2014-04-18

Asparagus, wine and discount code for Decanter!


I just love asparagus and this time of year it's available at stores again. Not yet finnish asparagus but these spanish ones taste pretty good too.

Minä pidän todella paljon parsasta ja tähän aikaan vuodesta sitä alkaa taas olemaan kaupoissa saatavilla. Ei vielä kotimaista parsaa, mutta nämä espanjalaisetkin maistuvat aikas hyviltä.Asparagus looks so good even when it's raw and the colors vary from rich green to dark purple.

Parsa näyttää niin hyvältä jo raakanakiin ja värit vaihtelevat syvän vihreästä tummaan violettiin.


We got a nice Kuchenprofi asparagus pot from Decanter store to try out and have to say that this pot is great for cooking asparagus. It has a little rack inside that you put asparagus in and then you just put it carefully in the pot.

When you fill the pot with water it is good idea to leave the inflorescences above the water. That way the steam will soften them but they won't get too soft.

Saimme Decanterista kokeiltavaksi tämän Kuchenprofi parsakattilan ja täytyy kyllä sanoa, että tämä kattila on ihan täydellinen parsan keittämisessä. Siihen kuuluu erillinen ritilä, johon parsat laitetaan ennen keittämistä ja sen jälkeen ritilä laitetaan varovasti kattilaan.

Kun täytät kattilan vedellä parsan yläosat on hyvä jättää veden yläpuolelle. Tällä tavoin höyry pehmentää parsan kukinnot, jolloin niistä ei tule liian pehmeitä.


Asparagus tastes good with white wine and now we also had a chance to try out these O-Riesling glasses we got from Decanter. We enjoyed some Sauvignon Blanc wine from these glasses and once again the taste was so rich with aroma. Riedel glasses really make a difference when enjoying wine. The shapes of these glasses are well thought and there are different shaped glasses for different wines.

O-glasses area very handy and easy to carry since they're stemless and this way the size is very practical. You can also take O-glasses with you when you go on a picnic, when you're in a boat, when travelling and when at lake house. And they work with wine, juice, water, cocktails and you can even serve desserts in them.

Check out an interesting video about the story of O-glasses here.

Parsa maistuu hyvältä valkoviinin kera ja nyt meillä oli mahdollisuus kokeilla O-Riesling laseja, jotka saimme Decanterista. Tarjoilimme laseista Sauvignon Blanc viiniä ja taas kerran pakko sanoa, että viini maistui näistä laseista tosi aromikkaalta. Riedel lasit todella vaikuttavat viinin makuun. Lasien muodot on pitkälle harkittuja ja eri viineille on omat lasinsa.

O-lasit ovat myös erittäin monikäyttöisiä ja toimivia. Ne on helppo ottaa mukaan piknikille, veneeseen, mökille tai matkalle, sillä kokohan on mitä mainioin, kun laseista on jätetty jalka pois. Riedelin O-sarjan laseista voi viinin lisäksi juoda mehua, vettä, drinkkejä ja niistä voi tarjoilla myös jälkiruokia.

Kurkkaa myös O-lasien synnystä kertova video täältä.


Asparagus, home made hollandaise sauce and  prosciutto - this is one yummy idea for Easter dinner as a fresh starter.

Parsaa, kotitekoista hollandaise-kastiketta ja prosciuttoa - tämä on herkkuidis esimerkiksi pääsiäispöydän raikkaaksi alkupalaksi.


I added some black pepper on top of these portions and boy these really tasted good!

Lisäsin vielä hiukan mustapippuria annosten päälle ja vitsi, että nämä maistuivatkin hyvältä!


Decanter store wants to cheer you up with a discount and with a code pinkpionies you get -20% off all Decanter store products starting today April the 18th and lasting until May the 15th.

You can go check Decanter store products here.Decanter haluaa ilahduttaa myös teitä lukijoita ja pinkpionies-koodilla saa -20% alennuksen kaikista Decanterin tuotteista aikavälillä 18.4.-15.5.2014.

Decanterin tuotteisiin pääset tutustumaan täältä.*Blogiyhteistyö w Decanter*

 

10 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Voi nam! En vakman itse saa koskaan parsasta tarpeekseni, vielä on ekat ostamatta, mutta ehkä ensi viikolla...

Sari kirjoitti...

Sama juttu Jonna - parsa on niin hyvää! Ja toi kattila on kyllä kätevä, ritilällä on helppoa nostaa keitetyt parsat kattilasta.

Anniina kirjoitti...

oi miten herkullisen näköistä! tosi nätti pääsiäiskattaus myös :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hi Sari,
Lovely post. The asparagus photos make me hungry. We love fresh asparagus from Eastern Washington, or from wherever we can get it.
Have a blessed Easter.
Linda

Sari kirjoitti...

Kiitos Anniina, hyvää se kyllä oli :-) Hyvää pääsiäistä sinulle!

Hi Linda. I also love asparagus and could eat it all the time. Have a wonderful Easter!

Anonyymi kirjoitti...

Pidän kovasti noista O-laseista, ja pitääpä katsella jos sattuisi jossakin niitä myytävän. Jokin aika sitten hypistelin Home Goodsissa aika pitkään :) joitakin kivoja tavallisia juomalaseja, ja olisikohan olleet Riedel-merkkisiä. Olivat niin siroja ja mukavan tuntuisia kädessä.

Iloista pääsiäistä teille!

T. Raija

Sari kirjoitti...

Hei Raija. Mä en muista nähneeni Riedelin laseja USA:ssa, mutta onhan siitä toisaalta jokunen vuosi aikaa, kun siellä olen missään kaupoissa liikkunut.

Riedelin O-lasit on kyllä ihania ja monikäyttöisiä. Ja jos et löydä laseja sieltä ja olet niistä kiinnostunut, niin mäkin voin tilata sulle lasit vaikka tuolta Decanterista.

Mukavaa pääsiäistä myös teille sinne!

Anne-Marie kirjoitti...

Hyvää pääsiäisen jatkoa!
Herkulliselta näyttää,parsa kuuluu minunkin lemppreihin ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

siis lemppareihin ;-)

Sari kirjoitti...

Kiitos samoin sinne Anne-Marie. Ja sama täällä. Parsa on yksi meidän lemppareista :-)