2012-05-29

Rome - Part II


Kuvamatka Roomassa jatkuu. Kaupunki oli täynnä mielenkiintoisia kujia sekä kauniisti kuluneita rakennuksia. Talojen ikkunoita kehystivät monin paikoin upeat kukkaset.

Phototournee in Rome continues. This city is full of interesting looking alleys and beautifully worn buildings. The windows were often framed by gorgeous flowers.

Taisinpa pukeutua pitkälti mustaan koko Rooman reissun ajan (musta aina hoikentaa...) ja muutamana ekana päivän takkikin oli tarpeen.

I guess I dressed mainly in black during our stay in Rome (black always makes you look thinner...) and during the first couple of days jacket was also handy.Paikalliset istuivat tietty itsekin Rooman vilkkailla kahvilakaduilla ja suhtautuivat hyvin tyynesti turisteihin kaikkialla.

Locals sat at the busy cafe streets of Rome themselves and didn't really mind at all about all us tourists.

Pizzaa - ties monennetta kertaa oli taas lautasella ;-)

Pizza - don't even know how many of these we had on our plates during our stay ;-)Meidän pikkuneiti halusi ostaa reissulta omilla rahoillaan Amerikan lippu aurinkolasit - ja sai kovasti kehuja niistä, arvatenkin amerikkalaisilta turisteilta. Roomassa oli myös hulvattoman suuri Gapin liike, josta löytyi kivankeltainen huppistakki. Tiramisuakin tuli maisteltua ja se oli ihan hervottoman hyvää!

Our little missy wanted to buy herself American flag sunglasses from our vacation with her own money - and got many praises about them, especially from american tourists. There was also this huge Gap store in Rome, where we found this nice yellow hooded jacket. We also tasted some tiramisu and it was oh so good!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Ihana Rooma!! Jatka vaan bloggailua, vaikka valokuvausblogina? Munkin on tullut seurattua teidan seikkailuita jo Amerikan aikoina, olisi kiva jatkaa edelleen. Ilahdutat kauniilla kuvillasi!
CalGirl

Anne-Marie kirjoitti...

Haluaa tuonne......
Kun sinulla on joskus aikaa laitatko s.postia...Kiitos!!!

Sari kirjoitti...

Hei CalGirl ja kiitos mukavasta viestistäsi. Luulen kyllä, että bloggailu jatkuu ainakin jossain muodossa ja juuri tuonsuuntaista muutosta olen pohtinut. Nyt kun olen lomalla, on aikaa miettiä muutoksia yms. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

Anne-Marie. Niin minäkin voisin mennä hyvin uudestaan. Laitoin sinulle jo s-postia tulemaan. Palaillaan!

Merja kirjoitti...

Siitä kun miehen kanssa olimme Roomassa on jo yli kymmenen vuotta.. mutta muistan että espanjalaisten portaiden lähellä oli taivaallisen hyvä gelato-paikka. Kävitteköhän siellä maistamassa gelatoa?

Sari kirjoitti...

Hei Merja. Käytiin useammassakin gelatopaikassa tuolla alueella, kun hotellimme sijaitsi ihan siinä vieressä, mutta yksi jäi erityisesti mieleen ja kävimme siellä sitten useampaankin otteeseen. Paikan nimi oli Venchi.

Tuija N. kirjoitti...

Ihania kuvia taas kerran. Aah, nyt alkoikin tekemään mieli "gelato con fragole e panna" (jätskiä, mansikoita ja kermavaahtoa).Ja tuo pizza, nam nam :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Tuija. Ja kuulostaapa hyvältä tuo gelatosysteemi. Pitäisi varmaan kokeilla jotain tuollaista herkkua - saisi vähän piristettä päivään kunnon herkkuhetkestä.