2012-10-02

Fiskars


Kävimme viime viikolla Fiskarsissa koulun kanssa. Sää oli kolean syksyinen, mutta kaunis. Vietimme siellä muutaman tunnin ja kuvasimme. Juuri ennen lähtöä kävin vielä viehättävässä Petris Chocolate Room suklaapuodissa/kahvilassa juomassa kupposen teetä ja nauttimassa palan kolmen suklaan kakkua. Oli hyvää!

We went to Fiskars last week with our school. The weather was a bit chilly like it is in the fall, but it looked so beautiful there. We spend couple of hours there photographing. Just before we left back to school I went to this charming Petris Chocolate Room chocolate shop/cafe to have a cup of tea and to enjoy a piece of three chocolate cake. So good!

13 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kivasti olet tallentanut tuon jo hieman uinuvan tunnelman mikä Fiskarssissa jo on :) Vadelmatryffelikakkua kannattaa maistaa kanssa, nam :D Iloista alkanutta viikkoasinulle Sari!

sanna kirjoitti...

Aivan mahtavan näköinen paikka ja mitä ihania valokuvia olet tallentanut sieltä. Olen ihan ihmeissäni kuinka joku voi ottaa moin mahtavia kvia!

Kirsikka kirjoitti...

Ihania kuvakulmia! Samassa paikassa kävimme mekin kesällä teetä juomassa ja kakkua syömässä. Ihana paikka, koko Fiskars!

Anonyymi kirjoitti...

Huomasitko, että kuvien asettelusta tulee hauska efekti, ihan kuin toi auringonkukan varsi jatkuisi ja jatkuisi kun kaksi kuvaa siinä alla on niin, että keskellä on rako ja se varsi osuu melkein samaan linjaan. :)

Fiskars on ihana.

Sari kirjoitti...

Heidi, Fiskars on minusta ehkä kauneimmillaan tuollaisena uinuvaisena, niin kuin sanoit. Tulin puotiin hiukan siiinä toivossa, että olisin tavannut siellä erään blogituttavani... :-)

Mutta ehkä käväisen siellä taas tässä joskus lähiaikoina ja kokeilen tuota vadelmatryffelikakkua, jota kyllä tämä Ninakin suositteli. Suklaan ystävänä en kuiteskaan voinut mitenkään vastustaa kolmen suklaan kakkua ja se oli aivan mielettömän hyvää!

Hei Sanna ja kiitos kauniista kommentistasi. Fiskars on todella kuvankaunis paikka, jossa voisi kävellä tuntitolkulla kamera kädessä ja silti löytäisi uutta kuvattavaa.

Hei Kirsikka, ihana on paikka ja joulun alla taas viimeistään tuonne pitää päästä. Siellä on kaikenlaista kivaa tapahtumaa ennen joulua.

Ja tuo suklaapuoti - oi joi!

Hei anonyymi, en muuten ollenkaan huomannut tuota kukan varsi efektiä, aika hauska :-) Ja just näin, Fiskars on ihana paikka!

Kamomilla kirjoitti...

Ihania postauksia, ja ihania kuvia olet taas laittanut!! me like!

Sari kirjoitti...

Kiitos Kamomilla. Tällaiset kommentit aina lämmittävät mieltä. Olen kuvannut viime viikkoina ihan hirmusti, etten meinaa saada aikaiseksi edes postata kaikkea. Hirmuinen tahti meillä tänä vuonna opistolla, mutta se on ihan hyvä se. Mukavaa lokakuun alkua sinulle!

Sari kirjoitti...

Oho, ihan säikäytti toi uusi profiilikuvani... Minä se vaan olen, itsellekin tiedoksi ;-)

Merja kirjoitti...

Petrin kakut on NAM!

Sari kirjoitti...

Merja, niin kyllä ovat! Saataispa meidänkin "kylälle" samanlaisia kakkuja tarjolle, niin olisin heti vaki-asiakas... ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Kauniita kuvia,juuri sellaisia ihanan uinuvia!

Kakkukin näyttää kivalta ,nam ;-)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie ja kiitos. Fiskars on syksyisin hiukan tuollainen uinuvan oloinen paikka, mutta itseäni siinä viehättää syksyisin juuri tuo seikka. Ja suklaakakku on aina varma valinta ;-)

Petriina kirjoitti...

Oijoi, aivan ihania tunnelmia olet tallentanut.

Muutenkin, kuvasi ovat kauniita ja kiinnostavia !