2012-11-29

Lovely lanterns by Leino Design

Oletko kuullut aiemmin Leino Designista? Jos et, niin nyt kannattaa höristää korviaan. Leino Design on pieni yritys Varsinais-Suomessa, joka valmistaa ruostumattomasta kotimaisesta teräksestä laadukkaita lyhtyjä skandinaaviseen makuun. Kauniita ja ajattomia lyhtyjä, joilla on materiaalin ansiosta myös pitkä käyttöikä.

Jos satut kulkemaan Helsingin suunnalla tulevana viikonloppuna voit käydä kurkkaamassa tarkemmmin heidän valikoimiaan Kampin joulutapahtumassa 1.-2. joulukuuta.

Have you heard from Leino Design before? If not it might be the time to listen. Leino Design is a small finnish company which manufactures quality finnish stainless steel lanterns. Beautiful and timeless lanterns that have a scandinavian touch and which last long since they are made with such a stron material.

If you happen to be in Helsinki during this coming weekend you can go and check their products at Kamppi Christmas happening at 1st and 2nd of December.

7 kommenttia:

Benlovesting kirjoitti...

These are so beautiful!

Sari kirjoitti...

Thank you Benlovesting ;-)

Tuija N. kirjoitti...

Siis NIIN kauniita kuvia, ja ovat lyhdytkin tosi kauniita :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Tuija N. Juu, noi lyhdyt on tosi kauniita. Kävitkö kurkkaamassa Kampin joulutapahtuman?

Tuija N. kirjoitti...

En ole ehtinyt käymään yhtään missään joulutapahtumassa! On vielä Hgin joulukadutkin katsastamatta, vaikka tässä ihan keskustassa töitä teenkin. En vain ole ehtinyt muutamaa sataa metriä "vielä enemmän keskustaan päin" kävellä. Töiden jälkeen aina hurja kiire bussille ja hakemaan natiainen päikkäristä. Ja sitten kotiin ruuanlaittoon. Ja kotiin kun pääsen, niin sieltä ei tule lähdettyä mihinkään ellei ole AIVAN välttämätön pakko. Tässä käy taas niin, että joulu on ohi siinä vaiheessa, kun mulla ehkä kenties olisi aikaa :) Pitäisköhän ihan tempaista, ottaa tytöt mukaan ja perjantain lomapäivän kunniaksi reissata junalla (kun se on tytöistä niin eksoottista) Hgin keskustaan fiilistelemään. Tosin perjantaina saattaa olla muutama muukin lomalainen liikenteessä...

Sari kirjoitti...

Moi Tuija N. Toivottavasti pääsitte perjantaina lomapäivän kunniaksi Helsinkiin vähän fiilistelemään joulutunnelmia ;-)

Minä ajattelin käydä hiukan fiilistelemässä pääkaupungin jouluhumua ensi perjantaina, kun olemme muutoinkin tulossa opiston kanssa sinne suuntaan seikkailemaan.

Maria G kirjoitti...

Ihania lyhtyjä. Kiitos mahtavasta vinkistä. t. Maria/ whitecrystalsilver.blogspot.fi