2013-11-26

X-mas Art Fair at B-Gallery


We went to X-mas Art Fair at B-Gallery Turku on Sunday. It is open till 15th of December selling all sort of art work from local artists.

Käväisimme B-gallerian X-mas Art Fair:ssa Turussa sunnuntaina. Taidemyyntinäyttely on avoinna aina 15.12. saakka ja siellä on myynnissä kaikenlaista taidetta paikallisilta taiteilijoilta.

There are also some of my postcards and small prints available.

Siellä on myös myynnissä kuvaamiani postikortteja ja pieniä printtejä.I ended up buying e.g. this beautiful deer postcard from a local artist Silja Selonen. Go check this place out if you like art and happen to be in Turku before Christmas!

Minä päädyin ostamaan mm. tämän kauniin postikortin, joka on paikallisen taitelijan Silja Selosen käsialaa. Käy ihmeessä kurkkaamassa täällä, jos taide kiinnostaa ja jos satut käymään Turussa ennen joulua!

 

5 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Voi kun tätä välimatkaa on niin paljon!!
Ihana kortti sinulta!(ja tyttäreltäsi!)

Hanna kirjoitti...

Oi mikä vinkki ja iloinen sattuma että pohjanmaalta Turkuun meno juuri edessä. Kauniita kortteja.

Sari kirjoitti...

Anne-Marie, sinulla taitaisi tosiaan olla vähän turhan pitkä matka tulla Turkuun asti, vaikkakin pitää heti mainostaa lisää, että Turussa on paljon kaikenlaisia kivoja tapahtumia tarjolla näin joulun alla ;-)

Hanna, kannattaa käydä kurkkaamassa tuolla ja siinä ihan lähellä on myös Vanhan suurtorin joulumarkkinat, jonne kannattaa ehdottomasti piipahtaa, jos olet vielä viikonloppuna Turun suunnassa. Muutenkin kannattaa pitää silmällä, mitä kaikkea tapahtumia Turussa lähiviikkoina järjestetään, paljon kaikenlaista jouluun liittyvää ohjelmaa on tiedossa.

Mari kirjoitti...

Kauniita kortteja! Harmi tuota välimatkaa...

Sari kirjoitti...

Kiitos Mari :-) No juu, taitaa olla teiltäkin aika pitkä taival Turkuun. Sama se on vähän itsellä, että pohjoisessa olisi joulun alla kaikkea kiinnostavaa, mutta kyllä se välimatka vähän pistää miettimään.