2009-05-01

Projekteja - Projects

Olohuone on ollut viime viikkoina monen eri projektin alla. On laitettu uutta verhotankoa, uusia verhoja ja sitten on nämä meikäläisen maalausprojektitkin vielä.

Our family room has been under a lot of different projects lately. We have assembled new curtain rods, new curtains, and then I have had all sorts of painting projects with furniture.


Ja vihdoin on olohuoneessa vaaleat, läpikuultavat verhot. On niitä totisesti jo odotettukin. Kaikki on vain ollut kiinni verhotangoista, jotka olla tössöttivät olohuoneen nurkassa monta viikkoa. Onneksi mies otti itseään viikonloppuna niskasta ja siellä ne nyt sitten ovat valmiiksi asennettuina.

And finally we have these new white curtains in our family room. I have been waiting for those for so long! It has been up to the simple thing that my husband hasn't found time to assemble the curtain rods, but finally, last weekend he did it and there they are now!


Tässä vielä lähikuva maalaamastani olohuoneen pöydästä. Sen päällä nuo koriste-esineet vaihtelevat koko ajan. Nyt on tällainen viritelmä meneillään...

Here is one more image of the living room table I painted recently. Those decorational items on top of it change all the time. Now I have this kind of chaos going on...


Olohuoneen nurkassa on myös valkoiseksi maalaamani sivupöytä. Oli aiemmin musta väriltään ja ihan kaunishan se oli sellaisenaankin, mutta kun vauhtiin pääsin, niin nyt on tämäkin kaunokainen valkoisessa asussa.

In the corner we have this little side table I also painted white. It was previously black and it looked all right like that too, but since I started to paint things white I thought that okay, this will be white as well.


Kolme vetolaatikkoa pitävät sisällään lehtiä ja kirjoja.

Those three drawers hold inside magazines and books.

Ja nämä koriste-esineet ovat taas erinäisiä löytöjä, ai mistä? No arvannet tuon jo kai...

And all these decorational items are different kind of finds, oh from where? Well, knowing me you may already know...

Mukavaa loppuviikkoa ja teille Suomessa asustaville mukavaa vappua (vaikka siellä jo mennäänkin vappupäivän puolella tähän aikaan...)!

Have a nice rest of the week!


Sari

18 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Kaunis pikku pöytä! Osaat tehdä ihania asetelmia.

Sooloilija kirjoitti...

Sinä olet kyllä ihan taiteilija tämän sisustuksen kanssa! Ja tarmokas olet!

Kiitos kun saan hieman insipiraatiota tältä sivulta, edes siihen perussiivoukseen.. Pyykitkin voisi tietty kaappii nostaa silityslaudan päältä, joka nököttää olohuoneen reunassa.. ;O

Hertta kirjoitti...

Täydellisen kaunista (huoks...)
Helena

Jossu kirjoitti...

Kaunista ja viihtyisää, taas kerran.
Kuviasi on ilo katsella!

Tilu kirjoitti...

Ihanan harmooninen lopputulos, oikein viihtyisän ja rauhallisen näköinen olohuone. Mukavaa vappua sinullekin. ( Vietetäänkö siellä vappua?)

Mari kirjoitti...

Tosi ihanalta ja viihtyisältä näyttää olohuoneessanne:)

Sari kirjoitti...

Hei Vekarus ja kiitos kommentistasi. Ja kiitos, olen vähän hamsteri, eli näitä koriste-esineitä riittää, joten vaihtelen näitä ns. asetelmia aina välillä... ;-)

Moi Sooloilija ja kiitos. Sisustushommelit on aina kiinnostaneet minua ja ilo on touhuta omassa kodissa, vaikkei se siivoaminen mullekaan ole mitään lempipuuhaa, silittämisestä puhumattakaan... ;-)

Hei Hertta ja kiitos kaunis sinulle!

Kiitos Jossu mieltä lämmittävistä sanoistasi!

Kiitos Tilu, ei meillä täällä vappua vietetä, mitä nyt itse kavereiden kanssa koetamme vähän jotain järjestää viikonloppuna.

Kiitos Mari sinulle!

mimmuli kirjoitti...

Oletpas kaikkea kaunista saanut aikaan=) Kaikki on niin yhteensopivaa.

Sari kirjoitti...

Moi Mimmuli ja kiitos. Kauan noita verhojakin sain kyllä odottaa, kun eivät meinanneet tangot löytää tietään seinille. Vaan siellä ovat nyt, nekin ;-) Yhteensopivuudesta vielä, että noiden sohvien kohdalla välillä on mietintämyssyn alla, pitäisikö vaihtaa väriä, mutta taas toisaalta tykkään tuosta merenvihreän-harmahtavasta sävystä.

Suzhouren kirjoitti...

Todella kaunis olohuone teilla. Harmoninen ja viihtyisa, taynna ihastuttavia yksityiskohtia.

Sirkka kirjoitti...

Kiitos kysymästä, juu kyllä meillä oli oikein ihastuttava sekä aurinkoinen vappu ja aurinko paistaa tänäänkin lämmintä on luvassa 20 astetta. Lisäksi olen saanut ulkoiluttaa naapurin ihanaa koiraa, pientä pikkuista, ihana!

