2013-10-21

Check my Christmas blog


Hey you all! Here I am preparing to get ready for a family portrait we took only couple of days ago (and please don't look at the mess in our little foyer, there's our daughter's skate bag etc. on the floor). Can't believe that when looking outside. Our yard is coverd with frost and it's actually minus 6 celsius outside.

Hei vaan! Tässä olen valmistautumassa perhepotrettiin, jonka nappasimme vain pari päivää sitten (älä kiinnitä mitään huomiota pikkueteisestä oven takaa raottavaan sotkuun, siellä näyttää olevan tyttären luistinkassia yms. lattialla). Ei kyllä uskoisi, kun katselee tuonne ulos. Piha on kuuran peittämä ja tällä hetkellä ulkonakin on -6 astetta pakkasta.


But here we are posing with a little lighter autumn wear, since it was still quite warm last week, even yesterday when we we raking our  yard.

Mutta tässä vielä taretaan vähän kevyemmissäkin syystamineissa, sillä vielä viime viikollakin oli ihan lämpimiä päiviä, jopa eilenkin, kun haravoimme pihaamme.


What I wanted to share with you is that my Christmas blog started at Kotiliesi web pages. In the first posting I talk about autumn in general and share some tasty mushroom recipes like this mushroom pizza above. You can see the posting and recipes here (though they are in finnish).

Mistä minä halusin teille tänään kertoa, on se, että joulublogini starttasi jälleen Kotilieden webbisivuilla. Ensimmäisessä postauksessa on aiheena syksy ja syksyiset herkut, kuten kuvan suppilovahveroista tehty pizza. Postauksen ohjeineen voit käydä lukemassa täältä .

2 kommenttia:

Tilu kirjoitti...

Oletpa laittanut kauniin sisääntulon, luistinkassit kuuluvat perhe-elämään.
Ainakin tässä teidän perhepotretissa olette miehesi kanssa kovin saman näköisä ja tyylisiä, joten hyvin on vakka kantensa valinut, kuten vanha sanonta kuuluu.
Mukavaa syksyn jatkoa teidän perheelle!

Sari kirjoitti...

Hei Tilu ja kiitos kommentistasi. Ja kiitos, nuo portailla näkyvät hortensiat alkavat jo kyllä olemaan mennyttä, mutta en ole raaskinut niitä vielä pois heittää. Ja niin se on, elämän jäljet kyllä näkyy tässä perheessä ja meidän tyttö on vielä sitä sorttia, että tavarat putoaa usein just siihen kohtaan, kun jalasta tai kädestä heilahtavat... Että harvemmin on koti tip top kunnossa ;-)

Ohoo, en ole koskaan ajatellutkaan, että oltaisiin mieheni kanssa kovasti samannäköisiä. No mutta, joo-o, on meissä ehkä jotain samaa näköä.

Ja kiitos samoin, oikein mukavaa syksyn jatkoa myös sinulle!