2012-03-17

Utuisen keltainen - Hazy yellow
Asumme alueella, jossa aamut ovat usein tosi usvaisia. Kuten tänäänkin. Joku aika sitten olin aamukävelyllä ja tuona päivänä aamu oli usvaisen lisäksi utuisen keltainen. Kuin unesta.

Mukavaa lauantaita kaikille. Me tässä keräämme kimpsujamme ja suuntaamme pian kohti Tammisaarta. Tiedossa mökkeilyä ystävien seurassa ja hyvää ruokaa sekä ulkoilua. Mies lupautui tekemään illaksi intialaista curry-pataa... Namskis!

We live in an area, where mornings are often very misty. Like today. While ago I was on my morning walk and that day morning was misty and also hazy yellow. Like from a dream.

Have a nice Saturday. We are packing as I speak and we are heading to Tammisaari. We will be spending some time at a nice lake house with our friends accompanied with good food and outdoor activities. My hubby promised to make Indian curry stew tonight... Yummy!

6 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Onpa kauniita aamuja teilläpäin! OIkein rentouttavaa mökkeilyä :)

piisku kirjoitti...

Oih, kauniita kuvia! Erityisesti tuo kakkoskuva lumosi minut :)

Annika (axu) kirjoitti...

Mielenrauha täytti sydämnen näitä kuvia katsellessa :)

Sari kirjoitti...

Hei Veera ja kiitos. Täällä aamut ovat usein usvaisia, tänä kyseisenä aamuna aurinko vielä paistoi lämpimästi ja toi oman sävynsä maisemaan ;-)

Ja kiitos, palasimme juuri mökkireissulta ja oli kyllä mukava viikonloppu. Kuvia tulossa myös mökkimatkalta piakkoin. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Hei Piisku ja kiitos kommentistasi. Näitä kuvia oli kyllä kiva napsia, aamu oli hiljainen ja vain muutama muu kävelijä tuli koko kävelymatkan aikana vastaan.

Hei Annika ja kiitos kivasta kommentistasi. Ehkä näissä kuvissa tosiaan on jotain rauhoittavaa. Mukavaa päivää sinulle!

Jutta kirjoitti...

Oi, upeita unenomaisia kuvia! Hauskaa mökkireissua :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Jutta kommentistasi. Nämä maisemat kyllä lumosivat minutkin, ei tuo usva kuiteskaan ihan joka kerta näytä tuollaiselta. Se on varmaan tuo aamuaurinko kun muuttaa tuota luontoa ihan omalaatuiseksi näissä kuvissa.

Ja kiitos, tulimme juuri möksältä, oli oikein kiva reissu. Mökille voisi kyllä suunnata useamminkin, siellä pääsee irti arjen kuvioista aika mukavasti ;-)