2009-01-17

Pari kivaa pikkujuttua -
Just a couple of nice little things


Perjantaissa mennään taas ja ihanaa, viikonloppu edessä.

Ajateltiin lähteä perheen kanssa huomenna heti aamusta pienelle automatkalle ihan tässä omassa osavaltiossa, ihan vain sellainen yhden hotelliyön pituinen reissu, jossa hivenen nähtävyyksiä ja ehkä ihan hivenen myös shoppailua (ainakin näin salaa toivon, sillä pari oikein mukavaa aarreaittaa on reitin varrella...).

Neidillä kun ei ole maanantaina kerhoilua Martin Luther Kingin päivästä johtuen, niin voidaan sunnuntaina körötellä illansuussa ihan rauhassa kotia, eikä ole mitään hirveää hoppua paluuajan suhteen.

Mutta tässä vielä ennen nukkumaanmenoa ajattelin laittaa muutaman kuvan viimeisimmistä hankinnoistani kotiin.

Eilen kävin nimittäin vielä vähän joulukoristeostoksilla (kun pirhana ovat nyt olleet -90% alessa siellä sun täällä, niin en vaan kerta kaikkiaan ole voinut hillitä itseäni ostamasta jotain pientä kivaa...) ja siinä sivussa myös muutama muu pieni kiva on tarttunut matkaan... Kas kummaa...


Mutta ekana paljastuu ostoslistalta tämä mielestäni tosi kaunis ja ihanaa tuoksua vienosti levittävä kukkanen. Sisällä ruskeassa kupposessa ihanaa kukkaista fragnance oilia, joka tuon huokoisen valkean kukan kautta leviää huoneilmaan. On kaunis silmälle ja ihanan tuoksuinen. Ostin heti varapullon tuota tuoksua mukaan, niin että voi sitten lisäillä tarpeen mukaan.


Ja sitten tällainen vähän perinteisempi ristipistotyö-taulu, joka oli taas jossain ihan alehyllyjen pohjalla ja kehyskin oli vähän likainen, mutta eikun kotona rätti käteen ja vähän puhdistelua ja taulusta tuli ihan soma.

Follow your heart-teksti oli somasti koristeltu ruusuköynnöksin, niin ja kuulostaa ehkä kliseeltä, mutta toimii ainakin mulle, ikuiselle haaveilijalle ja vähän vanhanaikaiselle romantikolle tosi hyvin... Ja siis ihan oikeasti, eikö se ole elämässä aika tärkeää, että kuuntelee myös välillä sydämensä ääntä? Äh, toivottavasti en ole ainoa, joka vielä ajattelee näin... ;-)

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Terkuin Sari

---------------------------

Oh it's Friday and I am so happy. We have the whole weekend ahead of us and we have planned to do just a little roadtrip with my family. Here inside our own state, just a little sightseeing and maybe even a little bit of shopping (at least I hope so, since there are couple of pretty nice stores on the way to our destination...).

And since our daughter doesn't have school on Monday (Martin Luther King's Day), we are not in a big hurry to rush back on Sunday and we can take it easy and drive slow and enjoy the views if we want to.

But hey, before I go to bed I wanted to show you just a couple of new founds I did last week when I was shopping some Christmas decorations (hellou, everything was -90%off, so I couldn't resist). And of course I also found something else besides those Chistmassy things... Suprise...

The first one is a cute little fragnance diffuser flower thing from Pier1 and I just fell in love with it the moment I saw it. Even the packing material got me excited (should I already get worried about my excitement over this kind of things?) and there it is now, in our master bedroom. And I just love the aromatic smell in our bedroom.

And the other thing is this more traditional looking little wall-hanging that is made with cross stitching and the simple saying: Follow your heart may sound like a clisee, but it works for me though. I am this traditional girl who still believes in things like this. I hope I'm not the only one...

Have a very nice and relaxing weekend!

With hugs,

Sari

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mukavaa pikku-reissua teille:) Näpsäkkä tuo tuoksuva kukkanen, ja kauniskin vielä.

Sari kirjoitti...

Moi Mari. Täällä ollaan hotellihuoneessa ja vielä miehen kanssa valvotaan, perheen pienin jo vetää hirsiä. Huomenna jo sitten palaillaan kotiin. Ei mitään ihmeempää olla edes touhuiltu, vähän ihmetelty isoa kaupunkia ja käyty ostoksilla.

mimmuli kirjoitti...

Heips=) Minä varmaan sekoaisin siellä rapakontakana kaikkeen ihanaan mitä saa kaupoista...=) Mieheni sisko asui siellä vuoden ja kyllä oli ihania juttuja kuulema kaupat täynnä..varsinkin sisustus ihmisille=) Toivottavasti teillä oli hauska viikonloppu matka=)

p.s saanhan linkittää blogisi?

Sari kirjoitti...

Moi Mimmuli. Ja kiitos kommentistasi. Juu, tottakai voit linkittää blogini. Mä tulenkin heti vastavierailulle. Kyllähän täällä kaikkea kivaa löytyy niin sisustus- kuin muitakin juttuja, mutta ehkä itsellä se pahin alkuhuuma shoppailun suhteen on jo vähän laantunut. Mutta muistan vieläkin, kun tänne muutimme ja ansimmäisiä kertoja lähdin ystävättärien kanssa kaupungille, ettei tiennyt minne olisi törmäillyt, niin paljon oli kaikkea uutta ja ihanaa tarjolla. Ja kukkaro huusi hoosiannaa... ;-)

Paivi kirjoitti...

Sari, se oman sydämen kuunteleminenhan on juuri kaikkein tärkeintä :)

Mari kirjoitti...

Oliko hyvä reissu, toivottavasti! Aivan ihana tuo follow your heart -taulu. Etkä ole varmasti ainoa joka noin ajattelee ;D

Sari kirjoitti...

Päivi, niin mäkin ajattelen ja kiva huomata, etten ole ainoa joka tämän päivän maailmassa niin ajattelee... ;-)

Mari, reissu oli lyhyt, mutta virkistävä ;-) Minäkin tosiaan ihastuin tuohon tauluun, vaikka olikin likainen ja pölyinen, eikä luultavasti sen vuoksikaan kenenkään muun mieleen. Mutta jo tuo lausahdus oli mielestäni tosi kaunis, joten mukaan tarttui...