2009-05-06

Aurinkokin paistaa, välillä -
And the sun is shining, every now and then

Vaikka viime päivinä ei juuri ole aurinkoa näkynyt, on täällä ollut jo tosi aurinkoisia iltoja ja silloin erityisesti olohuoneen nurkkaan ilta-aurinko tuo oman kauniin valonsa.

Even though we haven't really seen a lot of sun during these last couple of days, we have also had the chance to enjoy those beautiful sunny evenings and especially our family room turns into this very sunny space during late evening hours.

Esittelenpä nyt tässä sitten erään vähän erilaisen löytöni, joka majailee arki-olohuoneemme nurkassa, televisiotason ja neidin elokuvahyllykön välissä. Tähän kauniiseen patsaaseen ihastuin eräässä estate salessa ja omistajan mukaan hänen vanhempansa olivat sen aikoinaan Malesiasta mukanaan tuoneet. Ihastuttava patsas, joka painaa aivan tolkuttomasti. Itsekin Malesiassa ja Thaimaassa nuorempana matkustelleena näissä kauniissa buddhatyylisissä patsaissa on jotain todella kiehtovaa ja luulenpa, että siitä syystä tämä patsas lähti matkaani...

Today I decided to show you this unique find, which we have in our sunny family room, next to our TV-station and a tall chest of drawers that holds our daughters cartoons. I really fell in love with this statue at a local estate sale and the owner told me that her parents had brought it from their trip to Malaysia, years ago. It is such a beautiful piece and weights a lot! Having travelled in Malaysia and Thailand myself (years ago, but still), I for some reason have always admired these buddha-style decorational items and partly for this reason this beauty came home with me.

Mieheni ihasteli toki heti patsaan kurvikkaita muotoja ja pientä vitsiä tästä jo kohta heitettiin...

My husband really likes the curvy shape of this statue and of course we had to start joking about it...

Patsaan vierellä kohoaa tämä korkea lipasto, jonka kätköistä löytyy aika hurja pino erilaisia lasten DVD-levyjä. Olen armoton piirrettyjen (ja yleensäkin elokuvien) keräilijä ja kokoelmaa on jo kertynyt pitkälti ennenkuin neitimme on saanut alkunsakaan. Nyt pieninkin perheenjäsen voi nappaista kaapista mieleisiään elokuvia katseltavaksi. Ylälaatikoissa on tosin ne hurjimmat, joita ei vielä pienen tytön arvaa antaa katsella.

Next to this statue there is this tall chest of drawers which holds all our daughters cartoons. I am a movie freak and I have a huge collection of cartoons and animated films. Now our little one can also pick her favorite from here herself, even though the films for not so little ones are inside the top drawers that she cannot reach.

Lipaston päällä kuva neidistämme serkkunsa kanssa kainalokkain, kuivattuja ruusuja ja vaaleanpunainen kynttilä sekä taustalla korkeat kyntteliköt ja kaksi siroa, soittavaa enkeliä. Joulukoristeita ovat juu, mutta mielestäni menevät koristeina läpi vuoden.

On top of the drawer we have a photo of our daughter and her cousin, some dried roses, a pink candle and some tall candle holders with two cherubs that are actually christmas decorations, but work all year round, at least in my opinion.

Aurinkoista viikon jatkoa toivotellen ja aurinkoa tännekin jo kaipaillen,

I wish you a sunny rest of the week and hope we will see the sun soon too,Sari

14 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Kauniin patsaan olet löytänyt! Nuo aasialaiset veistokset ovat niin yksityiskohtaisia ja koristeellisia.

Toivottavasti se aurinko alkaa pilkahdella teilläkin useammin!

Terkuin, Ilona:)

Sari kirjoitti...

Hei Ilona, aasialaiset patsaat ja muutenkin kaikki koriste-esineet on tosiaan hivenen koristeellisempia kuin eurooppalaisena on tottunut näkemään, mutta joku niissä jaksaa kiehtoa. Juu, aurinkoa jo kovasti kaivattaisiin. Alkaa tämä harmaus jo hivenen väsyttämään...

Vekarus kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia jälleen! Upean patsaan olet löytänyt. Minustakin on ihanaa ostella lapsille videoita, mutta mieheni aina kyselee, että eikö niitä ole jo tarpeeksi :-)

MariaK kirjoitti...

