2008-12-13

Joulu lähestyy - Christmas is almost here

Joulun lähestyessä meillä on ollut vaikka mitä kivaa ohjelmaa. On kaikenlaista pikkujoulua ja jouluista tapahtumaa ja huomenna ehkä yksi meidän perheen tärkeimmistä joulun tapahtumista. Nimittäin huomenaamuna on pikkuneidin joulujuhlat Suomi-koulussa ja tänä vuonna tuota tapahtumaa jo osataan odottaa, ja isolla innolla!

Jännitetään, että onkohan siellä joulupukkia? Jännitetään, että saakohan sieltä ehkä pienen joulupussukan (joita äiti on tässä näpertänyt mennä viikoilla ja kovasti on neitiä harmittanut, ettei ole jo omaansa saanut itselleen...).

Mutta huomenna kyllä saa sitten neitikin oman joulupussukkansa. Siitä sitten jatkamme illan suussa ystäväpariskunnan luokse pikkujouluttelemaan. Kuulema ihan kunnon jouluaterian merkeissä. Herkuttelua on siis tiedossa ja odotan kyllä innolla, että pääsen joulupöytään, vaikka vähän etuajoissa. Ja koska emme ole tänä jouluna kotosalla, vaan reissussa, tämä aikaistettu jouluherkkujen maistelu tuntuu oikein kivalta. Kiitos teille R & M jo etukäteen!


Näin joulun alla lyhdyt ovat ilmestyneet kotiimme ja arvelenpa, että kaikki kotimme isot lyhdyt jäävät joulun jälkeenkin vielä esille...


Nämä eurooppalaistyyliset, oljesta tehdyt kuusenkoristeet löytyivät garage salesta. Iso laatikollinen erilaisia olkisia kaunokaisia koristavat nyt kotiamme. Ovat luultavasti Ikeasta...


Ja tämä ihana lyhty löysi kotiimme tänään. Olin sitä haikaillut konkurssiin menneen Linens'n'thingsin loppuunmyynnistä jo pitkään ja tänään sen sitten hannoin ostaa -50% alesta. Ja hyvällä tekosyyllä, kun huomenna tarvitaan Suomi-koulun joulujuhlaan lyhtyjä lainaksi... Eli eihän siinä nyt sitten auttanut, kuin auttaa koulua hädässä ja hankkia itselle tällainen, että voi antaa huomenna lainaksi ;-)

Ja täällä suuntaa asustaville vinkiksi. Jos LNT:n alemyynnistä oli tarkoitus vielä ostaa jotain, kiirehdi, sillä liikkeet ovat auki enää 9 päivää, ainakin meidän alueellamme.

-------------------------------------------

Christmas is almost here and we have had a lot of nice little things and happenings here. Little Christmas parties and so on and tomorrow is perhaps the most important Christmas Party. The Finnish Language School is having their annual party at our Finnish Church and my daughter is very excited! And of course we are too, with dad!

And since it is almost Christmas all kinds of lanterns and candle holders have found our home. I just love those big lanterns and when they are nicely done they are gorgeous design pieces too. I think they will stay after Christmas too.

And I love those tiny straw-ornaments that are very similar to the ones we had in Finland and what my parents used to do. I found them from a local garage sale and now we have a lot of them in our home. I just love them!

And the lantern in the last image I bought just today. From Linens'n'Things which is closing all the stores. Today everything was -50% so now I decided I have to buy this. And it was the last one! And hurry if you still are planning to buy something from LNT. They are closing in 9 days, at least in our area.

6 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Tosi kaunis lyhty, niistä on iloa kyllä aina. Mä kanssa tarttisin pari lisää puutarhaan ainakin joulun ajaksi.

Ja ihan kateeksi käy, että pääset jouluherkkuja on etukäteen maistelemaan. ;)

Taika kirjoitti...

Ihania lyhtyjä! Sinulla on silmää kauneudelle.

Oikein mukavaa joulujuhlaa pikkuneidille, ja nauttikaa herkuttelusta!

Sari kirjoitti...

Moi Itkupilli. Lyhdyt on kyllä ihania ja jostain syystä nuo isokokoiset aina viehättää... Jouluherkkuja odotan minäkin ;-)

Hei Taika. Ja kiitos, kai sitä on jollain tapaa esteetikko, mikä on toisaalta mukavaa, toisaalta kirous, ainakin kukkarolle... ;-) Tänään on vauhdikas, mutta varmasti kiva päivä. Äiti jo kohta lähtee koululle koristelemaan. Taitavat keittiön paperitontutkin lähteä matkaan...

Katja - Bag End kirjoitti...

Hei Sari, kiitos vierailustasi & kommentistasi blogissani :-) Teillä on näköjään jouluvalmistelut jo pitkällä. Keittiönne näyttää ihanalta joulasussaan. Kävin myös vilkaisemassa valokuvausblogiasi, kauniita kuvia :-)

Ihanaa joulunodotusta!
Katja

Sari kirjoitti...

Hei Katja! Ja kiitos sinulle vastavieraillusta. Jouluvalmistelut on juu jo tehty ja tunnelmaa koetettu luoda, vaikkei nyt sitten olla joulua tässä kotosalla, vaan matkalla. Mutta tulehan tänne uudestaankin piipahtamaan ja mukavaa joulun odotusta myös sinulle!

M'man kirjoitti...

Minakin ostin tanaan kotiin valkoisen lyhdyn - kynttila jo siina palaa ja lapset sita ihailevat. :)

Kauppa , joka pullollaan ruotsalaista (?) Sia merkkia - tuli ihan kotoinen olo joistain koristeista ;)