2012-11-13

Christmas wreath


Tein jo muutamia jouluisia kransseja, joista kuvan kranssi koostuu joskus aikoinaan Yhdysvalloista keräämistäni, hauskannäköisistä siemenkodista. Lisää jouluisia koristeita voit käydä katsomassa joulublogistani täältä.

Iloista viikkoa kaikille!

I've already made some Christmas wreaths for our home, and this one in the photos is made with sweetgum fruits. More Christmas decorations made by me can be found from my Christmas blog here.

I wish you all have a happy week ahead of you!

10 kommenttia:

VillaVaahtokarkki kirjoitti...

Jostakin tänne seikkailin...Todella kauniin kranssin olet tehnyt. Hetkisen täällä viivähdin nauttimassa kauniista kuvistasi ja päätin jäädä:)

sanna kirjoitti...

Voi kuinka kaunis kranssi. Mitä olet suihkuttanut sen päälle?

Sari kirjoitti...

Hei VillaVaahtokarkki ja kiva, kun tulit käymään sivuillani ja tykkäsit ;-) Kranssit ovat aina olleet suosikkejani ja niitä on melko helppo tehdä itsekin, vaatii vaan vähän aikaa niitä värkätä ;-) Oikein mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Hei Sanna ja kiitos ;-) Liimasin kranssin pinnalle valkoista hilettä. Eli siveltimellä ohut kerros liimaa ja sitten vaan hilepurkista hilettä päälle. Vähän on sellaista sottaista puuhaa, joten kannattaa olla joku sanomalehti tms. alla, jos tekee tuota hilekoristelua. Mutta kannattaa kokeilla, tulee ihan kivannäköistä, jos tekee esim. männyn kävyistä samantyylisen kranssin.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kranssi :)

Jos voi esittää postaustoiveen, niin mua kiinnostaisi tietää, miltä tuntui palata Suomeen vuosien jälkeen.

Aihe on henkilökohtainen ja ymmärrän, jos et haluaisi aiheesta avautua. Olisi vain mielenkiintoista tietää kohtalotovereiden kokemuksista.

Muutimme Suomeen 2 vuotta sitten ja edelleen on ulkopuolinen olo. Mies osuvasti sanoi, että olen kuin native foreigner. Haluaisin saada sen saman kipinän ja draivin takaisi n, kuin mitä mulla oli nuorena ennen lähtöä maailmalle. Että on huippua olla suomalainen ja mitä kaikkea kivaa Suomessa voikin tehdä: opiskella, harrastaa, vaikuttaa yhteiskunnassa jne.

Sulla on selvästi monta rautaa tulessa ja teidän koti on kaunis fuusio amerikkaa ja suomea :)

Sari kirjoitti...

Hei anonyymi ja kiitos kommentistasi. Ja kiitos esittämästäsi postaustoiveesta, laitetaan korvan taakse ;-) Et ole muuten ensimmäinen, joka tätä toivoo ja olen asiaa tuumaillutkin, mutta en ainakaan vielä ole aihetta sen enempi täällä avannut.

Itsellä on ollut melko tapahtumarikas vuosi ja siihen mahtunut sekä iloa että surua. Ja toisaalta olen myös tehnyt sen päätöksen, etten täällä ruodi kauhean henkilökohtaisia asioita, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos tuohon aiheeseen kuiteskin palaan.

Sen verran voin heti kertoa, että kyllä tämä sopeutuminen on vienyt ja vie aikaa ja ihan samalla tavalla tunnen minäkin joskus itseni ulkopuoliseksi omassa maassani. Mutta minua on helpottanut se, että olen päässyt opiskelemaan alaa, joka todella kiinnostaa minua suuresti ja vaikka tulevaisuudessa tekisin tätä hommaa vaikka edes osa-aikaisesti, niin se antaa jo paljon.

Tunnustan ajoittain ajatusteni karkaavaan edelleenkin pitkäaikaiseen kotimaahamme ja saatan joskus havahtua siihen, että haaveilen sinne paluustakin. Mutta toisaalta elämä on nyt täällä ja jos kovin paljon haikailee mennyttä, ei pysty oikein elämään tässä hetkessä.

Syksyt on tietty vähän haastavia, kun energiataso on ihan nollassa ja päivät on lyhyitä ja tällä hetkellä myös tosi harmaita. Mutta päivä kerrallaan ja kohti jouluhan tässä jo kovaa kyytiä mennään.

Olen myös huomannut, että matkustelu ja erilaisissa tapahtumissa käyminen ja erilaisten asioiden kokeminen tuo paljon iloa. Pitää vaan koettaa löytää täältä Suomesta niitä asioita, joita silloin aikoinaan ulkomailla asuessa kaipasi. Moni asia täällä on kuitenkin paremmin, sen vaan meinaa välillä unohtaa.

Kaikkea hyvää sinulle ja mukavaa joulun odotusta!

Tiina kirjoitti...

En ole ollut mikään kranssien ystävä, mutta toi on todella kaunis. Sopivan yksinkertainen ja silti todellinen katseenvangitsija.

Kaipaatko ultrakevyttä kassia?
http://malnaalma.blogspot.com

Terveisin,
Tiina

Kamomilla kirjoitti...

Onpa hauskan näköisiä!!

Sari kirjoitti...

Hei Tiina ja kiitos kommentistasi. Kransseista saa tosi kauniita, kun niitä tekee juuri luonnonmateriaaleista. En minäkään pidä kovin hörhelöisistä tai värikkäistä kransseista, yksinkertainen on kaunista, vaikka muhkeutta ja koko saakin olla ;-) Ja ahaa, käynpä vilkaisemassa, millaisesta ultrakevyestä kassista on kyse.

Hei Kamomilla ja kiitos, eikös vaan olekin aikas vinkeitä pompuloita... ;-)

Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Itse saavuin juuri (klo on pian 01:00) opiskeluihini liittyvältä dokkarin yökuvauskeikalta ja huomenna taas jatkuu puolelta öin ja sitten pitäisikin jaksaa valvomista aamukolmeen tai neljään. Kääk, mitenhän vanhan käy... ?

Tuija N. kirjoitti...

Siemenkodat ovat tosi kivan näköisiä. Tiedätkö minkä kasvin/puun ne ovat? Jos mä kuvittelin olevani hassu, kun raahasin jostain etelänmailta kassillisen pinjankäpyjä kotiin, niin sä taidat pistää paremmaksi :)

Sari kirjoitti...

Moi Tuija N. Englanniksi noita sanotaan sweet-gum fruiteiksi ja puut ovat sellaisia melko tavallisen näköisiä lehtipuita, joita kasvoi mun lenkkipolun varrella vaikka miten paljon. Haa, kuule, mulla on myös ihan pikkuisen verran jättisuuria käpyjä, joita kanssa tuli kerättyä... ;-) Ja sit raahasin vielä Californiasta sellaisia noin puolimetrisiä käpyjä, joita keräsin eräältä road tripiltä... Että joo, kaikkea sitä...