Miten sulla onkin niin kaunista kaikkialla! :)
Patsas on kiva -ja hyvähän se on, että miehellä on kotona kurvikasta katseltavaa... ;)
(Pitäisiköhän meillekin laittaa? Minulla on alaston miespatsas vessassa... ;)) )

Kuuluuko teidän lastenelokuvien valikoimiin iki-ihanat Astrid Lingrenit? Meillä ykkössuosikkeja kaikenikäisillä. :)

Ei maileista hätiä, itse olen vähän hitaalla näitten jutskien kanssa, kun töitten kanssa on kiirettä. :)

Aurinkoista loppuviikkoa! :))

Sooloilija kirjoitti...

Ihanaa hehkua tuossa patsaassa, ylväs ja kaunis esine!

Kiitos taas siivous- ja sisustusvinkistä, kohta aloittelen, on siis siivouspäivä. Joka minun kohdallani tarkoittaa sitä, että joka päivä siivotaan vähän, koska en kykene enää sellaisiin koko päivän kestäviin sessioihin, jossa sisustetaan koko asunto uusiksi. Joskus nuorempana jaksoi sellaistakin ;D

Yaelian kirjoitti...

Tosi kaunis patsas.Muutenkin löydät ihania esineitä koko ajan!
Oikein aurinkoista viikkoa sinnekin!

Sirkka kirjoitti...

Oho sanoi Sirkka, kun patsaasi näki!
On vaan niin erilaista mitä täällä on tottunut näkemään kodeissa...
Kaunis patsas varmaankin sopii hyvin kotiisi, en yhtään ihmettele, että miehesi ja varmaan useat toisetkin ihastelevat sen kauniita muotoja...oikea kultakimpale:)

Kaunista päivää täältä toivottelen ja nyt lähden lenkille naapurin koiran kanssa.

Mari kirjoitti...

Hieno patsas! Ihana tuo korkea lipasto... Muutenkin teillä on niin kaunis koti <3

Andrea kirjoitti...

I think that your statue is lovely...and such a beautiful reminder of your time in Malaysia.

Sari kirjoitti...

Moi Vekarus. Tämä patsas osui heti silmiini ja pienen alkuvarovaisuuden jälkeen sen itselleni päätin ostaa. Ja tykkään siitä kyllä kovasti. Lastenelokuvat kun ovat omakin heikkouteni, niin enpä pysty niitä vastustamaan...

Moikka Maria. Kiitos kaunis, tämä patsas tosiaan herätti miehelläni heti hymyn huulille eikä malttanut olla alkamatta siitä pientä vitsiä murjomaan. Juu, samanlaista patsasta vaan kehiin sielläkin suuntaa, niin saat miehen hyvälle mielelle ;-)

Koetan tosiaan saada sulle mailia aikaiseksi lähiaikoina, ihan nolottaa, etten ole käynyt maileja kurkkaamassa... :-(

Kiitos Sooloilija. Pakko myöntää, etten kyllä itsekään ole mikään siivousintoilija, vaikka muuten pidän kyllä järjestyksestä ja ihan ahistaa, jos ja kun neiti päättää pistää kodin mullin mallin...

Kiitos Yaelian. Tässä meidän alueella on niin monikulttuurista ja paljon matkustelevaa väkeä, että täältä löytyy kyllä vaikka mitä ihmeellisimpiä asioita ihan tavallisista garage saleista ja estate saleistakin.

Moi Sirkka. Hih, olisikohan sinun kohdallasi ihan heti valittavien listalla tämä kultakimpale ;-) Noh, minä tähän joteskin loistokkkuudestaan huolimatta tykästyin ja se on tietty plussaa, jos mieskin tykkää.

Kiitos Mari. Patsas on vähän erilainen tapaus, mutta tykkään... ;-)

Hi Andrea. And thank you, I also like this statue a lot and it actually takes me back in time to the moment we travelled in Malaysia.

Marsuliini kirjoitti...

Tosi ihania esineitä teillä! Ihanasti olet saanut valon vangittua noihin kuviisi. Toivottavasti siellä jo koulut pian avataan, että pääsette jatkamaan normaalia elämäänne..
Auringonpaistetta yritän teille lähettää :)

Sari kirjoitti...

Hei Marsuliini ja kiitos auringonpaisteen lähettämisestä, täällä jo vähän aurinko pilkistelee ja tänään on ollut aika nihkeän lämmin päivä. Koulut avataan itse asiassa huomenna, joten neiti pääsee taas kerhoilemaan ja äitikin saa vähän hengähtää... ;-)

Susa kirjoitti...

Hyvaa aitienpaivaa sinulle Sari :)

Sari kirjoitti...

Hei Susa ja kiitos samoin. Kiva nähdä sua täällä pitkästä aikaa!!!