2013-09-06

Misty morning

Hi again! Had to post these photos too, since this morning we had a lot of mist in the air. It's that time of the year again when we have these beautiful mornings in our area, since we live quite close to the sea. There is some mystic power about mist when it speads out into the forests and onto the fields.

Hei taas! Ihan oli pakko postata nämäkin kuvat, sillä meillä oli tänä aamuna tosi usvaista. Se on taas se aika vuodesta kun tällaisia kauniita aamuja on usein asuinalueellamme, sillä asumme melko lähellä merta. Usvassa on jotain mystistä voimaa, kun se levittäytyy metsiin ja pelloille.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huikean kauniit ja herkät kuvat! Katsoin niitä lähes mykistyneenä. On se luonto vain ehtymätön kauneuden ja inspiraation lähde :)

Sari kirjoitti...

Kiitos paljon :-) Pakko oli nämä kuvat tänne laittaa samantien, kun aamulla kävin kiertelemässä takametsässä ja tässä ihan lähitienoilla ja ihastelin sekä kuvasin upeaa usvaista maisemaa.


Usvaiset aamut ovat kyllä todella kauniita ja silloin on hyvä hetki lähteä vaikka pyöräilemään ja pysähtyä ihailemaan ympärillä avautuvaa luontoa.


Ja se on totta, luonto on todellakin yksi paras inspiraation lähde! Mukavaa viikonloppua sinulle!

Taina T kirjoitti...

Kaunista tunnelmaa!!

Sari kirjoitti...

Kiitos Taina :-)

Piia Anneli kirjoitti...

Ihania, kiehtovia tunnelmia! Meilläkin oli vihdoinkin sumuista tänä aamuna, lisää, lisää!

~ Piia Anneli / annelivia

Sari kirjoitti...

Kiitos Piia Anneli. Täällä oli myös aamulla tosi sumuista, mutten ennättänyt juuri kuvailla, kun piti rynniä koulutukseen... :-( Mut joo, mieluusti lisää utuisia aamuja, vaikka esim autolla ajelu voi olla sankassa sumussa melko mielenkiintoista ;-)