2009-01-11

Pienoinen lahjatavarapuoti - A tiny Gift Store

Minulla vaan edelleen jatkuu nämä putiikki- ja kaupunkitunnelmakuvat. Jostain syystä minua on aina kiehtonut kaikki idylliset, pienet liikkeet ja putiikit, ja erityisesti vanhaan tyyliin rakennetut sellaiset, joissa on vielä hivenen jotain Hannu ja Kerttumaista tunnelmaa.

Kuten tässä ihanassa Tea Rose puodissa, joka osui silmiini kävellessämme Carmel by the Sea-pikkukaupungissa.Eikö ole somannäköinen pieni liike, jo ulkoapäin? Niin on heleää vaaleanpunaista ja vanhaan tyyliin tehty, kaunis pärekatto.

Ja kuinka söpö on tuo liikkeen nimeä kantava teepannukin... Oih ja voih! Olisipa itselläkin tällainen pieni putiikki, jonka kätköistä paljastuisi kaikkea ihanaa. Mies vaan aina nauraa haaveilleni oman pikkuputiikin suhteen, että miten sinä mitään putiikkia voisit pyörittää, kun et raukkaparka raaskisi luopua mistään?

--------------------------------

My photo tour from California continues. There is just something about these tiny little gift stores that remind me of the old children's story Hans & Gretel.

I just loved this particular store that had this beautiful light pink color and the roof was made with the old style too. And look at that sign, isn't it cute too!

I have always dreamed about opening my own little gift store. But my husband has his own opinion about all this nonsense. He tells me it wouldn't really work, since I wouldn't be able to sell any of my precious finds... He may be right...

13 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oih ja voih kun on sievä putiikki! Tuollainen olisi ilo omistaa ;)

Yaelian kirjoitti...

Ihastuttava pinkki putiikki!

titta kirjoitti...

Tuli aivan vastustamaton halu astua tuonne sisään, IHANA.

piitis kirjoitti...

Aah mikä ihanuus, soma kuin karamelli. Minunkin tekisi mieli astua sisään.

Taika kirjoitti...

Minä voisin muuttaa tuohon ihanaan putiikkiin vaikka asumaan.

Sinä olisit suloinen putiikin omistaja. Ostaisin varmasti putiikkisi tyhjäksi. :)

Sari kirjoitti...

Hei naiset. Vielä piti ennen nukkumaanmenoa täällä piipahtaa ja olipa kiva lukea teidän kommenttejanne.

Ja kiva huomata, että me kaikki voisimme tuossa putiikissa piipahtaa tai jopa pitää omaa pientä liikettämme. Millaista, se jääköön meidän omaksi haaveeksemme... ;-)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Nyt koisimaan...

Sirkka kirjoitti...

Minä asuisin tuolla...ihastuttava makupala:)...väri on kuin mansikka jäätelöpallo tai berliinimunkki:) sekin vielä...pakkohan tonne ois jalalla astua sisään...mietinkin just et minkähänlaista siellä sisällä... lisää tålläisia kuvia, meillä taitaa olla sama maku:))

Sari kirjoitti...

Moi Sirkka, ja sama täällä. Mukavasti menisivät päivät tuollaisessa jäätelopallossa ;-) Tämä pieni kaupunki oli täynnä näitä ihastuttavia putiikkeja, vaan kun oli rajattu aika käytettävissä, emme ennättäneet monessakaan käydä sisällä. Harmi... :-(

Maria kirjoitti...

Kaunista, ihastuttavaa ja suloista - jälleen kerran! :)
Ja kiitos lohdutuksesta myös! ;) Meillä on vahingossa tuon värinen mökki -miesväen moka, kun minä en ollut mukana- ja jatkuvasti haaveilen sen maalamisesta. Nyt alkoi itää ajatus, että jos muuttaisikin sen lähiympäristöä, ei mökkiä... Että kiitos ajattelemisen aiheesta myös! :) )

Sari kirjoitti...

Hei Maria ja kiitos kommentistasi. Minä menenkin heti vastavierailulle blogiisi. Ja hei, mukavaa, jos olen antanut uuden idean mökkiänne ajatellen!

pinkstilettos kirjoitti...

I love Carmel. It is the most adorable and unique place. I felt like I was in a storytale book just looking at everything. Loved it! Also, I can see where your husband would be right about keeping all the treasures. I have always had the same thought about opening my own place but I then I would want to keep so much that I found. Daisy~

Katja - Bag End kirjoitti...

Aivan ihana pikku putiikki ja hyvä että sinulla on haaveita! Niitä aina tarvitaan :-)

Otan haasteen vastaan kunhan ennätän! Nyt on pikkuinen tauko oman blogin suhteen, mutta toivottavasti ei veny kovin pitkäksi :-)

Oikein hyvää viikon jatkoa!

Sari kirjoitti...

Hi Daisy. And thanks for visiting my blog. Carmel is so cute little town, oh my! And yes, I think my husband is right about that dream of mine... Auts! Sometimes it hurts to hear the truth, when you dream about something so much...

Hei Katja! Ja kiva, kun tulit piipahtamaan blogissani. Haaveita pitää olla, jotkut realistisia, jotkut vähän vähemmän... Ja kiitos, tulen kurkkaamaan blogiisi lähiaikoina. Pieni tauko tekee terää, mulla on kans ollut vähän fiilikset bloggailun suhteen hukassa, vaan jospa se tästä taas...