2013-10-22

Small changes in our family room


We used to have a bit more color in our family room, though white has always been the main color there. But somehow I got tired with these extra colors and did some small changes.

Meillä oli hiukan enemmän väriä olohuoneeessamme, vaikka valkoinen onkin ollut aina huoneen pääväri. Mutta jotenkin kyllästyin näihin ns. lisäväreihin ja tein ihan pieniä muutoksia.


I just removed those colorful pillows, put other candlesticks on the table and changed the curtains. What do you think, is it better this way? In my opinion the colors are now much calmer.

I was planning to sell those old Iittala candlesticks at the flea market, but I'm happy I didn't. They actually look quite nice like that even though at some point I felt they were too heavy and bulky.

En tehnyt sen ihmeempää kuin poistin värikkäimmät tyynyt, laitoin toiset kynttilänjalat pöydälle ja vaihdoin verhot. Mitä mieltä olette, onko tämä vähän parempi? Omasta mielestäni värimaailma rauhoittui kummasti.

Olin jo myymässä nuo vanhat Iittalan kynttilänjalat kirpparilla, mutta olen ihan iloinen, etten myynytkään niitä. Ne näyttävät oikeastaan ihan kivalta, vaikka jossain vaiheessa minusta tuntui, että ne olivat liian painavia ja näyttivät vähän kömpelöiltä.
My husband bought me a package of After Eight Dark chocolate couple of days ago and I have so tried not to eat too many of them. But isn't it so that the dark chocolate is healthier, so I haven't been too strict to myself about eating them.

Tomorrow our daughter has a funny theme day at her school. Girls dress up as boys and vice versa. She looked so funny when trying out her outfit earlier this evening. She borrowed some clothes from our neighbours and is taking this very seriously, since best outfit wins.

Have a nice week!

Mies osti minulle pari päivää sitten After Eight Dark suklaita ja olen kovasti yrittänyt hillitä itseäni mutustelemasta niitä liikaa. Mutta eikös tumma suklaa ole terveellisempää, joten en nyt ole itseäni liiaksi torunut, vaikka aika monta palaa on jo tullut syötyäkin.

Huomenna tyttären koulussa on hauska teemapäivä, jolloin tytöt pukeutuvat pojiksi ja päinvastoin. Hän näytti niin hassulta kokeillessaan asuaan aiemmin illalla. Hän lainasi vaatteita naapureiltamme ja ottaa tämän nyt aika vakavasti, sillä paras asu palkitaan.

Mukavaa viikon jatkoa!

 

8 kommenttia:

Marionella kirjoitti...

Kivalta näyttää tuo kokonaisuus. Ja mustavalkoisuus on kyllä jotenkin raikasta.

Ja mun suosikkityyny on tuo kanteleen kutsu.. Mullakin on tuo tyynyliina ja olisin halunnut tuota kangasta vaikka verhoiksi asti.. harmittaa kun heräsin liian myöhään ja marimekko ei tuota enää myynyt. :( Nimenomaan mustavalkoisena sitä ei tahdo löytää mistään.. :(

Sari kirjoitti...

Hei Marionella ja kiitos, minustakin tuntuu, että kun heitin nuo värilliset tyynyt pois, niin heti näyttää raikkaammalta.

Minä ihastuin kanssa kovin tuohon Kanteleen kutsu-kuosiin. Ostin tyynynpäälliset muistaakseni jo toissavuonna joulun jälkeen ja tykkään kovasti. En tiennytkään, ettei niitä ole enää oikein saatavilla. Verhoinakin olisivat kyllä tosiaan toimineet hyvin.

Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Katja - Elämää Eirassa kirjoitti...

Voi miten kauniita ja ihastuttavia kuvia täällä blogissasi! Onneksi jätit kommentia blogiini, niin löysin myös kauniin blogisi :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Katja, kiva saada sinut lukijaksi tänne. Ja samaa voi sanoa sinun blogistasi, siellä näyttää tosi viihtyisältä ja kauniilta ;-)

minttu, Saa kurkistaa blogi kirjoitti...

Tosi kauniit nuo kirkkaat kynttilänjalat! :)
Mistä tuollaisia saa? :)

minttu, Saa kurkistaa blogi kirjoitti...

Tosi kauniit nuo kirkkaat kynttilänjalat! :)
Mistä tuollaisia saa? :)

minttu, Saa kurkistaa blogi kirjoitti...

Tosi kauniit nuo kirkkaat kynttilänjalat! :)
Mistä tuollaisia saa? :)

Sari kirjoitti...

Hei Minttu. Nuo kynttilänjalat ovat kaikki vanhaa Iittalan mallistoa (suunnittelijaa en tiedä), olen ostanut ne yksitellen kirpputoreilta, joten ainakin kirppareilta niitä saattaa hyvällä tuurilla bongata. Mutta Iittalan mallistosta näitä ei taida enää löytyä :-(