2012-08-22

Bedroom revisited


Laitoin tänne vielä muutaman kuvan makuuhuoneemme nykyisestä ilmeestä. Eli päiväpeitto vaihtui nyt mustaan (!) kirppislöytöön ja garage salesta muutamalla taalalla ostamani musta piironkikin päätyi nyt makkariin. Siihen olen jossain vaiheessa vaihtanut Anthropologien nupit. Kannoin makkariin yläkerrastamme myös nuo pehmeät tuolit, jotka olen joskus ostanut amerikkalaisesta Marshallsin outletista.

Pöytälampun raahasin Tukholman reissulta, missä päädyin ostamaan useammankin lampun kirppareilta. Siis meidän makkari taitaa ollakin enempi tai vähempi sekoitus kirppis- ja poistomyymäläjuttuja. Saa kertoilla, mitä tuumailee tästä tummemmasta ilmeestä. Toimiiko vaiko eikö... Vähän tiukkaahan tuolla jo tekee, että ei ehkä ennää mitään huonekaluja tuonne ainakaan passaa tunkea... ;-)

I put some more photos of the new look in our bedroom. Coverlet is now a black (!) find from a local flea market and that little chest of drawers I have bought from garage sale for couple of dollars also ended up there. I have changed the knobs at some point to those pink Anthropologie ones. I also carried two soft chairs from upstairs which I have bought from a Marshalls outlet in U.S.

I brought that table lamp from our visit to Stockholm, where I ended up buying several lamps from flea markets. So I guess our bedroom is more or less a mixture of flea market and outlet finds. You can tell me straight what you think about the darker look of our bedroom. Like does it work or not... It looks a bit tight there already, so perhaps no more furniture to that space... ;-)

11 kommenttia:

Tibs kirjoitti...

ihana!
Entinenkin oli kaunis, mutta tassa on jotenkin ei-suomalainen tunnelma...amerikkalainen ehka? Pinkki tuoli on upea lisa ja musta paivapeite ei tallaiseen sisustukseen ole kovin tyypillinen mutta antaa kivasti ryhtia.

Sari kirjoitti...

Hei Tibs ja kiitos kommentistasi. Nuo pinkit tuolit ovat minun lempparini ja meidän kissan, joka tykkää myös kölliä noilla tuoleilla. Ja kiitos, en ole edes hoksannut, että makkarissamme olisi nyt jollain tavalla ei-suomalainen tunnelma ;-)

Minäkin vähän ensin hiukan jännäsin tuota mustaa päiväpeittoa, et kuinka mallaa, mutta uskaltauduin sen kuiteskin laittamaan ja tykkään kyllä itse kovin paljon. Ja näin syksyllä halusin vaihtaa vähän tummempiin väreihin.

Anonyymi kirjoitti...

Noi pinkit tuolit on tosi kivat!

Sari kirjoitti...

Kiitos :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihana tuoli!

Teillä on kaunis ja viihtyisä koti :)

Anonyymi kirjoitti...

Tummat sävyt näyttää just hyvältä ja tuoli on kuin kirsikkana kakun päällä :)

Sari kirjoitti...

Kiitos kumpaisellekin anonyymille kommenteistanne. Kiva kuulla, että tummat sävyt toimii ja tuollaisia tuoleja olisi kyllä kiva saada täältä Suomestakin. Yhdysvalloissa näitä oli tarjolla useassa eri kuosissa, oli myös hopeaa, valkoista ja muita yksivärisiä, tämä oli ainoa tällainen hassusti kuvioitu malli.

Kenties jostain täältä Suomesta saakin jotain vastaavaa tuolimallia. Vinkkejä voi toki mahdollisista ostopaikoista antaa, sillä tällaiset tuolit voisivat kinnostaa monia.

Yhdysvalloissa mahdollisesti matkaillessa tai väliaikaisesti asustellessa tms. kannattaa kurkkailla outlettien valikoima. Sieltä voi löytää vaikkas mitä kivaa.

Omia suosikkejani oli juuri tuo mainitsemani Marshalls, mutta lisäksi kivoja kauppoja olivat TJ Maxx ja Ross. Ja TJ:n Home Goods.

Jutta kirjoitti...

Kaunis tuoli ja näyttää oikein pehmeältä istua :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Jutta, on kyllä pehmeä, mutta ajoittain erittäin kissankarvainen... ;-)

Niina kirjoitti...

Ihana kattolamppu ♥ !

Sari kirjoitti...

Hei Niina, kattolamppu on perintölamppu ja on kyllä meidänkin suosikki ja sillä on myös tunnervoa... ;-)