2009-05-04

Viikonlopusta maanantaihin -
From the weekend to this morning

Viikonloppu mennä vilahti niin nopeasti, etten ole ennättänyt täällä edes käydä kommentteja katsomassa, mutta nyt on nekin käyty läpi ja tosi lämmittäviä kommentteja oli taas laatikkoon ilmestynyt. Kiitos teille kaikille ihanille ihmisille, jotka niitä jaksatte sinne jättää! Lämmittävät mieltäni aina!

Weekend went by so fast that I haven't really had time to even answer your comments, but now I have read them all and I am always so happy to have those precious comments. They make me feel so nice and I want to thank you all for them!

Munkkejakin tuli tosiaan paisteltua ja vaikkei munkkirasvaa löytynytkään, niin onnistuivathan ne hyvin kasvisöljyssäkin paistamalla. Mutta viikonloppuun sisältyi paljon muutakin kuin noiden muhkujen munkkien syömistä. Viikonloppuna pidin myös suunnittelemani garage salen sekä perjantaina ja lauantaina, lauantaina oli kuin olikin Suomi-koulun kevätjuhlat ja sen jälkeen kipaisin kauppaan ja vasta sen jälkeen saimme tuttavaperheen vieraiksemme munkkeja syömään ja iltaa istumaan.

So I baked some finnish style doughnuts, which were pretty good, even though I had to do them a bit differently than back home. But our weekend was not only doughnut baking, I also had my two day garage sale, on Saturday we had our spring festivities at our daughters language school and after that I went to grocery shopping and only after that our friends came to our house and we enjoyed some traditional finnish labour day goodies along with the doughnuts.

Tyttäremme ovat kuin paita ja peppu ja keksivät illan aikana (tosi yllättävää...) leikkiä prinsessaa. Siinä sitten menivät prinsessamekoissaan koko illan ja välillä otettiin vähän tanssiaskelia ;-)

Our daughters are like a shirt and a bottom (this may not be so common expression here...) and they wanted to play princesses the whole evening. They had so much fun and also gave us a little dance show.

-----------------------------------------------------

Tämä viikko ollaankin sitten kotona. H1N1-viruksen vuoksi alueemme koulut ovat suljettuina ja tässä nyt koetetaan sitten keksiä ohjelmaa koko viikon ajaksi.

But this week is going to be a bit different. We are going to spend this week at home. H1N1 virus has caused our school district to close all the schools and now we try to figure out something to do for this five day break from the Pre-K.

Arvatenkin neiti jo kohta kyllästyy äidin seuraan ja äitikin jo taatusti paukuttaa päätään seinään, viimeistään loppuviikosta. Mutta tämä päivä on nyt jo yli puolessa ja neiti on viihtynyt tietokonepelejä pelaten, lastenohjelmaa katsellen, petseillä leikkien ja taiteiluakin on harrastettu.

I am pretty sure that our little one will be bored to spend time with mommy and I am sure that I will also bang my head against the wall at some point. But okay, this day is past midday and we have been okay here. She has played with computer, watched some cartoons, played with her littlest pets and also made some artworks.

Olohuone on kodissamme ehdottomasti se paikka, jossa eniten aikaa vietämme ja tuohon sohvaan itsekin välillä istahdan ja annan ajatusten soljua ja vain hetken olla aloillaan.

And our family room is the place where we spend most of our time every day. I also enjoy sitting at the comfy couch and just relax and let my thoughts go free.

Neiti sitävastoin on istunut kiikkustuolissaan ja katselee juuri jotain lastenohjelmaa, joista minä itse olen jo ihan auttamattomasti pihalla. Niin monta erilaista ohjelmaa ja lastenkanavaa täällä on tarjolla, ettei perässä meinaa pysyä.

Our little one likes her rocking chair and is watching some cartoons right now.

Taustalla muuten häämöttää makkarimme ja sitä ennen tuo pieni työnurkkaukseni, jonne ajattelin garage sale rahoillani ostaa uuden tuolin ja pienen kattokruunun. Toivon mukaan saan ne hankittua lähiaikoina...

On the background you may see my little office nook and behind that is our master bedroom. I have planned to buy a new office chair and a little chandelier to my nook with my garage sale money. Hopefully I'm able to get them soon...

