2013-09-27

Nice book about decorating


Hey you all! It's Friday again and it's so nice that the weather is a bit warmer and sunny. We are planning to go to a local Autumn fair today with our neighbours and later in the evening I will go to this decorating evening for women. But before going anywhere I had to sit down for a little while, drink some tea with biscuits and just go through this book I bought yesterday.

Hei vaan kaikille! Perjantaissa taasen ollaan ja onpa kiva, että sääkin on vähän lämpimämpi ja aurinkoinen. Olemme tänään menossa naapureiden kanssa markkinoille ja illalla on tiedossa myös naisten sisustusiltaa. Mutta ennen mihinkään suuntaan lähtemistä, minun oli pakko saada istahtaa hetkeksi, juoda vähän teetä keksien kera ja käydä läpi tätä eilen ostamaani kirjaa.Have you already visited Suomalainen Kirjakauppa, where they have nice discounts right now? I found this decorating book for just 12.99 euros and it is very inspiring and full on beautiful photos and nice ideas. Go check it out before they're gone!

The photos above are from a home Tine K had designed. Also lots of colorful homes are found from this book, so I would say this book has something for all of us interested about home decorating.

Oletko jo käynyt Suomalaisessa kirjakaupassa, jossa on aikas kivoja alennuksia juuri nyt? Minä löysin tämän sisustuskirjan hintaan 12.99 euroa ja kirja on mielestäni tosi inspiroiva ja täynnä kauniita kuvia ja ideoita. Käy ihmeessä kurkkaamassa ennen kuin loppuvat!

Ylläolevat kuvat ovat Tine K:n suunnittelemasta kodista. Tässä kirjassa on myös paljon värikkäitä koteja, joten sanoisin, että kirja tarjoaa jotakin meille kaikille kodin sisustamisesta kiinnostuneille.

2 kommenttia:

VillaVaahtokarkki kirjoitti...

Varsin järkevään hintaan tehty kirjalöytö! Mulla olis blogissa sulle haaste:)

Sari kirjoitti...

Niin minustakin. Kirja kun on aika paksu ja täynnä inspiroivia ratkaisuja. Ok, käyn kurkkaamassa haasteen, vaikka olen aika huono niihin osallistumaan. Mutta katsotaan ;-)