2008-11-07

Pieni liike, täynnä tavaraa - Tiny store, full of stuff

Hei vaan. Ja mukavaa viikonloppua kaikille! Nopeasti on taas viikko vierähtänyt ja on kyllä mukavaa, että ollaan taas perjantaissa.

Perjantain kunniaksi laitankin muutaman hassun kuvan läheisen kaupungin vanhassa osassa olevasta pikkuputiikista, jossa piipahdin viime viikolla.

Pieni oli putiikki kooltaan, mutta huh heijaa, mitkä määrät oli tässä putiikissa tavaraa!

Koriste-esineitä pursusi joka puolelta ja toinen puoli kaupasta oli täynnä jouluaiheisia koristuksia. Miltei tuli jo klaustrofobinen olo tässä liikkeessä, mutta oli täällä kyllä paljon katseltavaa ja ihasteltavaa, vaikkei mitään tältä reissulta matkaan tarttunutkaan ;-)Tämä näkymä avautui heti ovesta sisään astuttaessa. Olin kyllä hetken ihan pökkelyksissäni, sillä täällä oli miltei vaikea kävellä (lapsen kanssa ei tällaiseen paikkaan voisi edes tulla...huh)


Kaikenlaista pikkutilpehööriä löytyi, itse ihastuin tuossa etuoikealla olevaan tyttöpatsaaseen, mutta hinta oli $169, joten sinne jäi kyllä se ihanuus...

Tässä nurkkauksessa oli kaikenlaista ihanuutta, kiva oli näitäkin katsella. Hinnat olivat vaan vähän suolaisia...


Ja joulunurkkaus on oltava jo joka liikkeessä, riippumatta siitä, miten pienet tilat on kyseessä...Ja olivathan nämä kaikki peltiset lumiukkoset ihan hauskoja. Täällä on muuten yleensäkin tosi paljon lumiukko-koristeita jouluksi, johtunee varmaan siitä, että Frosty the Snowman on täällä aika suosittu. Ja kyllä meillä lumiukoista tykätäänkin, niin koristeina kuin lumisinakin ;-)

-----------------------------------------------------

Have a nice weekend everyone! It is so relaxing to think that it is Friday again and time to relax a little bit.

Here I want to show you a couple of photos I took from a cute little store that is in a beautiful Old Town area close to us. The store is so tiny, but still has so much to see! I couldn't believe my eyes, when I opened the door and all this stuff was in front of me.

I especially liked that gorgeous girl statue seen in the second image, but it was $169, so I had to leave it there... :-( And there was a lot of beautiful items, and of course a lot of Christmas decorations too.

It was really a cute little store and I am sure I'm going to visit this place again... ;-)

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

No tuolla ei kyllä edes tietäisi mitä katsoo:)) Mielettömän paljon tavaraa! Kauniita juttuja vilahtaa kuvissa. Mukavaa viikonloppua!

titta kirjoitti...

No onpas saatu mahtumaan...voisi olla, että jäisi vaikka mitä ostamatta :) Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Mari. No niinpä. Hivenen oli sekasortoisen oloinen paikka, mutta toisaalta ihan hupaisa putiikki...

Titta. Hmhh, kyllä oli tilpehööriä joka lähtöön, eikä ehkä ihan meikäläisen makuun, joten ei sieltä mitään mukaan tarttunut. Mutta se tyttöpatsas jäi vähän mietityttämään, vaan sillä hintaa, no way!

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Onpa suloinen putiikki, vaikka ehkä noi tavarat ei ihan munkaan makuuni ole, mutta tuollaisissa kaupoissa on mukava tunnelma. Muistuttaa hiukan mun omaa entistä putiikkia, silloin kun mulla ekaks oli sellainen pikkuriikkinen liiketila. Yhtä sekava, mutta tavarat vaan hiukan erilaisia.

Sari kirjoitti...

Itkupilli. Putiikki oli kyllä varsin persoonallisesti toteutettu, tilanpuute vaan vähän vaivasi... ;-)

Kuulostaa siltä, että sun putiikistasi olisi voinut jotain mukaan tarttuakin. Ja sama haave on itselläkin, oma pikkuputiikki tai jotain sen sorttista...

Susa kirjoitti...

Naytta kivalta putiikilta, muistuttaa mua yhta kivaa pikku kauppaa taalla. Siella on kaikkea erikoista pienta suloista tavaraa :)

Susanne kirjoitti...

Onpa hauska pikku liike. Tuollaisessa olisi kiva käydä. Tuosta tyttöpatsaasta minäkin tykkään ja löytyy sieltä paljon muitakin kivoja esineitä.

Sirkka kirjoitti...

Hei, kiitos vierailustasi, no onpahan putiikkien putiikki:)) jos sieltä ei mitään tarttunut mukaan niin ihme:)
Tiedän yhden vastaavanlaisen täälläkin, sinnekään ei mahdu kuin pari ihmistä sisään ja saa kokoajan varoa, ettei vaan riko mitään..mut täytyy sanoa et on se kyllä vähän selkeempi ja aina ostankin sieltä jotain ihanaa.
Tuolisi siis se valkoinen kulunut on minusta aivan hurmaava...nimenomaan juuri sellaisenaan, se on just sitä mistä minä pidän, ihan oikeasti..itse en tekisi sille mitään. Ajan patinaa parhaimmillaan siitä pidän.

Viihtyisää päivää.

Suvi kirjoitti...

No kyllä on paljo tavaraa. Tyttö patsas näytti kyllä (ainakin kuvassa) kivalta. Mutta melko kallis oli.

Sari kirjoitti...

Susa. Tämä putiikki sijaitsee tosiaan meidän lähellä, idyllisessä vanhassa kaupungissa (liikkeet vanhaan lännen tyyliin rakennettuja ja ihan tosissaan vanhoja rakennuksia, jne.), jossa on paljon vastaavia pikkuliikkeitä, mutta tämä oli kyllä niistä pienin ja kaikkein värikkäin = sekamelskaisin...

Susanne. Aivan, tällaisissa pikkuputiikeissa on kiva käydä, vaikkei mitään matkaan tarttuisikaan. Juu, tyttöpatsas oli kaunis, mutta niin oli hintakin.

Sirkka. Kyllä vaan oli, tavaraa täynnä ja kaikensorttista. Ehkä jo liiaksikin, ettei enää kyennyt erottamaan, mikä oli mieleen ja mikä ei. Noh, ainakin se patsas, vaan sinne jäi... Sen tuolin olen jättänyt tosiaan sellaiseksi, en uskalla siihen koskea, ainakaan toistaiseksi.

Suvi. Tyttöpatsas oli kaunis ja tosi painava, eli olisi kestänyt hyvin ulkosallakin. Mutta arvelen, että jotain vastaavaa löydän isommista ketjuliikkeistä huomattavasti edullisemminkin.