2012-03-16

Maripinssit - MaripinsPinssivillitys sai jatkoa. Nyt kokeilin Marimekon tilkkuja ja näistäkin tuli ihan kivoja. Olisin mieluusti tehnyt nämä ilman suojamuovia, vaan eipä sitten pinssikone halunnut tehdä yhteistyötä kanssani sillä tyylillä ja niinpä näissäkin on kalvot päällä.

Pin hulabaloo continues. Now I tried Marimekko fabric patches and these came out quite nice. I would have loved to make these without the plastic cover, but at that point the pin machine didn't want to co-operate with me and I had to change my plan.


Mies oli eilen työmatkalla Virossa ja pyysin häntä tuomaan tuliaisena jotain hyvää. Hän osti meille mm. tällaista virolaista suklaata (jota kuulema saa myös Lidlistä) ja olipa kyllä oikein hyvää.

My husband was at Estonia yesterday and I asked him to bring something good as a souvenier. His bought e.g. this estonian chocolate (which is also available at Lidl) and it was so good.


Yleensä en puhu juuri kosmetiikasta, mutta nyt on pakko mainostaa. Minä pyysin miestäni ostamaan myös tämän Kanebo Sensain 38 mascaran, jota opiskelukaverini on jo pitkään suositellut minulle. Tänään testasin jo tätä ja hyväksi havaitsin. Ripsari pysyy tosi siistinä eikä leviä, kuten monet muut.

Rentouttavaa perjantai-iltaa kaikille!

Usually I don't really advertise cosmetics, but now I simply have to. I also wanted this Kanebo Sensai 38 mascara, which my friend from school recommended to me. I tried it out today and found out it is real good product. Mascara stays clean and won't smudge, like so many others.

Have a relaxing Friday evening you all!

11 kommenttia:

Anne-Marie kirjoitti...

Kalev¨'illa (höh..kirjoitetaanko se noin? vai Kalevilla) on muitakin hyviä suklaamakuja.Olen nähnyt muissakin kaupoissa nykyjään noita.

Tuo 38 mascara on kyllä huippua ja lähtee helposti pois ;-)

Sari kirjoitti...

Hei Anne-Marie. Ahaa, mulle tää Kalev oli ihan uusi tuttavuus, mutta maistui tosiaan ihanalle ;-) Kuten nyt kaikki suklaa suklaansystävälle...

Joo 38 on ihan must! Ei suttaa eikä tahraannu!

Merja kirjoitti...

Minäkin olen kuullut paljon hyvää tosta ripsarista. Pitää varmaan pyytää omaakin miestä tuomaan reissultaan :)

Marjatta kirjoitti...

Canebo Sensai 38 mascara on ollut käytössäni ainakin viisi vuotta ja on ehdoton suosikkini. Mascara pysyy hyvin koko päivän ja mikä parasta, se on vesiliukoinen eli poisto onnistuu lämpimällä vedellä. Suosittelen ja varsinkin herkkäihoisille.

Sari kirjoitti...

Moi Merja, suosittelen kyllä tätä, toimii!

Hei Marjatta. Ei ihme, että on suosikkisi. Itse olen niin iloinen, että kuuntelin ystävää ja hankin tämän. Olen kokeillut monenlaisia ripsareita ja tämä vaikuttaa nyt sellaiselta, josta kannattaa pitää kiinni ;-)

Anu kirjoitti...

On pakko ottaa osaa tähän ripsarikeskusteluun... Miten te saatte sen helposti pois ripsistä?! Oon kyllä käyttäny sitä useammankin putkilon ihan siitä syystä, että on ainoa joka todella pysyy vaikka silmät vetistäiskin, mutta pois peseminen on tuskallista...se vesi, jolla sen saan irtoamaan, on ihan liian kuuma minun silmille ja silmänympärykset kuivuu ihan hirmusti. Niinpä se on sitten ollu sellanen pakkoselviytyäpäivästäilmantuhrusiasilmänalusia-hätävara. Oon jo kauan epäillyt, että mun pesutekniikassa on joku pahasti vialla! ;)

-Anu-

Anonyymi kirjoitti...

En oo tota mustikkasuklaata Lidlissä nähnyt, mutta Motonetissä sitä kyllä on. Kalevin päärynä-oregano-suklaa on ihanaa! Kuulostaa tosi oudolta, mutta on hyvää.

Sari kirjoitti...

Hei Anu. Yhden päivän hurjalla kokemuksella sanon, että hyvin lähti pois, kun kävin saunassa ja pesin siinä yhteydessä ripsarit poies. Mutta nyt alkoikin sitten jännittämään, että miten lie käy, kun koetan pestä ihan normaalisti ilman saunaa, joka tuo kosteutta ja lämpöä pesutiloihin...??? Hmm...

Hei anonyymi. Aika jännältä kuulostaa toi päärynä-oreganosuklaa, mutta nyt kun sen mainitsit, tuli sellainen olo, että sitä pitää päästä kokeilemaan. Kiitos vinkistä!

GardenianKati kirjoitti...

Aivan ihania kuvia sulla täällä! Miten sulla sujuu opiskelun ja perhe-elämän yhdistäminen? Itse opiskelen maisemasuunnittelua aikuisiällä. Kiva kun vieläkin löytyy näitä itselle uusia kivoja blogeja =)

Tuija N. kirjoitti...

Kalevin suklaat eivät mielestäni ihan vedä vertoja Fazerille, mutta tuo mustikka on kyllä aika hyvää. Mä olen käyttänyt tuota 38:a vuosia (tosin tällä hetkellä on kylläkin Lumenen Blue Berry vaihteeksi käytössä). Se on kyllä mainio ripsari, ei hevin valu kaatosateessakaan. Puhdistan yleensä sekä silmämeikinpoistoaineella että lämpimällä vedellä.

Sari kirjoitti...

Hei GardenianKati ja kiitos kivasta kommentistasi. Kyllä opiskelu sujuu ihan kivasti perhe-elämän ohessa, vaikka joskus vähän kalvaakin huoli siitä, etten tällä hetkellä saa ansiotuloa. Mutta eihän tämä ole ikuinen elämänvaihe, nyt mennään jonkun aikaa näin ja sitten taas katsotaan tilannetta, kun opinnot on suoritettu ;-) Onnea myös sinulle opintoihin, maisemansuunnittelu kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!

Ja tosi kiva juttu, että löysit blogiini. Toivottavasti käyt vierailuilla jatkossakin, on aina kiva saada uusia lukijoita!

Moi Tuija N. Olen samaa mieltä siitä, että kyllä Fazer Kalevin voittaa 1-0, mutta ihan kivaa vaihtelua oli maistaa tällaistakin ;-)

38 on kyllä hyvä ripsari, taas tänään sen totesin, kun ulkona kuvailin ja silmät vuotivat jossain kohtaa, mutta meikki - se ei valunut tippaakaan. Jes!