Tässä vielä yksi projektihuonekalu. Ostin tämän aivan kamalassa kunnossa olleen pikkupöydän tai tuolin vai mikähän tämä nyt oikein onkaan läheisestä garage salesta, hioin ja maalasin ja nyt se on ihan soma. Ja kummasti tuota koristetta aina kertyy joka paikkaan. Tuo enkeli on oma suosikkini, sekin on löytö garage salesta.

Here is one more project furniture. I bought this little table or chair or whatever you wanna call this in a pretty bad shape from a local garage sale, re-painted it and now it looks quite nice. And as you may have noticed we have decorational items all over our house. That angel is one of my favorites, a find from a garage sale too.

Tämän pienen tipusen myötä toivotan sinulle mukavaa ja oikein keväistä alkuviikkoa!

With this little chick I want to wish you a wonderful and sunny week!Sari

13 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Voi, olisi ihana päästä ostoksille sinun garage saleen, niin ihanalta kotisi näyttää. Kaunis keinutuoli tytölläsi. Itse odotan jännityksellä, miltä näyttää vanhan mökkimme vintiltä löytynyt lasten keinutuoli, jonka veimme kunnostettavaksi. Toivottavasti hyvältä sillä sieluni silmin olen kuvitellut sen uuden huvilamme takan eteen.

Ilona kirjoitti...

No heippa! Tulin vastavierailulle:) Sinulla on aivan ihana blogi ja kuvista päätellen myös aivan hurmaava koti!!!!

Marsuliini kirjoitti...

Teillä on kyllä tosi kaunista! Kauniita esineitä omistat ja ihana tuo teidän takka :)

Tsemppiä "vapaaviikkoon" ja koittakaa keksiä mukavaa tekemistä!

Mari kirjoitti...

Ihanalta näyttää:) Täällä on tänään harmaa ilma... Yöllä satoi vettäkin. Varmaan joudun antaa lapsille luvan telkkarin tiirailuun tai tietsikkaan:/ Mukavaa viikon jatkoa sinne ja terveisiä pienelle prinsessalle!

Mari kirjoitti...

Teillä on niin kaunista... Olisipa tosiaan mukava päästä ostoksille teidän garage saleen :) Ihana tuo pikkupöytä! Oikein aurinkoista viikkoa teille ;)

Miia kirjoitti...

En ole minäkään tainnut täällä aiemmin piipahtaa. Blogisi on oikein kaunis ja tulen varmasti uudelleen! Toivottavasti viikosta tulee oikein mukava teillekin.

Villa Elina kirjoitti...

Ihana olohuone, tuo manttelitakka on ihastuttava. Haluaisin sellaisen itsellenikin kotiin.
Mukavaa alkanutta viikkoa sinne.

Sabuska kirjoitti...

Kiva kun jätit viestin vierailustasi, näin löysin ihastuttavan blogisi ja kaipuuni päästä sinne päin maailmaa kasvaa kasvamistaan, olen päättänyt, että viimeistään kahden vuoden päästä matkailen Floridassa.
Elämä ulkomailla on alkanut kiehtoa, haaveilen yhä useammin asumisesta juuri Yhdysvalloissa, lempparini. Mutta ei onnistu meiltä, ikävä kyllä, töiden ja isänsä luona asuvien lasteni takia. Mutta jos voittaisi lotossa, niin sitten ;-)
Mukavaa viikkoa sinne, jään seurailemaan elämää Teksasissa ja haaveilemaan...

Mirtzi kirjoitti...

Ihania kuvia olet taas napsinut- niin jo osansa varmaan silläkin, että teillä on niin kaunis koti! Jaksamista sinne sisätiloihin!

Tilu kirjoitti...

Kaunista, kaunista. Nämä teidän pihakirppikset taitavat olla oikein aarreaittoja, hienoja löytöjä olet niistä tehnyt.

M'man kirjoitti...

*huokaus*

Aivan ihana olohuone... koko hela hoito oikeastaan :)

Niin valoisaa, kauniin varista. Sopo on tuo pieni mallisi tuossa kiikkutuolissaan :)

TErveisia kovasti suuntaasi !

