2009-01-16

Yksinkertaista, mutta kaunista -
So simple, yet beautiful

Olen ihan laiskamato.

En meinaa saada itseäni edes bloggailemaan, koneen ääressä istuminen nyt vaan kertakaikkiaan tök-tök-tökkii...

Niin ja itse konekin tökkii nyt pahemman kerran...

Ei toimi se, ei toimi tämä ja tänään tilttasi internet-yhteys ja lopulta myös langaton näppäimistöni päätti lakata toimimasta, tosin väliaikaisesti molemmat, mutta johan otti päähän mokoma tietokoneeni ihan kummasti. Pöh!

----------------------------------

Mutta niin, tänään katselin taas läpi reissukuvia ja muutama kuva otti kummasti silmiini monien joukosta. Minä en osaa sanoa mikä minua kiehtoo ihan yksinkertaisissa istutuksissa, ihan sellaisissa karuissakin systeemeissä.

Vaikka ihan betoniastiaan tehdyssä istutuksessa. Kuten tässä.


Muutama mehikasvi ja kaunista heinää. Ei se tarvitse sen ihmeempää olla.

Tai vaikka heinäkasvi kauniissa, terrakotan värisessä saviruukussa. Pilkistämässä pienen portaikon välistä.

Pistää ihastelemaan...

Ja kaipaamaan kesää...

Alkukevään uupumuksesta (suomennettuna kai enempi laiskotuksesta) kärsivä kotiäippä siis lähettää kesänodotusterveisiä jo näin tammikuussa...

Oih ja voih!

Vielä on matkaa kesään ja kesäisiin ulkokukkasiin... Myös täällä suuntaa maailmaa.

Viikonlopputerkuin,

Sari

----------------------------------

I have to admit... I've been such a lazy lady lately. I feel so uncomfortable even to open my computer, since I have had so many problems with mine lately.

This doesn't work, that doesn't work and today both internet and my keyboard desided not to co-operate with me. Okay, I got it! Get away from the computer...

But anyways, I just went through some of our vacation pictures again and I wanted to share these two images.

With them I wanted to tell you how even the most simple potted plants can lift up your spirits.

Like these two that make me long for those warmer summer days even now, in the middle of the winter, in January.

Auch, it's such a long way to summer, but here I am, already waiting...

Have a nice weekend!

Sari

12 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Kauniita istutuksia :)

Voi tokkispa mullakin koneen edessa istuminen. Mulla tokkii kaikki muut paitse se :/ Juutun tahan liian usein ja muut asiat jaa toisiksi...
Ja joskus ajattelen etta koko elama olis varmaan parempi ilman koko konetta....

Anyway, kaunis postaus :)

Mari kirjoitti...

Ihania istutuksia, etenkin tuo alempi on minun mieleeni. Kevättä ja aurinkoa täälläkin odotellaan ;)

Yaelian kirjoitti...

Joskus vaan tökkii koneen kanssa ja silloin voi pitää pientä taukoa.Tosin mä heti stressaannun tauosta.....Ihania kukka asetelmia!
Ja toivottavasti se kevät pian saapuu teillepäin, tänne on tänään luvattu melkein hellettä, vaikka talvi pitäisi olla..

Sooloilija kirjoitti...

Mulla jo lapsetkin huomauttelevat kun istun aina vaan tässä koneella ja blogeissa.. Voi, pitäisi irrottaa itsensä tästä ja ruveta hommailemaan.

Minunkin silmää hivelevät nuo kauniit ja yksinkertaiset istutukset, mutta toisaalta pidän myös rönsyilevistä, joissa on paljon pientä kukkaa sekä väreinä pinkkiä ja laventelia. Nekin ovat ihania!

Kevätistutuksia tässä jo mietiskellään, vaikka ulkona paukkuu kova pakkanen, -20.

:)

titta kirjoitti...

MINÄKIN ODOTAN KESÄÄ...ensin on vain kahlattava tämä ns talvi ja superpitkä kevät. Olen jo suunnitellut mihin siirrän viime kesänä istutetut pensaat (kumma ettei ne koskaan mene oikeisiin paikkoihin ensimmäisellä istutuksella).

