2013-09-09

Dolce & Gabbana handbag

Mondays can often be such a drag and so I thought that I need to do something to cheer me up (and perhaps you too). So I decided that I will post about my best flea market finds every Monday and reveal what kind of treasures they can offer. At times I may also post about a certain flea market or interesting vintage store etc.

I am sure many of you go to flea markets, even though I often hear that oh no, I could never buy used stuff, especially not used clothing. But hey, we all have washing machines, don't we ;-) And you can spot right away if a garment is in good shape and clean, since I don't want to bring any rags home either.


Maanantait voi olla joskus aika laahavia ja tuumailinkin, että nyt on syytä keksiä jotain, mikä piristäisi maanantaipäivääni (ja ehkä myös sinun maanantaitasi). Niinpä päätin, että postailen tänne joka maanantai parhaista kirppislöydöistä ja paljastan, mitä aarteita kirppareilta voi löytyä. Väliin saatan myös esitellä jonkun kivan kirpparin tai kiinnostavan vintage tms. liikkeen.

Moni varmasti kirppareilla käykin, vaikka usein kuulen myös, että ei yäk, mä en kyllä ostais mitään käytettynä - ainakaan vaatteita. Mutta hei, onhan meillä kaikilla pesukoneet ;-) Ja kyllä sen jo päällepäin näkee, jos vaate on hyvin pidetty ja hyväkuntoinen, en minäkään mitään lumppuja halua kirppareilta kotiin kantaa.But to the finds then. I think that this is one of the BEST FINDS I have ever made when talking about handbags I have bought from flea markets.

I went to Salon iltatori two weeks ago and met this gorgeous! An older lady was selling high-quality clothing, shoes and handbags and when I saw this honey brown handbag I was sold. I didn't even know what brand it was until I peeked inside the bag. "Yes, it's real Dolce & Gabbana", the lady said and told me how she had bought it from Italy years ago.

It is such soft leather, and yes, it has some patina of age, but that is one thing I love about it! For long I have been looking for a bigger, brown leather handbag like this - and now I have it! I will for sure use it until the straps will probably come of, but I guess that is okay, when you find a bag like this...And oh, the price was 40 euros. Was I a fool to pay 40 euros for used bag, that I do not know, but I was prepared to pay even a little more than that.


Mutta sitten niihin löytöihin. Tämä on kyllä ehkä yksi PARHAISTA kirppislöydöistä, kun ajatellaan käsilaukkuja, joita olen kirppareilta ostanut.

Kävin pari viikkoa sitten Salon iltatorilla ja tapasin tämän upeuden! Hiukan iäkkäämpi rouva myi korkealaatuisia vaatteita, kenkiä ja käsilaukkuja ja kun näin tämän hunajanruskean laukun, olin myyty. En edes tiennyt, mitä merkkiä se oli, ennen kuin kurkkasin sisälle laukkuun. "Kyllä, se on oikea Dolce & Gabbanan laukku", rouva sanoi ja kertoi, kuinka hän oli ostanut sen vuosia sitten Italiasta.

Laukku on todella pehmeää nahkaa ja kyllä, siinä näkyy iän mukanaan tuoma patina, mutta se on yksi seikka miksi pidän laukusta! Olen pitkään etsinyt juuri tällaista, isompaa nahkaista ruskeaa laukkua - ja tässä se nyt sitten on! Takuulla käytän tätä siihen saakka, että hihnatkin jo varmaan irtoilee, mutta ei kait se mitään haittaa, jos laukussa on juuri sitä jotain, mitä olen hakenut... Ai niin, ja se hinta oli 40 euroa. Olinko ihan hölmö, kun maksoin käytetystä nahkalaukusta tuon verran, sitä en tiedä, mutta olisin ollut valmis maksamaan muutaman kympin enemmänkin...
 

4 kommenttia:

Tuija N. kirjoitti...

Miten hyvä idea kirjoittaa kirppislöydöistäsi. Odotan innolla. Ja hei, ei neljäkymppiä ole liikaa käytetystä laukusta, jos se kerran on "täydellinen".

Sari kirjoitti...

Moi Tuija ja kiva kuulla, et nää mun kirppislöydöt kiinnostaa. Mä kun mietin, et jotain piristystä tartteis maanantaille, niin olkoon nyt sit vaikka tällasta ;-) Ja mä aattelin, et jos tänne laittais väliin jotain kirppisvinkkiikin, ettei nyt mee vaan ihan omien ostosten esittelyyn.

Joo, tää laukku oli just täydellinen, eli mä oon ihan samaa mieltä, et toi hinta oli ihan ok.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Onnittelut kerrassaan ihanasta kirppislöydöstä! Mielestäni ei ollenkaan paha hinta täydellisestä laatulaukusta! Upea värikin :).
Ihania kuvia olet tässä lähiaikoina muutenkin postannut!

Blogisi seuraaja
Riia

Sari kirjoitti...

Hei Riia. Just tuo väri, laukun koko ja nuo kaikki taskut sekä pehmeä nahka ihastuttivat laukussa.

Ja kiitos, lisää kuvia tulossa taas pian, vähän sellast romanttista häätunnelmaa ajattelin postata piakkoin viime viikonlopulta... ;-)