2013-09-28

Autumn Fair in SaloEvery year at this time, late September there is an Autumn Fair in Salo.

Joka vuosi tähän aikaan, myöhään syyskuussa Salossa pidetään syysmarkkinat.There are lots of sweets and fun for kids and why not for grown-ups too.

Siellä on paljon makeaa ja hauskaa lapsille ja miksei aikuisillekin.You can also find all sorts of specialities, like smoked medwurst.

Voit löytää myös kaikenlaisia speciaalijuttuja, kuten savustettua metwurstia.
Or even this fish called nahkiainen. Please don't ask me what it is called in english, since I have no idea.

Tai jopa nahkiaisia.And of course fresh wild mushrooms, apples etc.

Ja tietty metsäsieniä, omenoita jne.
We went to the fair with our neighbours and this cutie is their 2 year old daughter. She is so adorable!

Menimme markkinoille naapureidemme kanssa ja tämä pikkuneiti on naapureidemme 2 vuotias tytär. Niin suloinen pikkuneiti!

6 kommenttia:

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Ihania markkinakuvia! Arvaa mitä, kävin siellä meidän kuopuksen kanssa pikakäynnillä torstaina! Käyn nimittäin edelleen kampaajalla Salossa : ) joten samalla reissulla poikettiin ostamaan metrilakut ja pusut. Me oltiin lounaalla Rossossa yhden-kahden välillä (istuttiin ikkunan vieressä) ja ihan kuin olisin nähnyt sut! Tai sitten kovasti saman näköisen ihmisen ; ) kävelemässä Plazan vanhasta osasta uuteen osaan?

No mutta, nyt on kaikki lakut jo syöty ja pusutkin melkein : ) Kivaa viikonloppua toivotellen!

Pike kirjoitti...

Kuule, ihan piti selvittää kun ei nahkiainen ollu koskaan tullu enkunopeakaan vastaan - siis sanana :) Maistettu kyllä on. Ja Wikipedia kertoo: The European river lamprey, also known as the river lamprey or lampern, is a jawless lamprey, scientific name Lampetra fluviatilis.

Nautin NIIN sun blogin seuraamisesta! Keep up the ood work :)

Sari kirjoitti...

Moi Päivi. Joo, kyllä se taisin minä olla, kun kävin nopeasti Plazassa torstaina. Mitäs jos laiteltais lähiaikoina viestiä, niin voitais joskus vaiks treffatta jossain kahvilassa tai jotain ;-)

Sari kirjoitti...

Ai se on lamprey, ei ollut kyllä hajuakaan tuosta, kiitos tästä.

Ja kiva kuulla, että pidät blogistani ;-)

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Seuraavalla kerralla kun tuun Saloon, niin laitan sulle kyllä etukäteen viestiä. Olis kiva tavata ja jutella vaikka valokuvauksesta ; ) Toinen Keksi -kahvilassa poikettiin nyt viime kerralla ja se oli aika ihana. Vaikka varmaan muitakin kivoja kahviloita löytyy. Kivaa viikonloppua ja ollaan yhteyksissä : )

Sari kirjoitti...

Joo, se ois kiva :-) Toinen keksi on kiva kahvila ja ollaan yhteydessä!