2012-09-09

Picking up lingonberries


Sunnuntaimme oli ohjelmaa täynnä. Tyttären jalkapalloliigan loppuottelua ja sen jälkeen pientä juhlaa lähiravintolassa. Ja ihan kuin se ei olisi ollut tarpeeksi, suunnistimme vielä illan suussa koko perheen voimin lähimetsään. Puolukoita poimimaan ja kylläpä se vaan olikin mukavaa puuhaa.

Perheen pienin oli ensin hiukan ikävystyneen oloinen, kunnes hoksasi, että voi hyvin leikkiä metsässäkin - vaikkapa oksilla ja kävyillä.

Our Sunday was filled with activities. Last game of our daughters soccer league this summer and after that a little party at a local restaurant. And like that wasn't enough we went to a forest close to us to pick up some lingonberries. And boy that was fun.

Our little one was a bit bored at first until she realized that she can play in the forest too - e.g. with sticks and cones.

7 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Ahkera olet.

Sari kirjoitti...

Hei Hannelen paratiisi - no jaa, nyt pitää kyllä heti korjata, että valitsin metsäreissun juoksulenkin sijaan... Mutta oli oikeasti tosi kivaa olla puolukassa :-) Ei lopulta meinattu malttaa lähteä kotiin, kun metsä oli puolukoita punaisenaan. Mutta jälkikasvu piti huolen, että jossain kohtaa matkasimme takaisin...

Tuija N. kirjoitti...

Marjojen poimiminen on ihan yhtä hyvää kuntoilua kuin juoksukin. Joutuu kyykkimään, tasapainottelemaan ja marjakorin täyttyessä tulee pientä voimaharjoitteluakin :)

Yaelian kirjoitti...

Ihanat kuvat! Pääsispä puolukkaan! No,pääsin sentään mustikkaan tänä kesänä;D

Anne-Marie kirjoitti...

Katselin monen postauksen kuvat vasta nyt ja aivan ihania kuvia!!
Tuo ylin auringonkukka kuva todella kaunis!!Rakastan auringonkukkia!!!

Meilläkin nuorin pyörähti äsken metsässä ja toi mukanaan litran puolukkaa.Siivosikin ne ihan itse ;-)
Pitäisi varmaan mennä poimimaan niitä ihan kunnolla.

Omenapiirakka näytti todella hyvältä! Täytyypä kokeilla..

Mukavaa viikon jatkoa!

Omziin kirjoitti...

Suomi ja Suomen ihanat metsät <3

http://pretty-updates.blogspot.com/

Sari kirjoitti...

Moi Tuija N. Joo, niin on. Eilenkin meinasin rynäistä ihan kunnolla tuolla lähimetsässä, kun bongailin sieniä ja en katsonut kunnolla jalkoihini ryteikössä...

Hei Yaelian ja kiitos. Mustikkametsään pääsykin on varmasti elämys, kun asuu kaukana Suomesta. Kyllä minua itseäkin edelleen osaa hämmästyttää nämä metsät ja kaikki nuo ihanat marjat ja sienet, joita sieltä voi kerätä.

Hei Anne-Marie ja kiitos kommentistasi. Auringonkukat ovat kyllä kauniita minustakin.

Voi että, teillä on ahkera nuorimmainen. Meillä sai kyllä kovasti taivutella neitiä poimimaan, touhusi metsässä vaan kaikkea muuta... Kannattaa muuten kokeilla tuota omenapiirakkaa - helppo ja hyvä resepti. Tietty nää on ihan makukysymyksiä, mutta meillä tuo vaniljarahka on ihan ykkönen nykyään leivonnassakin.

Hei Omziin ja niinpä juuri - Suomi ja Suomen metsät ovat ihania ja näin syksyllä kauneimmillaan, kun ruska alkaa jo olemaan täällä etelässä pian parhaimmillaan.