2013-10-17

Kikan kukka ja lahja

Kikan kukka ja lahja is one of the prettiest flower shops in Salo area. Kikan kukka sells flowers, pots and skillfully made flower bouquets. You can also find all sorts of beautiful decorative items from this store.

Kikan kukka ja lahja on yksi kauneimmista kukkakaupoista, jonka tiedän Salon alueella. Kikan kukka myy sekä kukkia, kukkaruukkuja että taidolla tehtyjä kukkakimppuja. Kukkien ja kukkatarvikkeiden lisäksi liikkeestä löytyy kaikenlaista kaunista koristetta kotiin.Even before entering the store you can see several beautiful potted flowers outside the store.

Jo ennen kuin astut sisään tunnelmalliseen liikkeeseen, voit nähdä lukuisia kauniita ruukkukukkia liikkeen ulkopuolella.These potted little flowers are just adorable with those little bird and mushroom decorations.

Nämä pikkukukatkin ovat aivan ihania pienine lintu- ja kärpässienikoristeineen.And inside the store you can find more pretty things.

Ja liikkeen sisällä on lisää kaikkea kaunista.


From rose candles to lanterns.

Aina ruusukynttilöistä lyhtyihin.
This store is definitely worth visiting, especially if you happen to visit Salo area.
Go check out their web page and their Facebook-pages.

Tämä liike on ehdottomasti käymisen arvoinen, etenkin jos satut liikkumaan Salon alueella. Käy ihmeessä kurkkaamassa heidän webbisivunsa ja Facebook-sivustonsa.

4 kommenttia:

jori kirjoitti...

Kiitos ihanasta postauksesta. Oli aivan pakko käydä piipahtamassa ha hankkimassa suloinen ovikrassi ja kärpässieniruukku =)

Sari kirjoitti...

Eikö olekin ihana liike! Ja aina taidokkaasti toteutettuja ruukkuistutuksia, kransseja ja vaikkas mitä kaikkea kaunista kotiin.

Anonyymi kirjoitti...

Jos toi pulju on ainut "löytö" Salon seudulla, on asiat tosi huonosti. Vastaavia yhtä tylsiä on mennyt jo monet konkkaan.

Omaperäisyyttä eikä vain puhtaita plagiaatioita........
tympeä, vanhanaikainen

Sari kirjoitti...

Makuasioita. Minusta liike on aivan ihana ja pitänyt jo vuosia pintansa Salon seudulla ;-)