2014-04-21

Easter happening and a raffle reminder

Hey you there! Hope your Easter holidays has been full of good food and relaxing. We went to this Easter happening and some of you may remember me mentioning about this earlier here in my blog.
 
Hei vaan kaikille! Toivottavasti pääsiäislomanne on ollut täynnä hyvää ruokaa ja rentoutumista. Me kävimme lankalauantaina pääsiäistapahtumassa, jonka joku teistä saattaakin muistaa jo entuudestaan, sillä mainitsin tästä jo aiemmin blogissani.


We went to Suvimarja Lifestyle puoti and Keinuhontan tila which held an Easter happening on Saturday and the day was perfect for this happening. It was so sunny and warm. Such a lovely spring weather as it has been on every day during our Easter Holidays.

Kävimme nimittäin Suvimarja Lifestyle puodin ja Keinuhontan tilan pääsiäistapahtumassa ja päivä oli tapahtumalle mikä parhain. Aurinko paistoi ja oli lämmintä. Aivan ihana kevätsää, niin kuin muinakin pääsiäisloman päivinä.


Our daughter was so excited about this day since there was pony riding.

Meidän neiti oli ihan innoissaan tästä päivästä, sillä luvassa oli poniratsastusta.


And there she went with a smile on her face.

Ja siellä sitä mentiin hymy huulilla.


My daughter is like me - she really loves animals. I was just the same when I was a little girl. My grandparents had farms and there they used to have cows, bulls, chickens, horses and barn cats etc. I have always felt bad that our daughter hasn't been able to experience the true farm life. So it was funny to watch her when she had a chance to see some calves at Keinuhongan tila.

Tyttäreni on kuin minä - hän todella rakastaa eläimiä. Olin ihan samanlainen pikkyttönä. Sekä isäni että äitini vanhemmilla oli omat maatilat ja siellä oli lehmiä, sonneja, kanoja, hevosia, tallikissoja jne. Minusta on aina tuntunut hiukan pahalta, ettei tyttäremme ole juuri koskaan päässyt kokemaan oikeaa maatilan elämää. Joten oli kyllä hauska katsoa, miten hän reagoi saadessaan tutustua esimerkiksi näihin Keinuhongan tilan vasikoihin.


She was so happy and wanted to interact with animals and was thrilled about these small calves.

Hän oli niin riemuisaan ja halusi päästä vuorovaikutukseen eläinten kanssa ja oli täysin haltioissaan pienistä vasikoista.It was quite a job to try and tell her that it was time to move forward.

Oli aika homma koettaa kertoa, että nyt olisi sitten aika siirtyä eteenpäin.


Keinuhongan tila produces beef and they have over 500 bulls at their farm.

Keinuhongan tila tuottaa lihaa ja heidän tilallaan on yli 500 sonnia.


One thing that I feel is really important is that the animals have nice surroundings at this farm and they also have plenty of room to roam there.

Yksi asia, mikä on mielestäni tosi tärkeä juttu, on se, että eläimillä on tällä tilalla hyvät oltavat, isot navetat ja niillä on myös tilaa liikkua navetoissaan.


But then back to Suvimarja premises. There were several booths outside the store selling various items. And lot of people came to spend some time here, around 800 according to Suvimarja owners.

Mutta sitten takaisin Suvimarjan alueelle. Pihalla oli useita eri ständejä, joissa myytiin monenlaista kivaa. Ja ihmisiä oli myös paljon liikkeellä. Noin 800 Suvimarjan omistajien mukaan.


Some Nicola and Van Gogh potatoes.

Nicola ja Van Gogh perunaa oli tarjolla.


And some beautiful ceramics fron Tuias.

Sekä kaunista keramiikkaa Tuiasilta.


Nice grayish color on these dishes.

Kaunis hiukan harmaaseen vivahtava valkoisen sävy näissä astioissa.Ihanhelmi sold beautiful handmade wooden beads necklaces, bracelets and earrings.

