2012-09-26

Street musician
Perjantain aikana tapasin hyvin erilaisia ihmisiä Helsingin kaduilla. Yksi kiehtova tuttavuus oli tämä pietarilainen katusoittaja Fedor, joka soittaa niin kaunista musiikkia vanhoilla pulloilla. Siis ihan oikeasti, tätä taiturointia oli tosi kiehtovaa katsella ja kuunnella.

During that Friday I met very different kind of people on the streets of Helsinki. One charming acquaintance was this street musician Fedor from St. Petersburg who plays such a nice music using old bottles. And I really mean it, this was something very charming to watch and listen.

5 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Hienot kuvat.Olen tuollaista pullosoitintaa myös jossain nähnyt;jännä soitin!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Sari,
Ihania kuvia !!!! Älä ihmeessä jätä sisustuskuvia postaamatta sillä makuuhuone oli aivan ihana! T. Sukulainen Nina

Sari kirjoitti...

Hei Yealian. Itse en ole aiemmin törmännyt tällaisiin soittajiin, oli tosi mielenkiintoista seurattavaa/kuunneltavaa. Jotenkin hän oli niin persoonallisen näköinenkin hatussaan ja vanhanaikaisessa puvussaan.

Hei Nina ja kiva, kun jätit kommenttia. Laittelen varmasti taas jossain kohtaa sisustuskuviakin tänne, nyt vaan on tämä ihmiskuvaus niin pinnalla (koulussa nyt paljon kontaktikuvausta jne.), että se näkyy täällä blogissanikin. Ollaan yhteyksissä ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Kuunnellut olen myös hyvän tovin kyseistä soittajaa ja kyllä, erittäin kaunista kuultavaa!

-Heidi-

Sari kirjoitti...

Moi Heidi, oli kyllä kaunista kuunneltavaa ja satuitko huomaamaan, kuinka hienostuneesti hän soitti pulloja niin keveästi koskettaen. Oli aika vinkeää seurata hänen taiturointiaan ;-)