2012-08-23

In the park


Helsinki on täynnä pieniä (ja vähän suurempiakin) puistoja.

Helsinki is full of small (and also some bigger) parks.


Äitii, miksi mun pitää istua tähän, kun täs puiston penkillä on linnunkakkaa!!!! Ja äiti selittää, et ihan yks kuva vaan, linnunkakka on tosi kaukana siellä sivussa. Mutta tuo ilme - se kertoo kaiken.

Moooom, why I need to sit here on this bench with all this bird poop on it!!! And mama tries to explain that only one photo, the bird poop is so far away on the right side. But that expression on her face - it tells everything.


Mutta tulihan se hymykin sieltä - kun penkki vaihtui ja lasten leikkikenttä näkyi taustalla... Tämä hymynaama on nyt sitten jo iso toppuluokkalainen. Ja on niin iloinen, kun saa kulkea pyörällä kouluun (eppuluokalla eivät saaneet kulkea vielä pyörillä ja ehkä parempi niin, sen verran haparoivaa se touhu oli vielä viime vuona - ainakin meillä).

But we could also see some smiles - when she changed the bench and saw childrens playground behind her... This happy face is now already a big second grader. And is so happy to be able to use her bike when going to school (when on first grade they were not allowed to use bikes and I guess it was better that way, since it was kinda wobbly at least at our household during last year).

4 kommenttia:

Tuija N. kirjoitti...

Mainio ilme ekassa kuvassa :)

Sari kirjoitti...

Se kertoo kaiken... ;-)

Martti Ojama kirjoitti...

Mainio tuon ensimmäisen kaiken kertova ilme, mutta hymy kuvassa aika vekkuli tuo takana epäterävyysalueen asetelma, joka muistuttaa anopinpalli kaktusta, vaikka onkin ihan muuta. Yhdennäköisyys on hauska ja tykkään tosi paljon rajauksesta ja väreistä.

Sari kirjoitti...

Moi Martti, meidän "oma" malli on aika ilmeikästä sorttia... ;-) Jaa, vai että anopinpalli kaktus - onpas siinä kukalle nimi keksitty. Mulla tulee tiedätkö tuosta anopinpallista kyllä jotain ihan tosi omituista mieleen... hehe...

Alimmassa kuvassa värit toistuu kyllä kivasti omastakin mielestäni, pilvinen päivä - se on vaan se kaikkein paras keli ulkona kuvattaessa!