2012-05-31

I will miss you - always

Mikä saikin minut eilen ottamaan nämä kuvat pihamme kukkasista? Noista hentoisista kukista, jotka taipuivat tuulen voimasta. Tänään sain kuulla suru-uutisen, jota en vaan pysty ymmärtämään. Joku läheinen on poissa ja tavalla, jota en toivoisi kenellekään. Suru pysäyttää, se saa syöksymään tyhjyyteen ja tekee ihmisen sanattomaksi. Suru seuraa aina mukana ja ainoastaan aika saa sen kulumaan pois, edes osittain.

What made me take these photos of these flowers of our garden yesterday? Those delicate flowers that bend with the power of wind. Today I heard some very sad news that are just incredibly hard to understand. Someone close to me is gone and in a way that I would never want anyone to experience. Sorrow stops, it makes you sink into emptiness and makes one speechless. Sorrow will always follow you and only time will make it fade away, at least partly.

24 kommenttia:

Suvi (villapeikko) kirjoitti...

Voimia.

Sari kirjoitti...

Kiitos Suvi - voimia kyllä tarvitaankin. Tässä harkitsen nukkumaan menoa, vaan ei siitä nyt taida tulla mitään. En vaan voi pienessä päässäni vieläkään ymmärtää tapahtunutta. Ehkä se tipahtaa tajuntaani huomenna ja jo pelottaa, että mitä siitä sitten seuraa...

Anne-Marie kirjoitti...

Halaus ja voimia <3

Heidi kirjoitti...

Tuija N. kirjoitti...

Voimia ja halauksia.

Riitta kirjoitti...

Voima halaus täältäkin ♥

Sari kirjoitti...

Kiitos kaikille lohduttavista sanoista. Täällä on aika sekavat mielialat tällä hetkellä ja rinnassa tuntuu painavan joku omituinen möykky. En tiedä, ehkä tämä jossain kohtaa helpottaa, mutta tällä hetkellä olo on aika turta.

Anonyymi kirjoitti...

Voimia täältäkin! Itse menetin myös viikonloppuna Hyvinkään ammunnassa 18v tutun tyttösen, eikä todellakaan kukaan meistä läheisistä, sukulaisista ja ystävistä voi pitkiin aikoihin tajuta ja ymmärtää miksi näin kävi :/

Nina

Yaelian kirjoitti...

Olen pahoillani menetyksesi johdosta. paljon voimia ja haleja!

Sari kirjoitti...

Hei Nina. Voimia myös sinulle. Tuo Hyvinkään tapaus oli kyllä järkyttävä ja kaksi hyvin nuorta ihmistä kuoli aivan turhaan. Ei tuollaista voi kukaan ymmärtää eikä etenkään läheiset ihmiset.

Meitä kohdannut menetys koskee lähisukulaista, joka on ollut minulle pienestä asti hyvin tärkeä ihminen. Hän kuoli yllättäen ja hyvin järkyttävällä tavalla, joka sekin kummittelee mielessä koko ajan. Hänen kuolemaansa liittyvät tutkinnat ovat kesken, mutta lähiaikoina toivon mukaan selviää, mitä hänelle kaiken kaikkiaan tapahtui.

Kiitos Yealian. Päivä kerrallaan tässä mennään.

Anonyymi kirjoitti...

Osanottoni Sari teille kaikille!
Täysin käsittämätön tapaus, J. laittoi Lauralle meiliä tuoreeltaan, kuulimme sitä kautta!
Laitatko mulle äitisi tai J:n meiliosoitteen, Lauralla ilmeisesti väärä osoite kun ei saanut eilen meiliä läpi, herjasi ettei osoite käytössä....

Surulliset on fiilikset.

Sari kirjoitti...

Kiitos Pepi. Kuulinkin, että J oli viestittänyt asiasta eteenpäin suurimmalle osalle sukulaisista. Mulla fiilikset on ihan sekavat. Yöunet on menneet pitkäksi aikaa, toivon vaan, että tutkimuksista löytyy joku luonnollinen selitys, joka johti tuohon tilanteeseen.

Riikka kirjoitti...

voimahali täältäkin!

Sari kirjoitti...

Kiitos Riikka!

Lisay kirjoitti...

Voimia ja jaksamista surussasi!

L kirjoitti...

Jaksamista Sari !


Terveisin Leena

Miia kirjoitti...

Kovasti voimia ja jaksamista!

Anonyymi kirjoitti...

Osanottoni ja haleja !

Patalaiska-Ulla

Tiina kirjoitti...

Niin surullista ja uskomatonta. Osanottoni kaikille teille läheisimmille.

Karo kirjoitti...

Osanottoni Sari, voimahaleja sylin täydeltä :(

Anonyymi kirjoitti...

Otan osaa suruusi! Voimia sinulle.

Sari kirjoitti...

Kiitos kaikille kauniista sanoistanne. Päivä kerrallaan mennään ja kovasti ollaan koetettu touhuilla kaikenlaista, jotta ajatukset siirtyisivät edes hetkittäin muualle. Kyllä ne nuo lapsetkin vaan vaistoaa ja meillä tytär vielä on kuullut monia puhelinkeskusteluja ja on koko ajan hiukan varpaillaan.

En vaan osannut aiemmin ymmärtää, miten ihminen voi järkyttyä siitä, että joku läheinen kuolee aivan yllättäen ja traagisella tavalla. Se aiheuttaa kyllä melkoista ahdistusta ja herättää myös monia kysymyksiä.

Voin hyvin kuvitella näiden eri ampumistapahtumien aiheuttaman tuskan uhrien lähiomaisissa, sillä täällä mennään varmaan aika samoissa fiiliksissä.

Mia kirjoitti...

Osanottoni ja voimia sinne ♥

Sari kirjoitti...

Kiitos Mia. Laitan sulle s-postia lähiaikoina ja soittelen myös - jutellaan sitten lisää.

Toivottavasti teillä on paluu mennyt ihan ok, vaikka ymmärrän hyvin ristiriitaiset fiiliksesi. Tuntuu niin tutulta tuo kaikki. Paljon rakkaita terveisiä teille ja iso hali R:lle!