2012-05-22

VacationTämä kuva ehkä paljastaa syyn siihen, miksi blogissani on taas hiljaista. Olemme perheen kanssa matkalla - viisi päivää eläväisessä Roomassa. Ja jo ensimmäisen päivän jälkeen voin kertoa, että olen rakastunut tähän kaupunkiin. Niin paljon kahviloita, kapeita kujia, erilaisia ihmisiä ja vilkasta kaupunkielämää.

Laitan tänne heti matkan jälkeen lisää kuvia lomaltamme, mutta nyt pitää jo mennä. Mukavaa viikkoa kaikille!

Kiitos myös edellisiin postauksiin kommenttinsa jättäneille. Niitä lukiessa tuli hyvä mieli ja on mukava huomata, että seuraajia on matkan varrella riittänyt ja uusia lukijoitakin ilmestynyt ihan viime päivinä. Kiitos teille! Blogin tulevaisuus on nyt ollut kovasti ajatuksissa ja luulen, että jotain muutosta on tulossa - mutta siitäkin lisää lähiaikoina.

This photo may reveal the reason for the quietness here in my blog again. We are on vacation with our family - five days in Rome. And after the first day I can tell you that I have fallen in love with this city. So many cafes, narrow alleys, different kind of people and busy city life.

I will share more photos from our vacation soon, but now it's time to go. Have a nice week!

5 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Innolla jään odottamaan kuvia ja vinkkejä..kova matka kuume vaivaa....Jonnekin pitää syksyllä päästä!!!

Mukavaa ja rentouttavaa matkaa!!!!

Kamomilla kirjoitti...

Just dying to see Your photos, eli pliis jotain Roomaa tänne näytille...
:)

Ja siitä kahvista- pitää oikesti joo treffata taas, tuntui juttu luistavan :)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Kuvia on tulossa, ovat vaan vielä toisella koneella - siirtämässä ollaan ;-) Matkakuume jo vaivaa itseäkin, vaikka vasta edelliseltä reissulta palattiin. Kesällä jotain kivaa autoreissua olisi tiedossa, siis sitä seuraavaksi suunnittelemaan ;-)

Hei Kamomilla ja tulossa on kuvia Rooman reissulta piakkoin, kunhan saan siirrettyä kovalevylle. Rooma oli kaunis tähän aikaan vuodesta ja kuvia tuli napsittua taasen kovasti.

Joo, kahvittelut olisi kiva idea - siis ollaan yhteyksissä!

Marita kirjoitti...

Rooma on häämatkakaupunkimme ja siksi tärkeä. Kiitos ihanista kuvista! Tulee muistoja mieleen...

Sari kirjoitti...

Hei Marita. Teillä on ollut ihana häämatkakohde! Ja kuvia tupsahtelee vielä lisää - sen verran kaupunki meitäkin ja erityisesti minua kameroineni ihastutti, että kuvia piisaa ;-)