2009-05-10

Hyvää äitienpäivää! - Happy Mother's Day!

Oikein aurinkoista äitienpäivää teille kaikille ihanille äideille!

Happy Mother's Day to all you lovely Mom's all around the world!

Tämä äiti sai tänään nukkua pitkään (kello 8 am asti...), sai sänkyynsä ihania tyttären taiteilemia lahjoja, ison kimpun tulppaaneja sekä maistuvaa kakkua.

This mom had a chance to sleep late this morning (till 8 am...), got some beautiful art work from her daughter, a big bouquet of tulips and some delicious cake.

Tässä tyttäreltä saamani lahjat. Itse tehty kortti ja pieni kori täynnä suklaaherkkuja.

Here are the gifts from my daughter. Hand made card and a little basket full of chocolate.

Ja kakkuakin maisteltiin.

And of course we had a little cake.

Ihanaa äitienpäivää!

Happy Mother's Day!


Sari

14 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Samoin sinne! Täälläkin on herkuteltu ja arki aloitetaan kevyesti, kyllä!

Mari kirjoitti...

Ihanaa Äitienpäivää myös sinulle! Täällä ollaan myös kakkua täynnä :)

Marsuliini kirjoitti...

Hyvää äitienpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos samoin.
Ihanan kortin ja lahjan olet saanut. Nämä ovat niitä aarteita, joita kaipaa, kun muksut ovat murkkuja. Meillä esikoinen ei ensimmäistä kertaa tehnyt korttia ja haikealta tuntuu.

Terkkuja Sirkku

Jossu kirjoitti...

Äitienpäiväsi kuulostaa mukavalta ja kakku näyttää kauniilta ja herkulliselta!

On se ihana päivä äitienpäivä!

Sari kirjoitti...

Hei Sooloilija. Herkuteltu on juu ja huomenna jatkuu, kun tytär täyttää vuosia. Ja vielä on torstaina kekkerit kavereille tiedossa, eli yhtä kakun mussutusta on ensi viikko. Apua, tässä on taas painonhallinta koetuksella... ;-)

Hei Mari. Kyllä se vaan maistuu täyskäri hyvältä äitienpäivänä! Eli ähkynä ollaan jo täälläkin ja ihan hirvittää, kun kakkua on tiedossa monena päivänä ensi viikollakin. Tarttee varmaan jo alkaa kohta skippailemaan... ;-)

Kiitos Marsuliini. Nopsasti se tämä äitienpäivä on ohitse hurahtanut ja oli oikein kiva päivä. Mukavaa viikon alkua sinulle!

Sirkka. Nämä lapsen tekemät jutut ovat kyllä aarteista arvokkaimpia ja aina odotan yhtä suurella jännityksellä, että mitä ihanaa nuo pienet kädet ovat taiteilleet. Voin jo arvata omaltakin kohdalta, että sitten kun se aika koittaa, ettei tyttäreltä enää tulekaan itse tehtyä korttia, voi tulla hivenen haikea olo. Mukavaa viikon alkua sinulle!

Kiitos Jossu. Juu, kyllä äitienpäivä on mukava päivä ja se on ihana nähdä, miten perheen pieninkin on asiasta innoissaan.

Sari kirjoitti...

Mikähän lukihäiriö minulla nykyään on, siis Sirkulle vastailen tuossa yllä...

Kazza kirjoitti...

Voi miten suloiset lahjat :) Kyllä varmaan kelpasi olla palvottana koko päivän ajan! Hyvää äitienpäivää näin jälkikäteen!

Auli kirjoitti...

Minun tyttäreni täyttää viikon päästä 22 v. ja eilen sain häneltä ihanan omatekoisen kortin ja aamukahville hän oli leiponut cupcakes! Ihanaa, kun äitienpäivästä saa nauttia vielä isojenkin lasten kanssa :)

Villa Elina kirjoitti...

Kyllä ne lapset on ihania, meillä pienokainen oli askarrellut hoitopaikan tädin kanssa äiti hahmon, joka siis esitti minua. Oli se niin suloinen. Meillä oli jostain syystä äitienpäivää odotettu jo kuukauden verran, joka päivä Daniel kysyi, milloin on äitienpäivä. Ihanaa kun lapsi oikein odottaa äitienpäivää.

alice kirjoitti...

So sweet! And the cake looks delicious! I'm glad that you had a nice Mother's day.

Santtu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Taika kirjoitti...

Sinua hemmoteltiinkin suloisesti:)

Sinulle on tunnustus blogissani♥

Sari kirjoitti...

Hei Kazza. Ja kiitos kommentistasi. Mukava oli äitienpäivä, vaikken minä nyt ihan mitään palvontaa saanutkaan osakseni... ;-)

Moi Auli, ja nam cupcakes! Ilahduttavaa kuulla, etteivät ne lapset lakkaa muistamasta äitiä, vaikka ikää tuleekin lisää.

Hei Villa Elina. Juu, kyllä lasten tekemät koristelut ja kortit on ihan ykkösiä ja sinun Daniel-poikasi on ollut ihan hellyttävän innoissaan asiasta. Voi sulotus!

Hi Alice and thank you! Hope you also had a wonderful Mother's Day! The cakes are always too delicious, which is a curse to a person, who wants to lose some weight...

Hei Taika, juu, kivoja ylläreitä sain, mutta kyllä nuo lapsen tekemät jutut on aina parhaita. Ahaa, minäpä käyn kurkkaamassa, mitä blogistasi paljastuu ;-)