2013-09-06

Lumi
We have a little diva in our house. She can be very picky when it comes to her diet and she also protests if she doesn't get to go outside when she wants. She needs to have her breakfast on time and litter box cleaned and the sand of course her favorite brand, or she may protest e.g. on a rug. She also has her own special place in our living room and of course it is the biggest chair available, where it is so nice to relax and lay on her back. I'm talking about our cat Lumi, who is very kind and sweet cat, but can also be a pain in the butt sometimes, since she has a temper.


Meillä on pieni diiva talossamme. Hän voi olla hyvin kranttu ruokavaliostaan ja saattaa myös protestoida, jos ei pääse ulos silloin kuin haluaa. Hänen aamiaisensa tulee olla ajoissa tarjoiltuna ja pissalaatikonkin on syytä olla aina puhtoinen ja hiekan hänen suosikki merkkiään, tai hän saattaa protestoida vaikkapa matolle. Hänellä on myös oma lempipaikkansa olohuoneessamme. Ja toki se on se kaikkein isoin tuoli, johon on kiva heittää selälleen. Puhun siis Lumi-kissastamme, joka on hyvin kiltti ja suloinen kissa, mutta saattaa joskus olla myös hippasen rasittava, sillä hänellä on luonnetta.


Lumi likes to take it easy, as every cat probably does... ;-) Even though here at the end Lumi started to protest when I was taking photos (she doesn't much like the camera click sound and I am too lazy to turn it of for her) and turned her back on me - our little diva ;-)

I wish you all have a nice weekend! Tomorrow we have a family wedding so I guess there will be some love in the air.


Lumi nauttii rennosta loikoilusta, niin kuin kaikki kissat taitavat tykätä... ;-) Vaikkakin tässä kohtaa Lumi alkoi jo protestoimaan kuvaamista (hän ei erityisemmin pidä kameran klik-äänestä ja minä olen taas liian laiska poistaakseni äänen muutaman kuvan vuoksi) ja käänsi selkänsä minulle - meidän pikku Diiva ;-)

Mukavaa viikonloppua teille kaikille! Huomenna meillä onkin sitten ohjelmassa sukuhäät, eli silloin on varmasti rakkautta ilmassa.

4 kommenttia:

littleB kirjoitti...

Kaunis kissa <3 Ja selkeästi diivan elkeitä :)

Sari kirjoitti...

Kiitos littleB. Lumi on kaunis ja yleisesti hyvin kiltti kissa, mutta on hänellä myös se diiva-puolensa ;-) Mukavaa viikonloppua sinulle!

Matkatar kirjoitti...

Kerrassaan ihana kissa (ja koti) sinulla! Tervetuloa lukijakseni, taidan tulla tänne myös lueskelemaan, sen verran mukavalta blogilta näyttää!

Sari kirjoitti...

Kiitos Matkatar. Kissamme on juu suloinen, vaikkakin joskus saattaa olla hivenen rasittavaa sorttia kaikkine luonteenpiirteineen. Nyt uusimpana on jatkuva ulos mankuminen, kun on päässyt ulkoilun makuun ja höntti kuvittelee, että voi asustella ulkosalla yötä myöten... Ja kiva, jos saan sinut lukijakseni, mukavalta näytti sinunkin blogissasi ;-)