Sari kirjoitti...

Kiitos ihan ensiksi kaikille piristävistä kommenteista. Koko päivä ollaan oltu menossa, mutta kotona taas ja heti vastailemaan teille tänne... ;-)

Hei Vekarus ja kiitos kommentistasi. Garage saleni oli taas megaluokkaa, sen verran hamsteri kun olen. Mutta oli siellä jonkun verran koriste-esineitäkin, vaikka pääosin oli lelua ja lastenvaatetta. Minä myös ihastuin tuohon kiikkustuoliin, kun ajattelin, että siinä on sellaista vanhan ajan tunnelmaa. Käynpä kurkkaamassa blogissasi, josko siellä jo pian näkyy vanha kiikkustuolinne.

Hei Ilona ja kiitos vierailusta ja kommentistasi. Ja kiitos, tämä blogimaailma on täynnä ihania koteja, ja lämmittää mieltäni saada tällaisia kommentteja.

Hei Marsuliini ja kiitos. Juu, öööh, koetetaan saada viikko vierähtämään kunnialla. Tänään oli ainakin paljon ohjelmaa ja neiti pysyi tyytyväisenä. Katsotaan mikä on tilanne huomenna.

Moi Mari. Sama täällä, harmaata, harmaata ja sadetta ja ukkostakin luvassa. Siis sisällä ollaan oleskeltu, tosin jotain pientä ohjelmaa on ollut, eli hyvin on tähän saakka viikko mennyt.

Kiitos Mari. Garage sale olisi hyvä idea myös siellä Suomessa. Ehkä vielä joskus sellaisenkin järjestän, jos vielä sinne joskus rantaudumme.

Hei Miia ja kiitos vierailustasi ja kommentistasi. Ehkä se viikko tästä menee ihan kivasti ja nopeammin kuin arvaammekaan, onhan huomenna jo keskiviikko.

Hei Villa Elina ja kiitos kommentistasi. Tuo takka on muuten itse rappaamani. Oli punatiiliverhoiltu ja yksi ilta vaan kyllästyin sen ulkoasuun, hain valkoista laastia autotallista ja aloin suttaamaan. Mies katseli kauhuissaan minun touhua, mutta kyllä hän nyt jaksaa takkaa kehua... ;-)

Moikka Sabuska ja kiva kun piipahdit vierailulle ja kiitos myös kommentista. Kyllä täällä ulkomailla asumisella on myös ne nurjat puolensa, erityisesti kaipaamme isovanhempia ja lähimpiä ystäviä. Mutta kummasti se aika täällä rientää ja olemme jo pian yhdeksän vuotta täällä asuneet. Florida onkin kiva lomanviettopaikka, vinkkaa vaan tänne suuntaan, jos tarvitset vinkkiä matkailuun... ;-)

Moi Mirtzi ja kiitos, eiköhän me saada tämä aika joteskin kulumaan. Ja kyllä me uloskin uskallaudutaan, eilen oltiin vähän puistossa ja kävelyllä, katsotaan, josko tänäänkin vielä illalla ulostaudutaan... ;-) Mutta jos sadetta ja ukkosta on tiedossa, niin tässähän se sitten menee, sisällä, kun ei oikein noihin sisäleikkipaikkoihin arvaa lähteä.

Moikka Tilu ja kiitos. Kyllä nuo pihakirpparit on monasti täynnä kivoja löytöjä, mutta on siinä tuurillakin oma osuutensa.

Kiitos M'man ja kiva, kun käyt täällä kommentoimassa, kun olen ollut viime aikoina ihan onneton sen Dreamcather-blogini päivityksen suhteen. Oikein paljon terveisiä myös sinne suuntaan!

Marja kirjoitti...

Oi, mitenkäs minulta on jäänyt monta ihanaa postausta lukematta...?! Johtunee koruharrastuksestani... ;) Täällä nyt sitten kahlaan klo 2 yöllä läpi blogiasi ja kaikkia ihania kuvia! Teillä on kaunis koti, ihana olohuone - ja niin suloinen tytär! Terveisiä lähettelee eräs, jolla kello herättää neljän tunnin päästä, pitäisi varmaan mennä nukkumaan? :)