2012-06-16

Sushi


Eilen illalla iski hirmuinen sushin nälkä. Ei siinä auttanut kuin lähteä ostamaan sushitarpeita. Pian oli keittiönpöytämme täynnä sushirullia. Mutta ne kyllä pian kaikki katosivat.

Yesterday evening we got this huge hunger for sushi. Didn't have any other choice than to go buy some ingredients. Soon our kitchen table was filled with sushi rolls. But they were soon all gone.Tämä oli uusin kokeiluni ja maistui aivan ihanalle. Raikas sipuli tuo oman säväyksensä lohitäytteiseen sushiin.

This was my newest experiment and tasted so good. Fresh cut onion gives its own spark to salmon filled sushi.


Mukavaa viikonloppua kaikille! Aivan ihanat kelit hellivät ympäri Suomen tänäänkin. Me lähdemme miehen kanssa iltapäivällä kohti Helsinkiä ja Stingin konserttia. Arvelen, että siellä voipi olla aikan tunkua tällaisella säällä ;-)

Have a nice weekend! Such a lovely weather today all around Finland. In the afternoon we will be going to Helsinki with my hubby to see Stings concert in Kaisaniemi. I bet it'll be crowded on a weather like this ;-)

10 kommenttia:

Satu kirjoitti...

NAm!!

Sari kirjoitti...

Nää oli kyl just nam ;-)

Tuija N. kirjoitti...

Ihanan näköistä! Mukavaa konsertti-iltaa.

Anne-Marie kirjoitti...

Nam..ääh..nyt tekee mieli sushia ja kaupat on jo kiinni :(

Täytyy tyytyä punkkuun ja brie-juustoon viikunahillolla ;-)

Mukavaa viikonloppua!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen ekaa kertaa blogissasi ja kovasti ihastelen kuviasi! Todella kaunis blogi! Mitä bloggerin mallia käytät? Hienoa tässä mallissa nuo suuret kuvat. Entä mikä on kamerasi?

Sari kirjoitti...

Kiitos Tuija N. Konsertti oli tosi hyvä ja fiilis katossa ;-)

Kiitos Anne-Marie. Ei tuo punkku ja briejuusto-viikunayhdistelmäkään kyllä kuulosta hassummalta ;-)

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Hei Anonyymi. Ja kiitos kommentistasi. Tämä pohja on ihan se vanha bloggerin peruspohja, jonka olen ottanut käyttöön jo muutama vuosi sitten ja sitten itse muokannut esim. kuvakoko html-koodeja muuttamalla.

Kamera, jolla kuvaan on Canon 5D Mark II, tosin haaveilen jo taas uudesta kamerasta... Vaan tällaista se aina on. Juuri ostin uuden putkenkin, vaan nyt jo haaveilen yhdestä uudesta. Tää on loputonta investointia ja rahanmenoa tää valokuvaaminen, mutta ehkä joskus tää kaikki maksaa itsensä takaisin.

Kamomilla kirjoitti...

Oikeesti en ole koskaan maistanut, joten jos sulla on aikaa, ja halua niin sushinteko-ohjeet olis ihan jees ?

Sari kirjoitti...

Hei Kamomilla. Siis apua, etkö tosiaan ole koskaan sushia maistanut? Tuolle pitää heti tehdä jotain ja voisin laittaa sulle ohjetta vaikka s-postitse, kun on ollut muutoinkin tarkoitus sulle laittaa viestiä tulemaan ;-)

Kaisa kirjoitti...

Apua, en kestä näitä sushikuvia nälkäisenä. Ihania... Juurikin niitä tarpeita, joita itse ostaisin omiin rulliini. :P

Sari kirjoitti...

Hei Kaisa, ai jai, minkään sortin sushikuvia ei kyllä kannata kurkkailla nälkäisenä :-) Ja täytteet ovat hyvinkin simppeleitä, tuo lohi-sipulijuttu oli uusin kokeiluni, joka toimi kans tosi hyvin!