2008-12-21

Joulu tuli vähän varkain - Christmas came here a bit early this year...

Meillä vietetään tänä vuonna joulua hivenen etuajassa. Jaoimme lahjatkin jo tänä aamuna, sillä huomenna mies menee vielä töihin ja tiistaina lähdemme reissuun, länsirannikolle roadtripille. Koko perhe, vain me kolme, vuokra-auto ja ykköstie...

Kelit ovat Kaliforniassa viileät ja osittain myös sateiset, mutta jotenkin tuntuu kuiteskin kivalta lähteä johonkin muualle ja viettää vähän erilaista joulua perheen kesken.

Lapselle erilainen elämys taatusti. Ja ehkä myös hivenen puuduttava, mutta tuleepahan nyt kokeiltua tällaistakin vaihtoehtoa.

Voi siis olla, että muutaman päivän päästä blogini hiljenee joksikin aikaa... Kannettava on toki mukanani, mutta saa nähdä, miten pääsen tänne päivittämään blogejani. Katsotaan...


Vielä hetken saa tonttuperhe ilahduttaa meitä pulleilla muodoillaan ja sinisillä nutuillaan...

Ja joulupukit ovat meillä suosittuja. Tämä osittain posliininen pukki koristaa keittiön nurkkaa.


Ja kuusen alla meitä tervehtii tämä tuuheapartainen pukki...

Ho ho ho! Hauskaa joulua!

--------------------------------------

This year we will have a bit different kind of Christmas. We actually already opened our presents today and tomorrow my husband will go to work, but on Tuesday we will travel and have a little roadtrip on the West Coast. It is winter season, so it is a bit cold and rainy there, but I think we are ready to have this trip and some time of our own.

Just us three, the rental car and Highway 1.

Here I have some of our Christmas decorations that will be here just a bit longer. Those three snowmen are like our family... And I really like our Santas too. They are so colorful and cute I just love them.

Ho ho ho! Merry Christmas!

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oikein mukavaa ja erilaista joulua teille:) Turvallista matkaa!

Kajeliina kirjoitti...

Hyvää joulua koko porukalle!!!
Ja hyvää matkaa! Aivan ihana toi N:n tekemä koriste, taitaa olla äidin "vikaa" tytössä..siis taiteellisuutta todellakin!!! :D
Terkkuja!

Sari kirjoitti...

Kiitos Mari. Ajateltiin tosiaan kokeilla vähän jotain erilaista, kun täällä tuo joulumieli on aina vähän kadoksissa...

Kiitos Karo! Samoin hyvät joulun toivotukset sinne suuntaan! Kova on neiti näpräämään kaikenlaista ja kerhosta tuovat aina vaikka mitä ihania juttuja kotiin. Ainakin vielä on tosi innostunut piirtämisestä ja käsillä näpräämisestä, joten äiti salaa toivoo, että sama käsillätekemisen tauti olisi iskenyt tyttöönkin. Ja ai niin, neiti sai joululahjaksi kameran, kun on niin kova "valokuvaamaan"... hih...

Suvi kirjoitti...

Meilläkin yksi satsi lahjoja jaetaan jo huomenna. Äitini on aattona töissä ja tulee meille huomenillalla viettämään joulua ja antaa samalla lapsille lahjat.

Nuo siniset tontut on ihania.

Sari kirjoitti...

Hei Suvi. Itsellä on vähän outo olo, kun lahjat on jo jaettu ja joulu ns. siltä osin ohitse kohdallamme. Mukavaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

Nina kirjoitti...

Oikien hyvää joulua!