2012-12-09

Photoshoot with children


Sain ilokseni kuvata naapuriperheen lapsia heidän tuleviin joulukortteihinsa ja olihan meillä kuulkaa hauskaa. Pakko sanoa, ettei kolmen eri ikäisen muksun ohjaaminen ole ehkä IHAN sitä helpointa hommaa ja kyllä vaan, välillä oli pipot silmillä tai yksi istui, kun toinen seisoi tai toisella oli silmät kiinni ja kahdella katseet ihan eri suuntiin... ;-)

For my joy I had a chance to photograph our neighbours children for their Christmas cards and boy we had fun. Have to say that it's not necessarily easy task to try and direct three children who belong to different age groups, and yes, at times one had his hat covering his eyes or one sat when one was standing or one had his eyes shut and two others were looking at different directions... ;-)Mutta sain kuiteskin tallennettuja kamerallani ihan hauskoja ilmeitä ja kyllä nämä lapset ovat niin kivoja kuvattavia, että saatat hyvinkin nähdä heitä täällä blogissani joskus toistamiseenkin... ;-)

But I managed to capture some pretty funny faces and they are all so much fun to photograph that you may see them here in my blog again someday... ;-)

8 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Ihanat! Kyllä se on haastavaa. Sain juuri kyselyn 7 lapsiselta perheeltä...Perhekuvaus.. huhu. osaankohan ottaa haasteen vastaan?

Sari kirjoitti...

Moi Kamomilla. No huh huh, 7 lapsinen perhe voikin jo olla aika vinkeä, mutta varmasti toisaalta myös tosi mukava kuvattava!

Tämä oheinen kuvausjuttu oli lyhyt, mutta hauska kuvaustuokio. Pikkuneitikin oli juuri herännyt päikkäreiltä, mutta ihmeen virkeä jaksoi olla. Lunta vaan oli ihan hirmusti ja lapset peuhasivat lumessa niin, että lunta oli kyllä sitten ihan kaikkialla ;-)

Tuija N. kirjoitti...

:)

Sari kirjoitti...

Tuija N. mä arvaan, että sulla saattaa olla samankaltaisia kokemuksia omien muksujen kanssa... ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Huh! Voin kuvitella! Tuntuu että omassa kahdessakin on tekemistä. Monessa kuvassa näkyy yhden naama ja toisen kantapää kun joku on jo vilistämässä ulos kuvasta. Onneksi on digikamera, iso muistikortti ja photoshop!

Mukavaa joulun odotusta!

CalGirl

Sari kirjoitti...

CalGirl, siis todellakin ;-) ;-) Hauskaa oli, vaikka huomasin jo heti alussa, että okkei, tää voi olla pieni haaste, kun muksut jo heti alusta alkaen kurkkaili eri suuntiin ja kohta oli pipo toisen naaman edessä ja sitä rataa...

Mutta nää on ihan hauskoja juttuja tällaisetkin välillä tehdä. Lasten kanssa ei ainakaan voi mennä liian vakavaksi pönötykseksi toi kuvaushomma.

Tuija N. kirjoitti...

Just näin. Kun toisella on hyvä ilme ja asento, niin johan toisella on silmät kiinni tai iso irvistys tai muuten vain on liikantanut johonkin suuntaan. Ja jo etukäteen sorry, tulet saamaan tänäkin vuonna kuvamuotoisen joulutervehdyksen, joka on aikas kaukana sun kuvauksista. Kohta en enää kehtaa näitä tekeleitäni teille lähettää, ehkä jo ensi vuonna saatte Tiimarin joulukortin. ;)

Sari kirjoitti...

Tuija!!! Nyt olet kyllä ihan höperö! Sun lähettämät kortit on aina olleet tosi hyvin toteutettuja ja niistä näkee just mainiosti, kuinka lapset on kasvaneet. Siis tuollaiset Tiimarinkortti höpötykset voit heti unohtaa!

Ja kyllä kuule näissäkin kuvissa ja monissa muissa kuvissani olisi paljon parantamisen varaa, kun vertaa monien muiden kuvaajien otoksiin ;-)