menit mainitseen Taco Bellin ja mandarin Chickenin? Mulle tuli ihan ARMOTON nälkä! Tämähän on tosiaan pikaruokaloiden taivas (tai helvetti), ihan miten sen nyt ottaa... ;-) Minä kyllä jään kaipaamaan tätä omppuherkkua, jos/kun täältä joskus takaisin Suomeen muutamme.

Yaelian, juu-u, tää on ihan paras yummy juttu täällä!

Tilu, ajatuksissa on käväissyt samoja asioita... ;-) Katsellaan... ;-)

Jutta, siis oikeesti, nyt mua ahdistaa, näitä herkkuja pitää saada sinnekin!

Miia, mikähän toi sivusto saattaisi olla? Itse en asiasta tiedä, mutta eikun googlettamaan.

Hanna, juu, namia on nämä omppuliinit! Garage salet on mulle paras ystävä ja pahin vihollinen samaan aikaan. Paras ystävä siinä mielessä, että sieltä löytyy aina kaikkea kivaa ja pahin vihollinen ihan siitä samasta syystä... ;-) Tavaraa kertyy...

Kesäkukka kirjoitti...

Heippa!
Kiva, kun liityit lukijoihini ja vierailit blogissani.
Teinpä heti vastavierailun :)
Tuo omena näyttää kyllä tosi herkulta, nälkäsenä ei saa tuollaisia katsellakkaan...onneksi on tuota chilisuklaata tuossa lähellä!

Sari kirjoitti...

Hei Kesäkukka ja kiva, kun löysit tiesi tänne. Mäkin vasta eilen löysin sinun blogiisi ja kivalta näyttää! Omppupomput on muuteskin mun herkkua, joten tällainen namuliini-omena on ihan vastustamaton herkku meikäläiselle.

Rumour has it kirjoitti...

Hi Sari,
oh dear... do you think please about my weight...??? :D
I cannot resist this kind of lovely sweet things!
Well, I thought maybe I should send some labels to you as well... what do you think about? If you like, just send me a mail: somethingwhite@gmail.com
It will be a pleasure! :)
Best greetings, Marjolijn

Sari kirjoitti...

Hi Marjolijn. This sweet treat is just something else! I love it! And I don't even want to think about my weight when eating these...

Oh my, I you serious? I would love those labels!!! Ok, I will send an e-mail to you immediately! You're a sweetheart!!!

Sari

Sari kirjoitti...

I meant to say Are you serious? I guess I got too excited... ;-)

Hanna kirjoitti...

Nam, nam, en ole kyllä täällä nähnyt. Voisi olla aika vaikea vastustaa :)

Sari kirjoitti...

Hanna, näitä on vaikea vastustaa... Ihan liian vaikea... Ei voi mennä mallille ilman kurvaamista tähän paikkaan... Miltei aina...

Tuija kirjoitti...

Miialle tiedoksi, ainakin vähän aikaa sitten Behnford´s mainosti radiossa. Myymälä on WTC Plazassa Helsingissä, mutta heillä näkyy olevan myös nettikauppa.

http://behnfords.myvisio.com/index.php

Terv. Tuija

Sydämellä kirjoitti...

Ihana herkku ei kyllä löydy suomesta ellei joku itse tee.
Haluaisin maistaa todella.
Tiina

Sari kirjoitti...

Moi Tuija ja kiitos tiedosta, toivottavasti myös Miia käy kurkkaamassa... ;-)

Hei Tiina ja kiitos kommentista. Minulle oli yllätys, ettei tällaista herkkua jo saa sieltä. Mutta tosiaan, tällaista voi kokeilla myös itse. Me ajattelimme koklata viikonloppuna.

Yvonne - Frl. Klein kirjoitti...

Hello!
Thank you for your very nice comment on my blog. Your blog is so lovely! I like your pictures so much!
Have a wonderful weekend, Yvonne

Sari kirjoitti...

Hi Yvonne! And thank you for paying a visit here in my blog! I also love your blog a lot and will surely visit there often! Have a nice weekend too!

Sirkka kirjoitti...

Enpä minäkään niin paljoa ole kierrelly ja kaarellu kauppojen herkkuja katselemassa, mutta uskon että sinulta se onnistuu, kun vain alat yrittämään, ainakin vastaavanlaisen, kun tiedät mitä herkullista siinä ompun päällä on.. varmasti vie makeannälän!
Suklaa on herkkuani kaikessa muodossa...! Olen kuullut, että suklaan täytyisi antaa hitaasti sulaa suussa, ei siis pureskelemalla..itse en aina malta...D

Makoisaa päivää!

Minttumaari kirjoitti...

Oikein kuolaa suupielistä pyyhkien tuijotan näitä kuvia - Ihana herkku!

PS. sinulle on pieni haaste blogissani :)

Sari kirjoitti...

Hei Sirkka. Nämä herkut ovat täällä tosi yleisiä, sillä olen kummastellut, ettei näitä ole siellä tarjolla. Ai jai, ei onnistu suklaan sulattelu suussa minulta.

Moi Minttumaari. Juu, nää on nameja! Ahaa, minäpä käyn kurkkaamassa haasteen!