2013-11-22

Edible Christmas gifts


This week on my Christmas blog I talk about e.g. edible Christmas gifts and how to make them.

Tällä viikolla puhun joulublogissa mm. syötävistä joululahjoista ja kuinka niitä valmistaa.


I share e.g. couple of mustard recipes from which the other one is my grandma's recipe that has been in our family for decades. It's called Grandma's extra hot mustard and for a reason - since it is Super strong!

Jaan siellä mm. pari sinappiohjetta, joista toinen on suvussamme vuosikymmenet kulkenut extra-väkevä mummon sinappi. Se ei ole saanut nimeään syyttä suotta, sillä on muuten sitten todella ärjyä!


And this berry syrup is just heavenly! You can find these and some other recipes from the Christmas blog (in finnish).

And wow, can't believe it's already Friday! Today I will go to a decorating evening with my friend/neighbour and after that we will have a little Christmas party with our neighbours. Have a nice weekend !

Ja tämä marjasiirappi on ihan taivaallisen hyvää! Kaikki ohjeet löydät joulublogista.

Ja wow, ei voi olla jo taas perjantai! Tänään menen ystäväni/naapurini kanssa sisustusiltaan ja sen jälkeen olisi tiedossa pienet pikkujoulut samaisen naapuriperheen kanssa. Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

Hullut teekutsut kirjoitti...

Aivan ihana idea tehdä tällaisia edullisia ja pikantteja syötäviä joululahjoja! Tuo marjasiirappi erityisesti nyt herautti veden kielelle. Olin viikonloppuna yrttikurssilla jossa tehtiin yrttisiirappia yskään, tämän marjasiirapin valmistus olisi nyt hyvä jatko sille.

Sari kirjoitti...

Hei, tuo marjasiirappi on tooosi hyvää! Kannattaa kokeilla. Ollaan juuri lähdössä naapuriin viettämään pieniä pikkujoulun tapaisia ja otan mukaan purkin marjasiirappia jätskin ja pikkupipareiden kanssa tarjottavaksi ;-)

Tuo yrttisiirappi kuulostaa kiinnostavalta, tuollaiselle kurssille voisi kyllä osallistua.

Anne-Marie kirjoitti...

Täytyy tsekata joulublogi!
Viime vuonna tein naapureille väliaitamarjoista eli aroniasta hyytelöä lihalle ;-)
Oli vitamiinit tallessa ja makua ;-)
Hyviä pikkujouluja sinulle!

Sari kirjoitti...

Kannattaa kyllä kurkata tuo ohje, on tosi hyvää! Niin kuin on varmasti aronioista tehty hyytelö myös, ei olekaan tullut koskaan kokeiltua aroniaa - onko se yhtä hapokas kuin herukka?

Anne-Marie kirjoitti...

Se on minusta vähän kuin mustikan ja mustaherukan sekoitus...

Sari kirjoitti...

Oijoi, kuulostaa hyvältä !