2012-10-30

Halloween


Hei vaan kaikille! Blogissani on ollut hiljaisempi jakso, sillä meillä on ollut opinnoissa viime viikkoina aika kova tahti ja sen lisäksi erinäiset kuvauskeikat ovat pitäneet minut kiireisenä. Mutta jotain kivaakin on sentäs ennätetty järjestää ja lauantaina meillä oli naapuriperheen kanssa hauskat Halloween-juhlat.

Tein juhliin hauskoja Halloween-aiheisia kakkutikkareita, jotka hävisivät nopeammin kuin olin arvellut. Lisää juhlista ja kakkutikkareiden ohjeista voit lukea täältä.

Hey you all! My blog has had a quiet period, since we have had some pretty tight schedules with our photography studies and I have also been busy with all kinds of photo sessions. But we have had enough time to arrange some fun and on Saturday we had Halloween party with our neighbours.

I made some Halloween themed cake pops for the party and they were gone sooner than I thought. You can go and read more about the party and these cake pop recipes here.

5 kommenttia:

Tuija N. kirjoitti...

Onpa hauskannäköisiä haamuja. Varmaan aika kova homma tehdä?

Sari kirjoitti...

Moi Tuija N. Itse asiassa nämä eivät mielestäni ole mitenkään vaikeita tehdä, hiukan aikaahan näissä menee, kun ensin tehdään kakku ja siihen sitten lisäillään jotain notkistetta.

Mutta tuo koristelu ja etenkin haamujen teko oli aika helppoa. Tuo massa muovautuu tosi helposti ja oli nopeampi kuin suklaan kanssa dippailu, kun suklaa valuu ja sitä saa odotella, että jähmettyy vähän, ennen kuin laittaa tarjolle.

Kurkkaa ohjeet tuolta joulublogin linkistä, jos kiinnostuit. Meillä ainakin pikkuneiti tykkää näistä tosi paljon ja naapurin pojatkin söi näitä posket lommolla ja me vanhemmat myös... Vanhempien kakkutikkareihinhan voi lisätä vaikka jotain likööriä tms., niin saa vähän kicksiä makuun ;-)

Pepi kirjoitti...

Moi Sari!
Piti tulla linkittymään tännekin uudestaa, lopetin loppukesällä vanhan blogini, ja hukkasin silloin kaikki huis pois...linkityksiä myöten, nyt sitten joutessani kasailen uuteen blogiini vanhoja takaisin ☺

Mukavaa viikonloppua ja isänpävää teidänkin suuntaan!

ps. kiva tuo sun uusi kuva :)

Sari kirjoitti...

Moi Pepi ja kiva, kun tulit piipahtamaan blogissani. Kiitos samoin mukavaa isänpäivän iltaa sinnekin suuntaan!

Elli kirjoitti...

Miten hienoja! :D