2013-11-27

File Cabinets (from Vares movie set)


We have bought these file cabinets couple of years ago from Huuto.net but only now they ended up in our house. We got them from a guy who had bought a lot of Vares movie props from an auction in Turku.

Me olemme ostaneet nämä arkistokaapit jo pari vuotta sitten Huuto.netistä, mutta vasta nyt ne päätyivät sisälle kotiimme. Me hankimme nämä kaapit mieheltä, joka oli ostanut tosi paljon Vares-leffarekvisiittaa turkulaisesta huutokaupasta.


Have to admit that these cabinets were outside in our carport for quite a long time, since my husband didn't really like them so much at first. But now that they are here in our family room he really likes them and thinks that we could have more industrial style furniture in our home. Try to figure out men...

Pakko myöntää, että nämä kaapit olivat ulkona autokatoksessa pitkän aikaa, sillä mieheni ei oikein aluksi pitänyt niistä. Mutta nyt kun ne ovat paikoillaan olohuoneessa, hän tykästyi niihin todenteolla ja on sitä mieltä, että kodissamme voisi olla enemmänkin tällaista rouheaa kalustusta. Ota noista miehistäkin selvää...


 
 
I already put some of my favorite things on top of them. Like that old camera or that Cannes film festival film holder (find from a danish flea market) or that letter A. My latest flea market finds are those candle holders and a set of chess pieces.
 
These cabinets hold our favorite magazines and books. They're mainly about cooking, decorating, traveling and photography.
 
Laitoin kaappien päälle jo lempiesineitäni. Kuten tuo vanha kamera tai tuo vanha Cannes filmifestivaalien filmirullakotelo (löytö tanskalaiselta kirpparilta) tai tuo A-kirjain. Viimeisimmät kirppislöytöni ovat nuo kolme kynttilänjalkaa sekä setti shakkinappuloita.
 
Kaapit ovat jo miltei täynnä lempikirjojamme ja -lehtiämme. Liittyvät pitkälti harrastuksiin ja kiinnostuksen aiheisiin, kuten ruokaan, sisustamiseen, matkailuun ja valokuvaukseen.

11 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Aivan ihanat kaapit!

Katja - Elämää Eirassa kirjoitti...

On kyllä hienot kaapit! Ja nuo vanhat kellot ovat aivan ihania :)

Sari kirjoitti...

Kiitos JOnna ja Katja. Mä kans tykkään näistä kaapeista kovasti. Tuovat vähän särmää meidän kotiin.

Katja, mä tykkään kans vanhoiusta kelloista tosi paljon ja mitä vanhempi ja kuluneempi, sen kivempi.

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Aivan mahtava kaappi! Hienosti olet myös somistanut ja sisustanut ympäristön, tykkään kovasti niin väreistä kuin tyylistä :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Katja :-) Meidän koti on vähän sellainen hassu sekoitus uutta ja vanhaa. Itse pidän erityisesti erinäisistä kirppislöydöistämme ja jo vähän elämää nähneistä huonekaluista ja esineistä, joissa saa näkyä käytön jäljet.

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Anne-Marie kirjoitti...

Tosi kivalta näyttää!!
Hienot kaapit olette löytäneet,vai pitäisikö sanoa olet löytänyt ;-)
Ja nuo kaapin päälliset ...me like <3

Sari kirjoitti...

Kiitos Anne-Marie. No joo, parempi varmaan sanoa, että minä löytänyt, kun alkuun oli vähän eriävää mielipidettä näiden suhteen... :-)

Micu kirjoitti...

Aivan ihana kaappi!!!
Mukavaa viikonloppua teille ♥

Sari kirjoitti...

Kiitos Micu :-) Ja kiitos samoin mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Oi, kaikki kaunista ja mielenkiintoista :). Linkitän blogisi tuonne blogini suosikkeihin, jos sopii? Terkuin uusi lukijatar :)

Sari kirjoitti...

Moi Tarja ja kiitos kivasta kommentistasi. Tottakai saat linkittää blogini suosikkeihin ja kiva, kun tulit blogini lukijaksi ;-) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ja oikein rauhaisaa joulun odotusta!