2013-09-11

Wedding reception

I don't think I know anything more romantic than a young couple getting married. We were happy to get invited to a wedding reception last weekend. My husband's cousin and his fiance got married and the reception was very intimate and romantic. I don't think I need to say more. Just look at these photos, and you will most likely understand what I am talking about... ;-)

En taida tietää mitään romanttisempaa kuin nuoripari heidän hääpäivänään. Olimme iloisia saadessamme kutsun viime viikonloppuna järjestettyyn häätilaisuuteen. Mieheni serkku ja hänen sulhasensa menivät naimisiin ja heidän hääjuhlansa oli hyvin intiimi ja romanttinen. Minun ei taida tarvita sanoa tämän enempää. Katsokaa kuvia, niin melko varmasti ymmärrätte, mistä puhun... ;-)

Such a lovely wedding and lovely couple! I wish them all good and many many happy years to come as a married couple!!!

Ihanat häät ja ihana pari! Toivon heille kaikkea hyvää ja monia monia onnellisia vuosia avioparina!

6 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Synnynnäinen hääkuvaaja! Wau!

Sari kirjoitti...

Kiitos Kamomilla ;-)

Tuija N. kirjoitti...

Missä tämä ihastuttava hääpaikka on?

Sari kirjoitti...

Jyväskylässä, mutta nyt en saa kyllä päähäni juhlapaikan nimeä. Kyseessä on vanha riihi, joka oli todella kaunis niin ulkoa kuin sisältäkin ;-)

Teija kirjoitti...

Hei aivan ihanat kvuat ihanista häistä! Persoonallinen juhlapaikka, ja pari näyttää niin onnelliselta♥

Terkut pitkästä aikaa!

Sari kirjoitti...

Kiitos Teija. Juhlapaikka oli aivan ihana. Morsian on töissä visuaalisella alalla, joten tämäkin varmasti on osaltaan vaikuttanut asiaan... :-)

Ja kiva nähdä täällä pitkästä aikaa. Välillä oli hiljaiseloa itselläkin bloggailun suhteen, mutta nyt taas täällä ollaan ;-)