2008-10-30

Halloween lähestyy...


Huomenna se on jo täällä... Halloween-aatto ja sitä nyt tässä jännittyneenä jo odotamme. Koristeet ovat paikoillaan, puku valmiina ja Trick or Treat-karkit odottavat hakijaansa.

Huomenillalla viiden kuuden maissa matkaamme kotikatumme päätytalon pihaan, mussutamme naapurin sedän herkullisia hodareita ja sitten lähdemme Belle-prinsessan kanssa Trick or Treat-kierrokselle.

Ja tältä meidän etupihan Halloween-koristukset näyttävät tällä hetkellä, päivän valossa.

Kurpitsamies sai itselleen tukan ja odottaa jo iloisesti huomisia vierailijoita. Koristetuijammekin ovat saaneet hämähäkin seittiä havuilleen...


Tukka on kauniin keltainen tällä kaverilla. Ja tuo kurpitsamatto oli viime hetken löytö viime viikonloppuiselta garage sale-kierrokselta...


Muutaman kurpitsan lopulta ostin tuohon etupihalle minäkin. Pikkuneiti olisi kovasti halunnut tussilla tehdä näille kasvot, mutta tyytyi sitten koristelemaan sisällä olevia pikkukurpitsoja...



Tämä on pihamme pelottavin Halloween-koristus ja saa pelottavimpana pysyäkin. Niitä vielä pelottavampia koristeita kyllä löytyy näiltä lähikaduilta ja niistä muutamaa voit käydä katsomassa vaikka täältä.


Mjiaauuuu.....

----------------------------------------------

Ja illanhämyssä nämä koristeet näyttävät sitten tällaisilta...



Miltei pelottava näky jo tämäkin... Nuo hämähäkinseitit tekevät tästä vähän hurjan näköisen viritelmän...



Buu-uuuh!

Ja hauskaa Halloweenia kaikille!

---------------------------------------------

We are ready for the Halloween and our yard looks like this today. The pumpkin man has new hair, the spider has made his web, the cats are miaouing and the evening time lightning does all the tricks to get that spooky feeling

Tomorrow we head to our neighbours yard where they make hot dogs for kids and parents and then we are going to Trick or Treating. It is gonna be a lot of fun! I just hope we will not be sick, since we all are having some cold symptoms...

Happy Halloween everyone!

17 kommenttia:

Maria Kiiveri kirjoitti...

Hei!
Hienot ja pelottavat on koristelut:) Hämäkänseitti on tosi hauska.
Katselin tuolla sun aiempaa postausta ihanasta pöydästä ja tuolista. Anna ihmeessä tuolin olla tuollainen kulunut. Se oli niiiiiin kaunis:)
Syysterkuin Maikki

titta kirjoitti...

Hienot koristeukset ja upea ovi teidän talossa :)

Jael kirjoitti...

Miten ihanan kauniit nuo kurpitsat ovatkaan.Teillä on kauniit koristeet. Muistan pari vuotta sitten just tähän aikaan, kun ajalimme New Yorkin osavaltiossa ja joka paikassa oli noita kurpitsoja, ne on niin kauniin värisiä.

Kazza kirjoitti...

Upeat koristelut! :O Kauniit suorastaan. Meillä täälläpäin maailmaa on jo Halloween, ja pienet juhlatkin olisi illalla tiedossa kanadalaisen naapurimme ja hänen poikaystävänsä kanssa. :) Pakkohan kanadalaisen on juhlia Halloweenia. :)

Harmi kun muualla maailmassa ei Halloween pure yhtä hyvin kuin siellä, hauskaahan se vain olisi! :)

Happy trick or treating! ;)

Sooloilija kirjoitti...

Upeat koristelut sekä päivällä että illalla, mutta erityisesti tuo iltavalaistus on kyllä mahtava. Ei täällä tuollaisia ole..

Kazza kirjoitti...

Ainiin ja sinulle on haaste blogissani... ;)

Mari kirjoitti...

Vau! Osasin kyllä odottaa hienoja koristuksia:) Upeat. Mukavaa halloweeniä!

Sari kirjoitti...

Hei vaan kaikki ja kiitos piristävistä kommenteistanne ;-) Olipa kiva lueskella näitä.

Maikki. Kiitos, meillä nämä koristeet ovat tosiaan aika pliisut, mutta itse en vain joteskin lämpene luurangoille, pääkalloille tai muumioille...
Tuoli taitaa tosiaan jäädä alkuperäiseen malliinsa, pidän siitä kyllä ihan sellaisenaan.

