2012-08-09

Ukkopekka revisited





































Meille tarjoutui tilaisuus vierailla höyrylaiva Ukkopekalla vielä toistamiseen. Tällä kertaa kyseessä oli iltaristeily kauniille Loistokarin saarelle, jossa söimme maittavan ja monipuolisen illallisen. Loistokarilla oli myös mahdollisuus tutustua Loistonvartijan entisöityyn mökkiin, tanssahdella ulkosalla tanssiorkesterin tahdittamana ja lopuksi paluumatkalla lauleskella Ukkopekan lauluvihkosta monia tuttuja sävelmiä saman tanssiorkesterin säestämänä.

Aivan ihana iltaristeily Airiston maisemissa, jolle on mahdollista osallistua vielä elo-syyskuun aikana. Katso tarkemmat tiedot Ukkopekan webbisivuilta.

We got a chance to visit steamboat Ukkopekka again. This time we went to an evening cruise to this beautiful Loistokari island, where we ate a tasty and versatile dinner outside. Guests also had a chance to visit the old cottage where the lightkeeper used to live and dance outside. On the way back home you can also sing many well known songs among the dancing band.

Such a lovely cruise on Turku Archipelago, where you can still go during August and September. You will find more information from Ukkopekka webpages.

9 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Ihania kuvia! Ihania ruokia! Ihana Airisto <3

Martti Ojama kirjoitti...

Viimeks keväällä jäin kaipaamaan näitä kuvia edellisestä laivamatkasta.

Hienosti nyt on saatu tunnelma vanhasta laivasta ja saaristosta, juuri korjattuna niillä kaipaamillani lisäyksillä edellisiin.

Eniten pidän kuvista 1-3, 5, leipäkorikuva, saari kokonaisena, loistokari, laivanperä ja osa ruokakuvista.

Täytyy myöntää, että rupesi itseäkin merimatka kiinnostamaan. Tuolla olen vuosia sitten perheen kanssa tullut itsekin käyneeksi, ehkä 8v sitten. No ehkä tyydyn kuitenkin tyylittömään Tallinnan laivaan.

Sari kirjoitti...

Hei Pike. Ruoat oli aivan ihania tuolla iltaristeilyllä ja tuo karunkaunis pieni Loistokarin saari oli tosi kiehtova. Ja jos vielä tanssijalkaa vipattaa, niin pääsee myös hiukan tanssahtelemaan, jos niin tahtoo ;-)

Hei Martti. Ja kiitos kommentistasi. Oli kyllä oikein mukava risteily ja kuvia tuli napsittua kyllä kovasti. Näistä kuvista mielestäni välittyy hyvin illan tunnelma ja se, että matka oli varsin leppoisa ja rento. Turun saaristo on kyllä ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja tuo iltaristeily Loistokarille mieleenpainuva ja lämminhenkinen. Lisäksi Ukkopekan henkilöstö on mukava ja palvelu pelaa. Niin ja ruoka ihan mielettömän hyvää!

Kamomilla kirjoitti...

Ihanalta näyttää, mukava tunnelma ja kauniit kuvat!!

Sari kirjoitti...

Kiitos Kamomilla kommentistasi. Tunnelma oli niin laivalla kuin saarellakin leppoisa ja se on kiva, jos se välittyy myös kuvista ;-)

Anne-Marie kirjoitti...

Kauniita kuvia ja tunnelmaa!

Kiva,että olet palannut ;-)

Sari kirjoitti...

Kiitos Anne-Marie. Täällä ollaan taas, vaikka tahti on nyt kesällä aika hidasta. Lomaa on vielä jäljellä minulla ja miehellä, vaikka jälkikasvu aloittikin koulunsa tänään.

Riikka kirjoitti...

voi miten ihania kuvia taas. Kuvista päätellen nautinnollinen kesäinen laivaretki !

Sari kirjoitti...

Kiitos Riikka ja kyllä oli oikein kiva ja kesäinen laivaretki. Hiukan alkoi pilviä kertymään, kun pääsimme Loistokarille, mutta säästyimme kuitenkin sateelta ja ilta oli muutenkin lämmin ;-)

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

P.S. Lisään tänne tänään uusia kuvia, joissa aihe liittyykin sitten ihan johonkin muuhun, nimittäin sisustamiseen ja asumiseen.