2012-10-08

Lovely store Laurelin
Olin viikonloppuna Sekaisin Salosta messuilla ja siellä bongasin ihanan putiikin nimeltään Laurelin. Ihastelin pitkään heidän tuotevalikoimaansa, napsin hurjan määrän kuvia ja päädyin lopulta siihen, että haluan esitellä Laurelinin valikoimissa olevia tuotteita myös teille lukijoille.

Laurelinin valikoimissa on lastentarvikkeita ja -leluja laidasta laitaan. Omia suosikkejani olivat kaikki kärpässieni- ja pöllöaiheiset jutut, joista matkaani lähti Zoo-sarjan pöllökylmälaukku, kärpässieni-kirppupeli, pari purkkia ihania laastareita sekä vielä eri hieno Suuri taiteilukirjan tyttärelle joululahjaksi. Valikoimiin kuuluu myös luontoystävällisiä puhdistustuotteita sekä kestovaippoja. Laura on leppoisa ja iloinen Laurelinin omistaja, jolta löytyy hurjasti tietoutta kaikista tuotteista ja niiden eri funktioista.

Käy ihmeessä tutustumassa lähemmin valikoimiin Laurelinin nettisivuilla. Laurelin löytyy myös Facebookista, jossa meneillään pieni äänestys, jonka haluat ehkä myös käydä vilkaisemassa.

I went to Sekaisin Salo fair this weekend and there I found out about this lovely store Laurelin. I admired their products for quite some time and ended up taking a bunch of photos. And now I want to share some of their products with all you readers.

Laurelin sells lots of childrens products and toys. From which m favorites were all those amanita mushroom and owl themed products, from which I ended up buying an owl cooler from Zoo, an amanita mushroom tiddly winks game, couple of their cute band-aid tins and a giant artist book to hide from our daughter until Chrismas. Among childrens products they also sell ecologically friendly cleaning products as well as cloth diapers. Laura is chatty and happy owner of Laurelin who is glad to tell you more about the products.

You can go and check their selection from Laurelin web pages. Laurelin is also in Facebook, where their have a voting going on, so you may also want to check that out.

4 kommenttia:

Ma-Ri-A kirjoitti...

Heippa ja kiitos mahtavasta blogista sekä huippuhienoista kuvista, joita on ilo katsella :)

Itsekin kuvailen jonkun verran ja jonkun verran olen joutunut kuvausintoani hillitsemään, sillä melko monissa paikoissa ei saa kuvata. Oletko itse kohdannut tilanteita/paikkoja, joissa et ole saanut kuvata ?

Kysytkö yleensä luvan kuvaamiseen tai kerrotko mihin tarkoitukseen ne tulevat jne. ?

Sari kirjoitti...

Hei MaRiA. Ja kiitos kommentistasi. Suomessa saa suht vapaasti kuvata ainakin kadulla, sillä täällä ei tarvitse kysyä lupaa katukuvaukseen. Tietty mitään halventavaa kuvaa ei saa ottaa tuntemattomistakaan ihmisistä ja jos aikoo julkaista esim. lähikuvia, niin kannattaa kysyä lupa.

Erilaiset maksulliset tapahtumat on myös sellaisia, joihin tarvitaan lupa ja mulla on nykyisin tapana ensin kysyä, että saanko ottaa kuvia, jos kuvaan esim. lähikuvaa ihmisistä eri tapahtumissa jne. Museoissa ja taidegallerioissakin on hyvä varmistaa, että kuvaaminen on ok ja se, että niitä voi julkaista, jos vaikka tänne blogiin haluaa kuvia laittaa.

Joskus tulee vastaan tilanteita, että minulle sanotaan, ettei kuvaaminen ole mahdollista. Nämä ovat olleet yleensä liikkeitä, joissa olisi ollut kiva kuvata jotain sisustushärpäkettä tai muuta kivaa. Jotkut isot ketjut eivät anna kuvata myymälöitään ja jotkut tavaratalot/kauppakeskukset eivät salli kuvaamista tiloissaan.

Joskus yksityishenkilötkään eivät halua, että heitä kuvataan esim. kadulla ja silloin kyllä jätän kuvaamatta tai kuvan julkaisematta.

Tosi hyvä kysymys, josta heräsi heti vastakysymys, että missä sinä olet törmännyt tilanteisiin, joissa sinua on kielletty kuvaamasta?

Anne-Marie kirjoitti...

Olipa pirtsakan näköinen kauppa!
Nuo pöllöjutut on aivan ihania!
Ostin meille pöllölautaset "vierasvaraksi".Muut pöllöjutut olisivat varmaan vaatineet selityksiä ;-) Kun meidän "vauvakin" on jo ekaluokkalainen !

Pitää odotella sitten joskus kun saa lapsenlapsia,niin sitten saa hullaantua ..heh..

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie. Juu, tää oli ihan se heidän messuständi, joka oli täynnä kaikkea ihanaa hipelöitävää. Pöllöt ja kärpässienet on kyllä ihania, etenkin näissä kaikissa lastentuotteissa.

Joo, lapsenlapsille sit viimeistään... ;-)