Ihanhelmi myi kauniita käsintehtyjä puuhelmikaulakoruja, rannerenkaita ja korviksia.


And look at these cute little knitted shoes.

Ja ihania nämä kudotut pikkukengät.Some fresh flowers and Easter decoration was also available.

Tuoreita kukkia ja pääsiäiskoristeita oli myös tarjolla.And of course when at a farm you could also buy some beef burgers.

Ja tietty kun maatilalla ollaan, niin tarjolla oli myös tuoreita sonnipurilaisia.


And have to admit that the beef pattie tasted real good.

Ja pakko myöntää, että tuo pihvi maistui todella hyvältä.


And okay - I had to go inside the Suvimarja store too, just a little bit before my husband got bored... And lot of new things there, oh my.

Ja okei, olihan mun pakko kipaista myös Suvimarjan puotiin, ihan vähän vaan, ennen kuin mieheni alkoi kyllästymään... Ja siellä oli taas tosi paljon kaikenlaisia uutuuksia, voi voi.


New pillows, rugs etc.

Uusia tyynyjä, mattoja jne.


It was a wonderful day and if you were not able to go to this happening but would've wished to go they also have an Autumn and Christmas happening with this same idea coming up  later this year - just to let you know. This morning is so sunny that I need to pull my jogging pants on and go for a little walk. And later today some more fun for our family. But more about that later this week! Have a wonderful day!

And remember that the Suvimarja Lifestyle Puoti raffle is still going on here.

Olipa oikein mukava päivä ja jos et päässyt tapahtumaan ja olisit halunnut, niin tilalla on myös syys- ja joulumarkkinat tällä samalla idealla. Tämäkin aamu on ollut niin aurinkoinen, että kohta on pakko vetää verkkarit jalkaan ja lähteä pienelle lenkille. Illalla meidän perheellä on tiedossa lisää kivaa. Mutta siitä lisää myöhemmin tällä viikolla. Mukavaa päivää sinulle!

Ja muista että Suvimarja Lifestyle puodin arvonta on menossa here.

9 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Aivan ihania kuvia!

Sari kirjoitti...

Kiitos Jonna ja aurinkoista päivän jatkoa :-) Niin ihana ilma!

Anonyymi kirjoitti...

These photos are charming. I specially love the ones of your daughter. Beautiful! Of course the merchandise in the store is wonderful, too. I am in love with the hearts in one photo! Looks like a wonderful day.
Linda

Anne-Marie kirjoitti...

Ihania kuvia ja tosi kivalta näyttää tuo paikkakin!!

Tuia kirjoitti...

Ihana oli tuo tapahtuma ja kauniisti olet kuvannut päivän, ihanan aurinkoisen päivän maatilan rauhassa :)

Sari kirjoitti...

Hi Linda and thanks for you comment. We really enjoyed our time at the farm and our daughter was so excited about all the farm animals. Have a nice day!

Kiitos Anne-Marie, tuo paikka ja tapahtuma oli kyllä tosi kiva :-)

Kiitos Tuia. Mukava oli tuo tapahtuma ja ei sitä malttanut olla kuvaamatta, kun tilalla oli kaikkea kiinnostavaa. Ja eläinkuvat oli tyttären toiveissa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen tapahtuma! Ainostaan tuo 'yli 500 härkää' särähti korvaan; kyllä taitavat olla aitoja sonneja, meillä kun ei poikkeuksia lukuunottamatta sonneja kastroida häriksi. Anteeksi siis huomautukseni tästä pienestä, mutta olennaisesta yksityiskohdasta!
Piia

Sari kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ja hyvä kun olit tarkkana. Vaikka itsekin olen lapsuuteni isovanhempien karjatiloilla viettänyt, niin on kyllä moinen asia mennyt minulta ohi ja unohtunut, sius korjaanpa härät sonneiksi... :-) Aurinkoista päivää sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana maalaisidylli <3
Kauniita kuvia tunnelmallisesti höystettynä <3