Titta. Kiitos, meidän Halloween-koristeet ovat meidän näköiset, vaikkakin paikallisessa mittapuussa vähäiset... Juu, minäkin pidän tuosta ovesta, vaikka välillä tuo mustanpuhuvuus vähän mietityttää, mutta ei se toimisi oikein missään muussa värissäkään tiiliseinää vasten. Lasikoristeluihin tykästyin heti, kun kävimme taloa ensimmäistä kertaa katsomassa.

Yaelian. Kurpitsat ovat kyllä aivan ihania ja toissa viikolla kävimme tytön kanssa Pumpkin Patchillakin niitä ihastelemassa. Himskatti, en ole hoksannut sieltä laittaakaan kuvia. Amerikkalaisethan laittavat useita kurpitsoja etupihoilleen ja usein vielä sellaisia ihan kunnon olkipaaleja alle, jolloinka näyttävät kyllä tosi kivalta.

Kazza. Pitäkäähän hauskaa kurpitsajuhlissa ja toivottavasti laitat raporttia kemuista blogiisi. Meillä on lauantaina kotona pienet after Halloween-kutsut muutamille tuttavaperheille ja kovasti odotamme niitäkin kemuja, varsinaisten Trick or Treating-kierrosten lisäksi... Niin ja kiitos haasteesta!

Sooloilija. Eiks oo aika vinkeät noi koristeet illan hämyssä. Ajattelin lähteä tänään ajelemaan lähiseutuvilla ja napsia kuvia lähikatujen koristuksista iltavalaistuksessa. Saas nähdä, ennätänkö käydä...

Mari. Kiitos, itse asiassa aiemman Halloween-toivotuksesi innoittamana nämä kuvat tänne laitoin ;-) Kovasti jo huomista odotellaan ja onhan se lapsille jännää, kun saavat sitä karkkia mussuttaa mielin määrin.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös "pionit" kirjoitetakaan "peonies"? Siis peony - peonies

Ainakin sanakirjojen mukaan asia olisi näin.

- Arja -

Sari kirjoitti...

Hei Arja. Kirjoitetaan kyllä ja arvelinkin, että joku saattaa tähän seikkaan jossain vaiheessa tarttua...

Eli tässä nyt sitten tuleepi koko tarina... Tätä blogia avatessani bloggerissa ei ollut pinkpeonies-nimellä vapaata blogia ja kun sitten googletin Pink Pionies nimikkeellä, niin löytyi sieltä tietoa silläkin tapaa, jolloin päätin, että tämä blogi saa olla Pink Pionies pienestä kirjainerosta huolimatta... ;-)

Susa kirjoitti...

Happy Halloween! :)

Suvi kirjoitti...

Voi että, kun näyttää kivalta.

Ja hauskaa Halloweenia sinnekkin!

Sari kirjoitti...

Susa ja Suvi, Happy Halloween!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi meillä ei täällä ole tuollaista Hallowen innostusta. Minä en ainakaan nyt jaksaisi ko. touhuun. Toki koristeita olisi, mutta en tiedä täällä Suomessa vietetään Pyhäinpäivää vähän hartaammassa sävyssä. Esim. haudalle kynttilöiden viennit jne.
Hauskaa Halloweenia kuitenkin sinne.
Karkki vai kepponen. Niinhän se oli.
Miksiköhän Teksasin taivaan alla blogiin
ei enää pääse komentoimaan. esim. ajatukseni tai vuodatuksen tunnuksin.

Sari kirjoitti...

Doris50. Eipä itselläkään mitään innostusta Halloweeniin ollut Suomessa asuessa, ja täällä tämä innostus lähtee pitkälti lasten kautta. Heistä kun on tosi jännittävää kiertää illan hämärässä katuja pitkin karkki tai kepponen meiningillä ;-)

Itse näen Pyhäinpäivän ja täkäläisen kurpitsajuhlan Halloweenin ihan eri tapahtumina, vaikka sana halloween tuleekin englantilaisista sanoista, jotka merkitsevät pyhäinpäivän aattoa. Halloween kun on luonteeltaan iloinen, Pyhäinpäivä vastaavasti vakavampi pyhäpäivä.

Hmm, no mikähän siellä Teksasi taivaan alla blogissa on taas meneillään... Ja minä kun ajattelin, ettei Teksasin taivaan alla-blogissa olisi enää ongelmia bloggeriin siirtyessä, vaan eipä tainnut mennä ihan niin. Mielestäni olen kuitenkin jättänyt avoimeksi kommentoinnin kaikille ;-)

Miia kirjoitti...

Mahtavan näköset koristelut!

Sari kirjoitti...

Miiah. Kiitos kaunis!