2012-10-16

Outside


Syyslomamme on ollut täynnä ulkoilua ja yhdessäoloa. Ulkona on niin kaunista, kun ruskan värit ovat vielä täällä. Tänään tosin lehdet ovat saaneet kovaa kyytiä sateen ja tuulen mukana.

P.S. Muistat ehkä joulublogini Kotilieden webbisivuilla jo kolmelta aiemmalta vuodelta. Tänään aukesi jo ensimmäinen joulublogin luukku samoilla sivuilla, käy ihmeessä kurkkaamassa täällä.

Our Fall break has been full of outdoor activities and spending time together with our family. It's so beautiful outside, now that the fall foliage is still here. Though today all the leaves have been all over the place due to the windy weather and the rain.

P.S. You may remember my Christmas blog at Kotiliesi web pages from previous three years. Today opened the first window of my Christmas blog at those pages, you can check it out here.

11 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Ihania kuvia, olettepa saman näköisiä! :)

Kiva juttu tuo joulublogi, innolla tulen seuraamaan! :)

Sari kirjoitti...

Hei Kamomilla, samaa näköä on kai joo, vaikkakin neiti näyttää mielestäni enempi isältään - onneksi ;-) Ja kiva juttu, jos tulet seuraajaksi joulublogiini ;-)

Kati kirjoitti...

Me myös on oltu paljon ulkona ja metsässä lomalla, täällä alkaa olla parin pakkasyön jäljiltä puut paljaat. Odotan jo lunta ja sinivalkoista viileää. Kiitos joulublogi vinkistä, minulle se on uusi tuttavuus. Odotetaanpa joulua siis yhdessä :) Ihanaa syksyä teille ja Lumille silitykset!

Heidi kirjoitti...

Kiva kuva susta ja sun tyttärestä :) Eilen just pähkäilin, että kirjoitatkohan tänäkin vuonna joulublogia. Ihanaa, että kirjoitat. Täytyykin käydä kurkkaamassa ensimmäinen luukku :) Iloista keskiviikkoa!

Tuija N. kirjoitti...

Hihii, jo odottelinkin joulublogiasi :)

Sari kirjoitti...

Hei Kati. Meillä jäi ulkoilut tänään vähemmälle, kun istuimme neljä tuntia autossa kohti kotia ajaessamme. Täällä oli kaunis ilta, mutta nyt tuntuu taas ropisevan vettä. Ja lehdet ovat alkaneet tippumaan puista oikein urakalla - talvi tulee...

Ja kiitos, Lumpparille annoin puolestasi extra-rapsutukset ja sitä valkeaa lunta alkaa jo tässä toivomaan itse kukin, mieluummin kuin sadetta tai räntää.

Käy ihmeessä kurkkaamassa joulublogini, jatkoa seuraa joka tiistai ;-) Ensi viikolla tiedossa jo ekat syksyiset reseptit ;-)

Moi Heidi ja kiitos kommentistasi. Meillä oli neidin kanssa hauskaa, kun saatiin yhtäkkiä päähämme kellahtaa lehtien päälle köllimään. Ja neidillä oli muuteskin varsin hauskaa kuralätäköissä siihen saakka, kun farkut kastuivat totaalisesti...

Kivaa, jos saan sinut tänäkin vuonna joulublogin seuraajaksi. Ensi viikolla jo ekat reseptit tiedossa, syksyisiä helppoja herkkuja ;-)

Tuija N. Kiva kuulla, että olet jo odotellut joulublogia - siellä se taas starttaili Kotilieden webbisivuilla - käy ihmeessä kurkkaamassa ja kommentoidakin mieluusti saa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva äidistä ja tyttärestä!
CalGirl

Sari kirjoitti...

Kiitos CalGirl ;-)

Jutta kirjoitti...

Ihanan syksyisiä kuvia! Täällä onkin jo kaikki lehdet tippuneet ja loskaakin satanut :)

Anne-Marie kirjoitti...

Joulublogia seuraillaan ;-)

Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Hei Jutta ja kiitos kommentistasi. Nyt on lehdet tippuneet täälläkin puista, johtuen pakkasista ja lumipeitteestä. Tosin taitaa tuo lumikin jo pian sulaa, ulkona sataa tälläkin hetkellä vettä...

Hei Anne-Marie, kiva juttu, huomasinkin kommenttisi joulublogissa ;-) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne, on ollut tässä niin paljon kaikenlaista ohjelmaa, etten ole ennättänyt täälläkään pyörähtää. Vaan nyt koetan saada tännekin jotain uutta postausta aikaiseksi. Palaillaan!