2013-09-13

My party look at the wedding

I don't usually post about my clothes, but now I decided to show you my party dress that I was using at the wedding last weekend. I have bought it from U.S. five years ago and was quite suprised to learn that I still fit in it ;-)

En yleensä postaa vaatteistani, mutta päätin nyt näyttää juhlamekkoni, jota käytin viime viikonlopun häissä. Olen ostanut sen USA:sta viitisen vuotta sitten ja olin aika yllättynyt, että se vielä mahtui minulle ;-)Guess clutch bag is a find from a local flea market.

Guessin kirjekuorilaukku on löytö paikalliselta kirpparilta.

 


I also had a quick hairdo just before the wedding reception. My hair was pulled little bit to the left side and it looked okay, even though my hair can be tricky with all the curls.

Kävin ottamassa myös nopean kampauksen juuri ennen häitä vanhempieni lähellä sijaitsevassa kampaamossa.Hiukseni nostettiin hiukan vasemmalle ja kampaus näytti aika kivalta, vaikka hiuskuontaloni onkin hiukan hankala käsiteltävä kaikkine kiharoineen.

4 kommenttia:

Tuija N. kirjoitti...

Kaunis asu! Vielä jäi vaivaamaan, että onko ihan koko pitkä?

Sari kirjoitti...

Hei. Ai tosiaan, kuvista ei käy ilmi mekon pituus. Ei ole kokopitkä, vaan aavistuksen polven alle, vähän niinkuin kynähameet. Ja tosi hyvä päällä, vaikka voi näyttää tiukalta. Mut tuo hameosa on vähän joustavaa.

Oli kiva vähän tälläytyä ja miehen kans tuumailtiin, et miksei vois vähän useamminkin laittautua paremmin (kuin muutaman kerran vuodessa)ja lähteä vaikka teatteriin ;-)

Jael kirjoitti...

Kaunis mekko ja istuu päälläsi tosi hyvin:)

Sari kirjoitti...

Kiitos Jael. Niin istuu ja sitä minäkin ihmettelin, kun mielestäni kokoni on vähän muuttunut viidessä vuodessa. Mutta ehkä se on toi joustava hameosa kun nyt tässä hämää ;-)

Mukavaa viikonloppua sinulle!