Ja totta kuvasi on kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan:)

Tuija kirjoitti...

Yksinkertainen on kaunista, ei voi mitään. Ja joskus runsaskin on kaunista :)

Voi, kuten yllä kommentoineet, tökkispä mullakin tämä koneen vieressä istuminen. Nytkin pitäisi siivota (SIIS TAAAAAS!!!) ja vauvakin kiljuu vähän siihen malliin, että pitäis päästä ulos nukkumaan, mutta mitä tekee äippä? Surffaa!!

Sari kirjoitti...

Moikka moi! Ja mukavaa perjantaipäivää kaikille! Ja kiitos myös kommenteistanne ;-)

Susa, tökkii tökkii, pahemman kerran, taitaa kyllä liittyä muutenkin pieneen alavireisyyteen, jota nyt on selvästi havaittavissa. Joka vuosi, alkukeväästä se iskee...

Yaelian, tauko tekee hyvää, mutta toisaalta sekin sitten stressaa, juuri niinkuin sanoit... Niin että kevät jo saisi kohta tulla tännekin, kylmää piisaa, pakkasta ulkona.

Sooloilija, huomauttelee lapsi ja huomauttelee mies. Siispä sama vika täällä, nyt joku väliaikainen tökkiminen vaan meneillään... Istutuksia jo tässä kaipailen omaankin pihaani ja sitä keväisempää keliä, sitä mä odotan.

Titta, istutushommat on mielenkiintoista puuhaa ja mä kans jo haaveilen parista uudesta istutuksesta takapihallemme. Meillä kun ei niin hirmuisesti siellä kukkaloistoa vielä ole, niin hyvin mahtuu uutta mukaan ;-) Kun vaan tulisi nyt se kevät jo pian!

Tuija, yksinkertainen on kyllä usein kauneinta, mutta on totta, ettei runsauskaan pahasta ole. Siis mitä tästä voi taas päätellä, kaikki käy... Ja niin se on usein mullakin surfailun suhteen, että mua saa repiä tästä koneelta. Mut välillä tulee sit sellainen olo, et hei, nyt riittää!

Sirkka kirjoitti...

Hih!
Nytpä kerron sinulle tuosta betonista...tuli vaan mieleen kun näin tämän.Muutamia vuosia sitten kun meille laitettiin meidän pikku oleskelualueelle laatat...niin mieheni teki huom:) taas mieheni....niin teki valasi betonista semmoisen ..jolla tasoitetaan hiekka eli pohjustyöt, niin minä säästin sit sen ja keksin laittaa kukkapylvääksi, on muuten hyvä ja tykkään ja sen päälle laitoin ruukun, se on muuten ulkona ja vanha ikkunapoka sen takana...on muuten siitä kuviakin..

anteeksi et rupesin kertomaan heti itsestäni...mut kun innostuin kun näin tuon kuvan.

Vähän on kaunista:)

Minä rakastan kevättä!...ehkä kaikkein eniten...

Sirkka kirjoitti...

minä vielä..

piti vielä sanoa IHASTUTTAVAT KUVAT!

mimmuli kirjoitti...

=) Eksyin minäkin sinne rapakontaakse kurkkimaan blogiasi, ihania kuvia...betoni taidetta=) Kiva idea.

Sari kirjoitti...

Moi Sirkka! Ja kiitos kommenteistasi, eikä siis tosiaankaan haittaa yhtään, että aloit kertomaan omasta betoniprojektistasi, kuulosti oikein hyvältä idealta. Ja mielelläni näkisin kuvankin tuosta tekemästäsi kukkapylväästä. On varmasti kaunis ;-)

Sari kirjoitti...

Hei Mimmuli. Sun kommenttisi ilmestyi tuossa välissä, kun kirjoitin Sirkalle vastausta. Kiva kun poikkesit blogissani ja tule ihmeessä uudestaan!