Kylläpä olet saanut paljon aikaan maalauspuuhissasi, sekä kaunista jälkeä siten aikaansaanut.

Minusta on vaikeaa saada just sitä sävyä..ja onnistunutta lopputulosta, jota toivon.. joten oikeastaan vaan hion ja joitain pienempiä juttuja vaan maalaan..
olen tosi onnellinen, kun hioin pienen vaaleanpunaisen kukkapöytäni ja alta paljastuikin vaalea, jatkan kohta hiomista lopuilleen, se näkyy kasvihuoneessani..

Iloa päivääsi!

maano kirjoitti...

kauniisti on sinulla suti heilunu , minäkin heiluttelin sutia pikkasen eilen :) mukavaa vapun jatkoa :)

Heluna kirjoitti...

Tosi nättiä teillä nykyään(kin)! Huomaa, että sulla on tosta sisustuksesta tullut oikein kunnon harrastus ja intohimo. Mä ostin olohuoneeseen uudet verhokankaat joskus tammikuussa ja olen ommellut verhoista kaksi neljästä. Mä en saa nykyään yhtään mitään aikaan. Eikä mulla kyllä silmääkään ole:)

PS. Nyt vois kyllä olla aika kauhun hetket tulla tuollaiseen asuntoon vierailulle. Meidän pikkuherra nousi tänään seisomaan ja jo sai pöydällä olleet vappukoristeet kyytiä:) Olinkin jo taas unohtanut millaista se on, kun tavarat ei saa olla rauhassa.

Mirtzi kirjoitti...

On kyllä kaunista ja raikasta. Silmä lepää. Hyvä maku sulla!

Mari kirjoitti...

Kylläpä näyttää niin ihanalle ja keveälle! Ihana tuo pikkupöytä <3 Mukavaa alkavaa viikkoa!

Nina kirjoitti...

En voi kuin ihailla, miten tasaisen kauniin maalipinnan olet saanutkaan maalaamiisi valkoisiin kalusteisiin.
Tuo sivupöytä on todella viehättävä ja vetimistä pidän eritoten!

Kyllä olet suloisia löytöjä tehnyt kotisi kaunistukseksi. Olen huomannut, että silmä harjaantuu etsimään ja löytämään juuri oikeanlaisia esineitä kotiin.

Niin harmoonista on olohuoneessasi ja verhot luovat siihen lisää suloista pehmeyttä.

Lämmintä alkavaa viikkoa!:)

Kazza kirjoitti...

Ihanan puhdasta valkoista ja teillä on muutenkin todella herkän oloinen tunnelma siellä, kaunista ja romanttista. :)
Hauskaa vappua sinnekin, vaikka siitä nyt onkin jo muutama päivä mennyt...

Sari kirjoitti...

Hei Suzhouren ja kiitos kommentistasi. Vaalea on nyt meillä kotona värimaailma, vaikka nuo formaalitilat on viel aikas värikkäät, mutta pikkuhiljaa toivon saavani senkin tilan vaaleammaksi.

Hei Sirkka, teillä on ollut mukavan kuuloinen vappu siellä ja tosi lämmintäkin! Kiva juttu!

Maalausprojektit on välillä aika tuskaa, mutta nämä nyt onnistui aika helposti. Joskus vanhaa maalipintaa rapsuttamalla tulee kivoja ylläreitä, niinkuin sinullekin!

Moi Maano, ahaa, pitänee käydä kurkkaamassa, mitä se maalisuti on siellä heilutellut...?

Heluna, kyllä mä muistelen, että teilläkin on ollut aina tosi kodikasta ja nättiä. Joten kyllä sitä silmää on luotu sinullekin! Juu, pienten taaperoiden kanssa ei oikein ainakaan tällainen vaalea värimaailma välttämättä toimi, mut olen kyllä huomannut, että osaa ne isommatkin sotkea, jopa itse allekirjoittanut. Juuri muuten tahranpoistoa laittelin olohuoneen mattoon, neidiltä putosi sinne suklaata... ;-)

Kiitos Mirtzi sinulle kauniista sanoistasi ;-)

Moi Mari ja kiitos. Tuo pikkupöytä oli aika hurjannäköinen ostettaessa, mutta rapsutin vanhat, kuluneet maalit pois ja sitten vaan uutta väriä pintaan.

Kiitos Nina. Juu, toi sivupöytä on yksi omistakin suosikeista ja toimii valkoisena kuiteskin paremmin kuin mustana. Kyllä se on ihan tosi, että silmä harjaantuu löytämään sellaisia omannäköisiä juttuja ja siitä oikein nauttii, jos sattuu löytämään jotain kaunista kotiin.

Moi Kazza ja kiitos kommentistasi. Minun pitääkin heti käydä kurkkamassa sun blogiasi, siellä kun on ollut niin hiljaista pitkän aikaa. Kiitos, vaalea on tosiaan nyt kovin in, niinkuin aika monessa muussakin blogissa on tullut huomattua. Valkoinen tuo valoa ja avartaa ja siksi se varmasti värinä niin monia meistä kiehtoo.